Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Uzurpacija foruma s strani Minimaxa!

Uzurpacija foruma s strani Minimaxa!

Zdaj pa mi je tega foruma dovolj.
Stranka postavi vprašanje g. Tomcu, odgovarja Minimax. Odpreš forum – zopet minimax. A nimaš res nobenega pametnejšega dela?
Pa kdo je tebe kaj vprašal!? Če oseba X jasno napiše da želi odgovor
g. Tomca potem imej vsaj minimum osebne kulture in ne odgovarjaj – razen seveda če si Tomčev pooblaščenec.

Predlagal ti, da narediš svoj forum na podobno tematiko in tam izživljaj
svoje očitne frustracije.
Verjemi mi, nisi edini, ki obvlada to področje (tudi sam ima 24 letne izkušnje iz bančništva, delal in izobraževal tudi v tujini, delam v verjetno najhitreje rastoči banki v SLO…) pa ne čutim nobene potrebe da bi se
po forumu “duval”.

To je moje mnenje in verjamem, da greš na jetra še komu! Daj, umiri se,
predvsem pa priporočam zvečer pred spanjem branje Bontona. Koristilo ti bo, verjemi mi!

Se strinjam elanino.

Tudi meni je tega dovolj, ker je resni forum povsem skazil in ga spmemenil v navaden čvek.

minimaxa ne poznam in mi gre pošteno na jetra, tako, da bom njegovo nekoristno izvajanje enostavno brisal.

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Zdaj pa ste šli predaleč!

Meni so nekateri posti minimaxa zanimivi drugi spet brezvezni vendar jih vseeno preberem in jih tudi v prihodnje želim prebrati.

Če pa je to forum kjer lahko odgovor napiše samo moderator potem to javno povejte.

Elanino ni ti treba brat postov od minimaxa če ti niso všeč pusti pa drugim da sami odločimo kaj bomo prebrali!

Pa lep dan želim vsem!

m25

Vedno sem in vedno bom objavil vsa koristna mnenja in predloge.

Provokacije, žalitve, zavajanja, laži in podobno bom pa brisal, kot sem jih od minimaxa tudi že brisal. Dokler se ni pojavil minimax mi tega ni bilo potrebno.

Ne dovolim, da forum postane navaden trač in nestrokovno prerekanje, ampak strogo profesionalen in temu primern način komuniciranja.

Smisel je, da se na forumu dobi koristen nasvet in informacija v realnem času. Tega se bom držal še naprej.
Marsikomu je že koristil in želim, da je tako tudi v prihodnje.

Za trač si lahko vsakdo izbere enega izmen več kot 100 forumov, kjer je to omogočeno:

Lp,

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Kar se tiče t.i. “strokovnih mnenj”, ki jih piše Minimax po moram priznati, da sem se pri branju nekaterih komentarjev spraševal, ali z Minimaxom delava v istem bančnem sistemu in isti državi. Nekatere navedbe žal niso
prava slika ponudbe na SLO trgu.

Moti me predvsem aroganca in njegov odnos v stilu “jaz vem vse, ostali ste brez veze”, predvsem pa nedopuščanje različnih mnenj – če kaj ni tako kot misli on postane že nesramen (berite nekatere poste, v katerih se je nesramno obregnil na korekten komentar g. Tomca).

elanino, hvala za podporo.

Če bi brali, kaj vse mi je pisal (žalitve in provokacije) in sem izbrisal, bi mu bilo najbolje svetovati ta forum:

ali pa še bolje ta:

vsekakor pa ta:

Obstajajo pa tudi forumi: življenje ah to življenje, link:

kr tjavendan, res totalno brezveze… link:

Lp,

Uau, kakšna reakcija! Žal pa ne taka, kot sem jo pričajkoval.

Veliki slovar tujk:
FORUM: (latinsko trg, tržnica, javni prostor)
– javno mesto, kjer se o čem razpravlja, odloča
– konferenca, področje v svetovnem spletu, kjer uporabniki razpravljajo o raznih temah

Ali bo nekdo ˝uporabljal˝ forum ali ne, je stvar osebne odločitve, je pa to javna inštitucija, torej ima vsak pravico in možnost, da aktivno sodeluje (bodisi z vprašanji, bodisi z odgovori) ali pa samo spremlja dogajanje.

Kakovost prispevkov daje vsem, aktivnim in pasivnim uporabnikom, da iz polemik pridobijo pozitivna spoznanja, ki jih lahko uporabijo v lastnem življenju. Načeloma je vsak prispevek posamičnega uporabnika namenjen vsem uporabnikom, odločitev ali so ga, in v kakšni meri, pripravljeni sprejeti, pa je prepuščena vsakomur posebej.

Elanino, v enem od svojih prispevkov sem povedal, da nisem vseved in da sem zmotljiv, zato nikoli ne bom zameril tistemu, ki me v znanju prekaša in je svoje izkušnje pripravljen deliti z mano. Takega človeka bom cenil, ker mi bo pridobljena kakovost v življenju lahko kvečjemu koristila. Če ima kdorkoli konkretne vsebinske pripombe na izvajanja kogarkoli, naj jih poda, v dobro vseh, če je pa vmes še malo heca, pa tudi ne škodi. Jaz te prosim, da se prični duvati, da nam predstavi svoje znanje in izkušnje, da bomo vsi imeli kaj od tega. Ljudstvu je treba dati znanje in orodje, ne pa namesto njih delati, vse dokler vsak od nas ne pride do svojega praga (ne)sposobnosti, ko je racionalneje najeti in plačati pomoč.

