Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Uvoz volilcev iz Argentine

Uvoz volilcev iz Argentine

Volitve da bodo ?
Kdaj ? Kje ? Kje je moje volišče ?

Meni vabilo ni prispelo ! Očitno so se bolj ukvarjali z obveščanjem tujcev !

Veliko mojih znancev še ni dobilo vabila na volitve . Včasih je prišlo en teden prej .

Moj vnuk je letos dobil volilno pravico. Ne ve, koga bi v nedeljo volil za predsednika države, zato tudi ne bo šel na volitve.

Zelo fino bi bilo, da bi tudi njemu glasovnico poslali kar na dom, jaz bi obkrožil kandidata, on pa bi se samo podpisal.

Ali ne bi bilo to tudi pošteno, saj on in vsi v družini plačujemo davke v slovenski proračun, iz katerega predsednik države prejema plačo. Komu pa davke plačujejo volilci iz tujine? Halo !!?

Ja, ja, vsi smo enaki, le da so nekateri bolj!

stari ata,

volilci iz tujine verjetno podpirajo Bajukovo – Peterletovo stranko Nsi.

Halo gor, halo dol, tako je odločila sedanja vlada z J.Janšo na čelu. :-))

Kaj boš pa ti obkrožil???:-)) Malo ga poduči, sicer, se bo moral kar sam odločiti, saj je polnoleten, a ne?

A ti bi pa podpirala komuniste, če bi zaradi njih morala celo življenje preživeti v tujini?

Sicer pa, boste imeli vsaj dober izgovor za podtikanja, če bi slučajno zmagal Peterle, Dolenjec. Pa ne bo, ne bojte se. Posledice šolskega sistema in trobljenja v isti rog so pustile prevelike posledice, da bi Slovenci spregledali. Zaenkrat nam je še predobro.

Pa saj so živeli v kapitalističnem raju, mi pa v totalitarnem komunizmu.
A jim ni bilo lepše?

Pa še certifikate naših podjetij, zgrajenih v komunizmu so pokasirali.

Ko je Kekec Lojze začel dojemati, da z nami Slovenci ni šale (kot je v začetku mislil) so se mu začele tresti hlače. In kaj sedaj. Pa se je domislil skupaj z argentincem Bajukom, ARGENTINA na pomoč. Tvoj sem.

Ne samo blamaža. To je sramota. Takšnega predsednika nočem.

Upam, da smo pravna država in bo zadeva s temi glasovnicami prišla pred sodišče.

A ti bi pa podpirala komuniste, če bi zaradi njih morala celo življenje preživeti v tujini?

Sicer pa, boste imeli vsaj dober izgovor za podtikanja, če bi slučajno zmagal Peterle, Dolenjec. Pa ne bo, ne bojte se. Posledice šolskega sistema in trobljenja v isti rog so pustile prevelike posledice, da bi Slovenci spregledali. Zaenkrat nam je še predobro.[/quote]

ti, Kr eden Dolenjc,

uuuuuuuuu, a zaradi komunistov so bežali in celo življenje preživeli v tujini????? Koloko je pa še tistih?? A res, zaradi komunistov???

Madonca, Dolenjc, tega pa nisem vedela.:-)))))))

Zopet nekaj novega. Jaz sem bila pa trdno prepričana, da zaradi sodelovanja z okupatorjem in zaradi izdajstva.:-)))

Velik dokaz imate Dolenjci spomenik žrtvam izdajalskega in nacističnega nasilja, ki je postavljen nad Žužemberkom, ki ga kot Dolenjc moraš poznati.
Pa še kar nekaj obeležij je tam dol. A ti ne veš zanje??

Vlada se res trudi da bi bile volitve ”poštene” in prevzela hrvaški model. Diaspora v večini primerov voli desne stranke ali kandidate desnice. Tako je bilo vedno pri Hrvatih ki v približno 109{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (hahaha) voli HDZ. Tako bo tudi pri nas. Ker se je JJ&co Ablast ustrašila, da bo Luigi Peterleto popušu na volitvah mu je uredila da bo dobil še nekaj(verjetno odločilnih) glasov iz tujine.
Seznami slovenskih državljanov v tujini so zelo pomankljivi, tako da bo glasovanje skrajno nepošteno saj se ne da preveriti kdo je dobil v resnici glasovnice in kdo je nato glasoval. Možno je tudi da bo glasovnice (npr. 1.000 kosov ) dobil en sam človek v Argentini, ki bo nato te glasovnice izpolnil in jih poslal nazaj v Slovenijo. Naši državljani v tujini sploh ne vedo da so po novem vsi volilci in ne več kot je bilo prej kdor je želel.

Če je kdo včeraj gledal Dnevnik na TV Slovenija, je odločitev razlagal kar član Državne volilne komisije Dušan Strnad. In kdo je on? GENERALNI SEKRETAR SDS!! Vse je jasno.

