Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek utrinek ob človeku v stiski…

utrinek ob človeku v stiski…

Pozdravljeni,

Ne vem, če si zdravi sploh lahko predstavljate stisko, ko vam sporočijo, da imate raka in je potrebna takojšnja operacija. Zagotovo se tudi najbolj psihično močnim ljudem takrat zamaje cel svet in pojavi se tisoč vprašanj! Kako to izgleda pri 19 letih opisuje Andreja:

Andreja se je morala najverjetneje danes (sreda) odločiti, pa ni dobila nobenega odgovora na forumu.. Ne dvomim pa, da ji je odgovoril samozvani duhovni in energetski zdravilec Luka, če se je slučajno javila na njegov ponujen mail. Indikativno je, da je Andreja svoje vprašanje postavila pod Lukino zelo obetavno naslovljeno temo “CELOSTNO (IN UČINKOVITO) ZDRAVLJENJE RAKAVIH OBOLENJ”…Ravno zato je najbrž celo Irena, ki se požrtvovalno že kar nekaj let trudi in drži pokonci ta forum, spregledala njen mail. To pišem, ker me zmrazi ob misli, da bi se Andreja lahko zaradi vsega tega odločila opustiti operacijo ščitnice!!!!.. Pa ne, da sem proti Lukinem razmišljanju v celoti. Res verjamem, da je njegovo zdravljenje lahko zelo učinkovito preden se rak razvije in tudi po operaciji raka.. Kirurški nož pa takšno zdravljenje žal še ne more zamenjati, vsaj jaz menim tako..

Forum o raku, kamor se je 15. 4. Andreja obrnila, je moderiran, zato podobno kot vsi takšni forumi pač ne deluje čez vikende, praznike in občasno tudi kakšen dan čez teden ne.. Menim, da forum mora ostati moderiran, saj bi sicer utonil v reklamah prodajalcev čudotvornih zdravilnih substanc, zaščit in vsemogočnih zdravilcev raka. Gre za specifičen forum, saj najbrž odgovor glede splošnih zdravstvenih težav ni tako usodno pomemben kot je pri raku. Zato bi bilo krasno, ko bi v Društvu onkoloških bolnikov, lahko našli še koga, ki bi prispela vprašanja in odgovore bolj redno pregledoval in spuščal na forum izven delavnika.. Odgovori bodo že prišli sami po sebi.., saj ni vedno potreben le zdravniški nasvet. Tudi najbrž še nihče ne pričakuje delovanja VIRTUALNE AMBULANTE. Ko je človek v stiski, je dostikrat zadosti le kakšna vzpodbudna beseda, če je izrečena pravi trenutek.. Ne vem, morda se motim..

Srečno,
Jože

Opravičujem se, ker sem v zgornjem tekstu napačno napisal povezavo!
Andreja je namreč pisala pod:

Njeno pismo mi je seglo v srce, zato sem se sploh oglasil. Preprosto se ne morem otresti misli nanjo!

Srečno,
Jože

Živjo,

šele danes sem prebrala tale post.Rekla bi,da mora Andreja slediti svoji intuiciji…nekje v sebi,sem prepričana,je našla odgovor.
Težko je nekomu svetovati pojdi ali opusti,operacijo.S tem lahko ogroziš njeno življenje.Ne poznamo jo,ne vemo kdo je(vsaj zame to velja)in sdaj naj odločam o operaciji ali ne.

Še nekaj:ne vem katero alternativno metodo je imela v mislih.

Težko to-le.Verjemi mi.

Lep pozdrav

New Report

Close