uvoženi avtomobili
kupujem rabljen avto in opazila sem, da so pri različnih preprodajalcih na voljo krasni avtomobili – konkretno iščem opel astro karavan. To so uvožena vozila iz belgije, francije, italije. Imajo zelo malo kilometrov, stara do 3 leta in so razmeroma ugodna. Ali ima kdo izkušnje s tem – ali so kilometri realni? Se mi izplača kupiti uvožen avto?
HAJ PO MOJIH IZKUŠNJAH NE POZNAM VELIKO PRIMEROV KO SO KILOMTRI ZAVRTENI NA ZAJ ZA TO V TUJINI TAKO POGOSTO MENJAJO AVTMOBILE KOLEGU NISEM MOGU TO DOTAJČIT IN KUPU TAK AVTO VREDEN 4 MILJONE GRE ZA PASATA KAREVAN SEDAJ NE GRE ČEZ TEHNIČNI PREGELED KAJ ZDAJ JA TREBA BO VELIKO DENARJA KAKOR SE JE POZANIMAL ZGLEDA DA 400 TISOČ SIT KER SO ZA TA AVTO TAKO DRAGI DELI TA GA BODO POIŠTIMALI PA TO ŠE NI VSE AVTO BO IMEL ŠE ZMEROM OGROMNO KM KAJ BO ČE BO GENERALNA ??PREMISLITA?? DA NE BO POTEM BOLELA GLAVA
LP
Brez zamere ampak poznam enega, ki se s tem ukvarja. Ti izbereš model, barvo, opremo in on ti ga zrihta. Recimo da bo mel na števcu 35-55k km. Cena je več kot ugodna, lak se sveti kot nov, sedeži kot novi.
Prideš domov, neki crkne pa ti pove mehankar da je bil že enkrat butnjen pa noben ne ve kolk. Peleš na tehnični priklopijo na izpušne pline… se kadi… pa ti reče sej je čudno zgelda kot nov rezultati pa kot pri kakem 8 let starem avtu. Opaziš da je tkanina malenkostno derugačna spredaj kot zadaj.. seveda preoblekli so sedeže… Servisi so dragi kot žefran, vse neki draži zato ga po slili razmer prodaš naprej.
Ljudje ne mislite da se onega digitalnega števca ne da vrteti nazaj.. servisna knjiga je nepreverljiva zato ponarejena…
Pa se vprašaj zakaj italijani, nemci, francozi tega avta nočejo kupiti, čeprav imajo v popvrečju več denarja kot mi… Naše stare kripe pa se lifrajo na jug ter v afriške in arabske države. Za jugota zahtevamo recimo 150K sit. Za njih zelo ugodno pr nas pa jugota poznaš in njegovo vrednost tudi.