Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UZ trebuha železniški zdravstveni dom

UZ trebuha železniški zdravstveni dom

Glede na to, da se tam nekako najhitreje dobi datum, me zanima, če ima kdo izkušnje z UZ trebuha. So strokovni, se ti dobro posvetijo… itd…?

Večkrat sem bila že na UZ trebuha (Novo mesto, Krško, Kočevje, Hipokrat v Ljubljani), ampak tako šlampastega pregleda, kot sem ga doživela v omenjenem zdravstvenem domu, pa še ne. Pregled je trajal reci in piši 4 minute, vse zadeve, ki sem jih imela, pa so se čudežno zmanjšale (kar itak ni mogoče). Na izvidu je bilo pa vse na dolgo in široko opisano stanje mnogih organov, ki mi jih sploh niso pregledali.

Tako da, nikoli več, raje počakam kakšen mesec več ali pa grem samoplačniško.

Bila dvakrat, nazadnje lani in sem bila zadovoljna.

Jaz sem bil na pregledu sredi marca.

Dobil sem vse ugotovitve, dostinstrokovni.

Res oa je da vse skupaj traja 5 min.

Skratka sem zadovoljen

Bila dve leti nazaj in zdaj vsaj vem, kam ne bom šla nikoli več. Na hitro in šlampasto. Resno ne priporočam.

Mene je mel en mladi zdravnik,zelo slabo se posvetil in zelo je bil osoren,tudi do besede ni pustil. Kot ze omenila predhodnica,na vrsti si hitro ja,saj ko prides tja vidis zakaj ..majo dost frrj ocitno k nben noce tja.

Nikakvo in v 4min fertik

Obup. 1 in zadnic sem bla.

Če lahko dobiš dr. Dubravko Bračiko Vidmar, pojdi k njej (če sploh še dela tam). Je odlična radiologinja. Meni je pred 12. leti odkrila tumor na ledvici, ki se je na koncu izkazal za malignega. Je bil še majhen in so ga operativno odstranili, zdravi del ledvice mi je pa še ostal. Tudi moj osebni zdravnik, ko je videl njen izvid, je skoraj salutiral. 😉 Jo pozna in enkrat, ko sva imela čas za malo čveka, mi je povedal, da mu je rešila življenje.

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile.

naj UZ naredi en starejši gospod v Novi Gorici.

New Report

Close