Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Uživala v avtu kot se nikoli

Uživala v avtu kot se nikoli

Punca stara 20 let sem se prejšnji teden dala dol z nekim neznancem. Čisto spontano. Bila sem v savni, tam se z njim zaklepetala. Potem se sreceva na parkirišču za domov. Vmes je poskočila neka energija in sva akcijo nadaljevala v avtu. No, bil je zvečer. Potem si izmenjava kontakte. Kasneje izvem da je kolega od mojega fanta. Oooooo, f….k.
Stalno mislim na tega kolega. In je še samski. On mi glede spolnosti boljši od mojega. Res me je dobro obdelal. Komaj čakam da me ponovno obdela. Koga bi izbrali, kolega ali mojega. Kar stalno mislim na to akcijo. Malo zmedena sem in kar fantanziram.

Pokliči ga in z njim delaj nepozabne užitke. Samo uživaj.
Če se boš premislila, dej meni kontakt. Sem razočarana dama pri 45 letih. V katero savno hodi. Bi prišla malo naokrog.

Pokliči ga in z njim delaj nepozabne užitke. Samo uživaj.
Če se boš premislila, dej meni kontakt. Sem razočarana dama pri 45 letih. V katero savno hodi. Bi prišla malo naokrog.

Tudi jaz razočaran v zakonu, 43 let. Piši mi na [email protected]

Doma nic ne spreminjaj stanja…
Z tem tipom, pa se kar porivaj ce ti pase…samo enkrat se zivi

Bolj si mi kot fukfehtar

Maja.slo.mm afna gmail pika com

Oglasi se, pa poklepetava, sva že dva za.
[email protected]

Tako kot večina, uživaj in si daj duška. Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Uživaj dokler si mlada, jst še vedno uživam in ti lahko pomagam vkolikor želiš.
Ted

draga porednica doma ni tako kot bi rada meni se javi te noro obdelam tako da boš zadovoljena do popolnosti. [email protected]

sam to mi povej v kateri savni je to, da pridem naokoli.

To je bilo v savni v terme olimia. Tam sem vsak vikend, soboto in nedeljo.Če je kak zaninteresiran všečen, se mi lahko pridruži.

Rebeka, sem lušten mlad tipček, piši mi na mail :

[email protected]

kogar zanima naj pride v savno, email dopisovanja me ne zanimajo

Maja.slo.mm afna gmail pika com
[/quote]…
faking ta gmail-ni ga-te!!!

Pozdravljeni sem samska 40letna rdečelasa zelo rada seksam z znancem ali pa neznancem. Kolikor prebiram komentarje res je nič ne povej možu ti pa seksaj kolikor ti zdrži tvoja. Jaz tudi seksam z vsakim ki lahko zato tudi v savni nič bat navali ker samo enkrat se živi. Fantje če imate radi žensko ki ima in neizmerno uživa v seksu pridite v atantis v savne v torek 8.11 bom celi dan na volju in komaj čakam pridite čaw

Mmmm tvoja zagnanost mi je všeč…. [email protected] ❤️❤️❤️

Pozdrav

A bi prišla v savno Čatežke toplice?

Bi prišla v savno Čatežke toplice?

Pridi direkt do mene, seveda ce ste blizu itd. Ali kam drugam po volji. Dobrodošla si, na kavica, večerjo , plus sladica seveda . Če se pa ujameva, nasmejiva, pa kaj več zveš, potem. Dolenjski konc, belakrajina.Nevrjamem da so tok korajzne punce. Prek spleta pa že gre govoriti.

Hvala.

Lp X generacija.

Maš prav Mojca lepa.

Če bo kandidat ki so mu všeč BBw in je pacek za savne v terminu od 17-24 .12  v termah olimja. Bom tam

Mijav

Ste zato da ko grem v savno se mi pridružite imam rada da moškim napol stoji ali pa kr cel da se mi približaš imam rada drzne moške nimam rada mehkužcev ko moram jaz siliti v njega da bo kaj. Rada bi družbo in kakšna akcija tudi pade v kakšni parni. Javim kdaj grem čaw

Źivio

Će te jst zanimam, napaljen fant, čez savno hodim z brisačo k pridem bkiz žensko svlečem brisačo in meni stoji, lahko ga masiram da gledas, lahko vidis kako se dvigne do konca in kako je trd, obrazan 18cm, će sam ti všes javi al napisi meil

Ani93

Ko grem v kero savno ti javim bova se imela fanj ti javim

New Report

Close