Na pospešen uvoz volilcev iz juge v zadnjih 60 letih, zaradi katerih ultra levica sploh obstaja in zapravlja narodne vire, ste pa pozabili. In to so zares uvoženi neslovenci. Tisti, ki se jih bojite, so pa Slovenci, ki so bežali pred nagnusnim terorjem jugo hlapcev in jugo soldateske. Tudi zaradi upora njihovih prednikov proti komunizmu se imamo zahvaliti, da imamo svojo danes samostojno državo.

Meni je Mulim Muslimović, ki 30 let plačuje davke v Sloveniji vreden več od Alojzija Novaka, ki je Slovenijo zapustil leta 1945 in se od tedaj nikoli ni vrnil, če pa že, takrat, ko so mu po Peterletovem zakonu vrnili kakšen milijonov dolarjev na račun denacionalizacije.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Večja verjetnost je, da Mulim Muslimović vleče socialno v Sloveniji, ima brezplačno zdravstveno zavarovanje in razne dodatke in na črno preprodaja staro robo in na črno dela v gradbenem sektorju.

Čistokrvni Slovenci delajo, nečistokrvni pa vlečejo podporo?

Povej mi, nekaj, Skopušnik, koliko ti prispevaš v državno blagajno? Koliko let delovne dobe imaš? Koliko bonov dobiš na mesec od države, koliko štipendije? In koliko od tega dobi Muslim, ki 30 let dela na gradbišču? Plačuje pa prispevke vsak mesec.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

Kaj misliš, da nam ti izgnani Slovenci niso pomagali vsaj pri priznanju nove države če ne tudi materialno, ko nam je bilo težko in so nam razni Muslimovići grozili uništenje svim sredstvima?

Da z njimi bolj ne sodelujemo je kriva ultra levica s svojimi ideološkimi zablodami, ki ima še vedno preveč oblasti. Z Muslimovići smo dobili več kriminalcev in parazitov kot pa kaj uporabnega. Izjeme so izvzete.

Da vas ni sram.

Kajpak so pomagali. Res so pomagali. Ampak ne brezplačno. Z denacionalizacijo smo jim vrnili vse usluge. S precej visokimi obrestmi.

Za denacionalizacijo so krivi levičarji.

Če jim ne bi v totalitarnem sistemu pokradli premoženja, jim ga danes ne bi bilo potrebno vračati.

Za denacionalizacijo so krivi levičarji.

Če jim ne bi v totalitarnem sistemu pokradli premoženja, jim ga danes ne bi bilo potrebno vračati.[/quote]

In mi bi še danes pri gospodi za par krompirjev, kos kruha in vrček mleka delali po 16 ur na dan. Naj me vrag, če levičarji niso izumili tudi študentskih bonov. Kaj si lepega danes jedel, Skopušnik?

In mi bi še danes pri gospodi za par krompirjev, kos kruha in vrček mleka delali po 16 ur na dan. Naj me vrag, če levičarji niso izumili tudi študentskih bonov. Kaj si lepega danes jedel, Skopušnik?[/quote]

Na družinskem posestvu pridelamo dovolj krompirja. Za razliko od onega, ki ga ti kupuješ v trgovini, naš ni našprican.

Tisti, ki so grozili, niti slučajno niso bili muslimoviči. Prihajali so iz dežel s pretežno krščansko veroizpovedjo – pravoslavno. To je tista veja, za katero se Vatikan že dlje časa trudi, da bi ponovno priznala papeža kot edinega pravega božjega namestnika na Zemlji.

A se res trudijo? Nisem vedela. Lahko pa jim povem, da iz te moke kruha ne bo.

Res. Še nedolgo nazaj sem nekje bral o nekakšnih srečanjih v Srbiji in iskanju skupnih točk. Težava je tudi predvsem v tem, da ni skupnega sogovornika, ki bi lahko “zablodele ovčice” na enkrat pripeljal nazaj v stajo. Pravoslavna cerkev pač ni tako centralizirana kot katoliška, potem jim pa še ruski patriarh štrene meša.

Tisti, ki so grozili so bile druge veroizpovedi – ateistične, kot hitler, musolini in predvsem stalin. Take veroizpovedi kot si ti, žogica in podobni.

Srbi, kolikor vem, niso najbolj navdušeni nad Vatikanom. Da ne rečem še kaj hujšega. In trenutno so tam vsi obsedeni z vero oziroma špilanjem velikih vernikov, kot je bilo pri nas v 90-ih, tako da mislim, da bi nastale vsesplošne demonstracije, če bi si kdo samo drznil resno premišljevati o tem.

Tisti, ki so grozili so bile druge veroizpovedi – ateistične, kot hitler, musolini in predvsem stalin. Take veroizpovedi kot si ti, žogica in podobni.[/quote]

Kaj si pa zdaj napisal? Naj mu nekdo z zgodovinskim znanjem razloži, zakaj je napisal kolosalno neumnost. Ker meni se mudi …

Žogica, Benafleku ni pomoči. Verjetno je sam pri sebi prepričan, da je srbski Vladika KGB-jev vohun in goreč komunist.

New Report

Close