V Avstriji, dobiš čez vikend 20 Evrov na uro, ali več!
Ženske so vabljene tudi v pakistan. Zdej pa ne vem, al se oprema že pri jajotu dobi al šele tam?
http://nova24tv.si/svet/teroristicno-gibanje-zeli-vec-zenskih-dzihadistk-privabljajo-jih-s-propagandno-revijo-ponujajo-jim-tudi-orozje-in-granate/
Konkretno lahko od ponedeljka do petka uživaš, greš malo na morje, malo vrtnariš doma, čez vikend greš pa delat. Recimo takole ene 2x 8 uric je 160 ojrotov na vikend ti, pa 180 mož, skupaj 360. En teden je za najemnino, en teden za račune, en teden za fasngo in oblačila, en teden pa za dopust. Pa še socialno doma potegneš. Ni šans da delamo za 500 doma kot sužnji cele dneve.
2krat8 ur je 16. Ur krat 20 e na uro je 320….ne verjamem
[/quote]
Jaz pospravljam, dobim 13, pa je takoj za mejo. Po ustnem priporočilu. Plus da mi nikoli ne odbijejo, ko so na dopustu. Takrat zunaj malo pometem, pa malo rože zalijem, vse skupaj bolj zaradi obcutka, da je vsaj 1x na teden nekdo pri hiši. 2 hisi po 8 ur, ker mi ne stopajo vsake sekunde, je 16 ur po 13 eur +zaokrozeno pride 210 ali 220 eur. Kdor najde ali pa se boljse, ga kdo priporoci, lahko v 2 ali 3 dneh na teden zasluzi fajn placo. Samo pazite se bosanskih cistilnih servisov, ker zelo izkoriscajo. Privat si najdite za cistit po hisah, pa zmenite se denar takoj isti dan.
2krat8 ur je 16. Ur krat 20 e na uro je 320….ne verjamem
[/quote]
Jaz pospravljam, dobim 13, pa je takoj za mejo. Po ustnem priporočilu. Plus da mi nikoli ne odbijejo, ko so na dopustu. Takrat zunaj malo pometem, pa malo rože zalijem, vse skupaj bolj zaradi obcutka, da je vsaj 1x na teden nekdo pri hiši. 2 hisi po 8 ur, ker mi ne stopajo vsake sekunde, je 16 ur po 13 eur +zaokrozeno pride 210 ali 220 eur. Kdor najde ali pa se boljse, ga kdo priporoci, lahko v 2 ali 3 dneh na teden zasluzi fajn placo. Samo pazite se bosanskih cistilnih servisov, ker zelo izkoriscajo. Privat si najdite za cistit po hisah, pa zmenite se denar takoj isti dan.
[/quote]
Na teden toliko zaslužiš? Se pravi 840 mesečno na črno?