Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Užaloščena

Užaloščena

Nekomu moram povedati. Več let sem prebirala ta forum in sem bila prepričana, da se meni kaj takega ne more zgoditi. Sem v petem mesecu nosečnosti. Prve tri mesece mi je bilo zelo slabo, tako, da sem ostala na bolniški. Shujšala sem 5 kg. Bila sem res slabotna. En teden tudi v bolnišnici na infuziji. Mož, ki je bil prej ljubeč je postajal vedno bolj odsoten. Veliko v službi. Na pomoč mi je priskočila mama, saj včasih ves dan nisem mogla iz postelje. Sedaj sem boljša, normalno pojem, čeprav mi je še slabo, sploh pa sem še vedno 4 kg pod normalno težo. 170 visoka in 54 kg. Ker sem bila tako slabotna se nisem dosti ukvarjala z moževo odsotnostjo in nisem bila sposobna razumet, kaj se dogaja. V nedeljo mi je povedal, da se je zaljubil v drugo žensko in odhaja. Sploh nimam moči, da bi lahko protestirala ali razmišljala. Res je, da nisva vač rosno mlada in je to najin četrti otrok, ki ga nisva načrtovala. Kljub temu, vem, da je bilo do sedaj vse v najlepšem redu. Sploh ne vem, mislim, da se je res zaljubil, ker ne verjamem, da bi prej pred nosečnostjo spregledala opozorilne znake. Čisto normalno zakonsko življenje sva imela. Hvala vam, da ste me poslušali.

Vecina misli da je njegova usoda najhujsa.

Rep je stisnil med noge. Ni se zavedal ofgovornosti zdaj mu pa prpa dela.

Če je fer se bo vrnil, če ne… je pa to le en skrajno neodgovoren moški, ki bi zbežal vsakič ko mu nekaj ni prav.

Sožalje. Poskusi ga prepričati da ostane ker navsezadnje je otrok tudi njegova odgovornost. Ne more kar stisnit repa in te pustit samo. V nasprotnem primeru se pa spodobi da bo vsaj preživnino plačeval če že skrbeti noče zanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close