Najdi forum

Pozdravljeni
Že dva dni poskušam z uTorrentom loadad iz neta pa se ni premaknilo niti za 1kB. Ni mi jasno v čem je problem, če pa je število sejalcev in odjamalcev čist ok. Poskusil sem na različnih straneh (mininova, bitsoup,torrentspy) in drugimi programi (BitComet, BitLord). Stanje slednika pri uTorrentu mi izpiše, da je nedosegljiv (dosežen premor), stanje DHT pa nedovoljen. Pri bitcometu ali bitlordu pa pri slednikih izpiše (tracker responsible eror, your torent client is not allowed).
LP

za uTorrent poglej tam ko imaš filme ko naj bi ti jih dol vleklo ‘semena’ in ‘soležniki’ pri soležnikih je določeno št v oklepaju npr.(213) pred oklepajem pa tud mora biti neke številke npr. 45 šele potem ti bo dol vleklo se pravi da je nekaj ljudi na vezi ki oddajajo določen npr.film da ga lahko ti dol vlečeš če tega ni pol ne bo nič.Pa tud na spodnji črti k imaš na pisano ‘splošno’ ‘soležniki’ ‘kosi’ itd. poglej pod soležnike če jih imaš spodaj kaj imaš na začetku zastavice države od kje je tip ki oddaja in pa IP naslovi če ni tam nič pol ni nič.Pod prvo ki je napisano ‘datoteke’ imaš na vrhu napisano ‘prejeto’ in pa ‘razpoložljivo’ tu pa vidiš lahko kolk je v tistem trenutku razpoložljivih kosov od te datoteke ki jo vlečeš dol.Pa še poglej če imaš čisto na dnu uTorrenta eno zeleno kljukico če imaš skoz en se mi zdi da je nek rjav znak potem ni dobra povezava in moraš pogledat in natavit požarni zid.
Se mi zdi da je nekaj v tem smislu

Utorrent baje ni priporočliv sem prečital na nekem forumu ker zelo obremeni internetni priključek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close