Janez, napisal si, da sem
– provociral, res sem, da se mnenja krešejo in da spoznamo alternative rešitev predstavljenih problemov!
-žalil, koga in kdaj?
– zavajal, s čim ? Zaenkrat sem opazil samo eno lastno (nenamerno!) napako v enem od mojih prispevkov, na katero me ni nihče opozoril, pa sem jo pripravljen popraviti.
– lagal, kdaj in kaj?

Res je, brisal si določene moje prispevke, nekatere deloma, nekatere v celoti in mislim, da ni prav, sploh pa, da brišeš vsebine, ki opozarjajo forumovce, in s tem posredno tudi širšo javnost, na morebitna zavajujoča prikazovanja učinkovitosti kakšnega produkta ali storitve.

Elanino, hvala za kompliment, vendar jaz ne delam v bančnem sistemu ampak sem vratar. Kar pa se tiče nepravilnih navedb, le na dan z njimi in povej nam, kaj je prav!

˝ Če bi brali, kaj vse mi je pisal (žalitve in provokacije) in sem izbrisal˝. Janez, daj, objavi te prispevke! Jaz stojim za tistim, kar sem napisal, ti pa se jih očitno ne upaš objaviti!

Mp25, cenim tvojo odločitev!

@elanino : Sicer ne vem o kakšnih uzurpacijah govorite, vendar se mi zdi da ste precej podobni minimaxu kar se tiče nasvetov za katere vas nihče ne sprašuje saj npr. zadnji primer : http://med.over.net/phorum/read.php?f=178&i=960&t=955#reply_960 (ne znam narediti linka, pa se boste že znašli) žal kaže na različne kriterijie pri obravnavanju ljudi.

Sicer vsem želim še posebej pa moderatorju uspešno sodelovanje na forume, pa vendar tak način lahko zbudi nelagodje pri ljudeh, ki to stvar lahko razumejo zelo absulotistično.

ps. vsekakor to moje pisanju ni podpora minimaxu, ki ga ne poznam, ampak je bolj nasprotovanje nestrpnosti, kakršna je bila izražena v zogrnjih mnenjih in predlogih

Jaz pa podpiram Minimaxa.

Jaz tudi mislim, da naj bo forum dostopen vsem, ki želijo kaj povedat na kakšno temo. Saj je tudi kaj poučnega in praktičnega povedal, ne pa samo žalil, vsaj meni se tako zdi. Če je pa kaj narobe povedal, potem pa demantirajite njegove trditve, bomo vsaj vedeli, kaj je res in kaj ne, kar je zame bistvo vseh teh diskusij.

Veš kaj minimax, ti kar piš, elanino ti pa povej v katerm svetu misliš da minimax žvi. A je čist out?

Vidim, da osebne svoboščine in demokracija še ne bodo zamrle!!!

Povem, kar mislim, da je prav. Če sem v zmoti, me popravite, v moje dobro in dobro moje okolice, da ne bom še naprej kvasil neumnosti in jih širil.

Če je forum preveč pasiven, me spominja na kup voajerjev, ki skozi ključavnico spremljajo zaseben razgovor v zaprti sobi.

ejga., kaj pa te moti v mojem odgovoru v postu, na katerega se sklicuješ?
Šel sem še enkrat prebrat kaj bi te lahko zmotilo in vidim naslednje:
Nekdo zastavi kratko in jedrnato vprašanje in sicer ali je kredit X ugoden. Korektno sem naprej počakal da odgovori g. TOmca nato pa sem podal kratek odgovor na konkretno vprašanje – “Kaj menite o tem kreditu – a je ugoden?” moj odgovor je bil kratek in jedrnat: ” To je slab kredit.”
Ne vem kaj te je v tem zmotilo? Oseba, ki je zastavila vprašanje si verjetno ni želela moje razprave in teoretičnega razpravljanja o vsaki posamezni postavki iz ponudbe. Želel je samo vedeti, ali je to ugodno.

Spoštujem vaša mnenja na moj post a vendar bi pogrešam več komentarjev na temo “Bonton”, nekdo naslovi vprašanje direktno na g. Tomca, Minimax si vzame to pravico in kar sam odgovori ipd.

Če se vam to dopade potem bo po moji oceni ta forum počasi izgubil na svojem namenu, ki pa je korektno svetovati z različnimi mnenji “laikom”.
Na koncu bo tako ali tako na vse odgovarjal samo MInimax, ostali, ki pa bi lahko tudi pomagali z koristnimi nasveti pa bomo raje šli na kak drug forum – na tem bo tako ali tako svetoval in kraljeveval izključno en in edini – Minimax . Kdo pa se bo sploh upal svetovati če mu bo takoj v poste skakal Minimax?

@elanino : v tistem tvojem odgovoru, ki ga omenjam me ni zmotilo prav nič, lepo da si povedal svoje mnenje ter je mogoče oseba, ki je spraševala našla kako koristno informacijo. Kaj je oseba želela zvedeti od tebe ali moderatorja, pa je verjetno znano predvsem tej osebi, kajne?

Zmotilo me je le dvolično obravnavanje podobnih stvai – pa me se zdaj na vsako malenkost spravljat, da res ni ista stvar.

Verjamem tudi, da je moderator dovolj sposoben, da bo znal prepričati z nasveti da bodo ljudje pridobili dobre nasvete. Verjatno pa tudi nasveti koga drugega (npr minimax-a, elanina, ejga-ta :)) ne bodo brez učinka. Saj sam praviš da je namen foruma svetovati z različnimi mnenji, toda če boš izključil uporabnike, ki svetujejo, te različnosti ne bo prav veliko ostalo.

Da pa se to ne bi sprevrglo o debato o strpnosti in podobnem, se s tem umikam iz te razprave.

New Report

Close