Uživala v avtu kot se nikoli
ti kr izkoristi priliko, fanta imaš doma, tega kolega pa še kdaj povabi v savne, pa ti ne bo treba fantazirat… pri 20-ih je še celo življenje pred tabo izkoristi ga 😉
tudi sam zahajam v savne in kakšna družba pride prav, sicer v Paradiso, Šmarjeških, Tuheljske … Olimje pa pridem, če boš ti tam 😉 piši mi in se lahko dobiva … [email protected]
Cao ANI93, JA SEVEDA DA BI PRŠO, AJD PROSIM TE OGLASI JAVI MI SE NA MEIL [email protected]
Rebeka savna, 28.09.2019 ob 07:47
Punca stara 20 let sem se prejšnji teden dala dol z nekim neznancem. Čisto spontano. Bila sem v savni, tam se z njim zaklepetala. Potem se sreceva na parkirišču za domov. Vmes je poskočila neka energija in sva akcijo nadaljevala v avtu. No, bil je zvečer. Potem si izmenjava kontakte. Kasneje izvem da je kolega od mojega fanta. Oooooo, f….k.
Stalno mislim na tega kolega. In je še samski. On mi glede spolnosti boljši od mojega. Res me je dobro obdelal. Komaj čakam da me ponovno obdela. Koga bi izbrali, kolega ali mojega. Kar stalno mislim na to akcijo. Malo zmedena sem in kar fantanziram.
Sexy
Pisi mi na [email protected] ne bo ti žal
Pisi mi [email protected]