Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V Avstriji v restavracijo le z digitalnim potrdilom

V Avstriji v restavracijo le z digitalnim potrdilom

Pa saj se ne. Tudi tega nisem nakazal, da se zanašam nanj.
Omenil sem ga. Če ga omenim ne pomeni, da se zanašam nanj.
[/quote]
Potem pa kar omenjaj še naprej.
Pa srečno, Darwin.

Potem pa kar omenjaj še naprej.
Pa srečno, Darwin.
[/quote]
Hvala enako

Vi, ki se veselite cepljenja vsako leto, vsako leto 2 x, naj vas spomnim, da pandemija stoji na lažnih številkah. Že dva naša ministra sta to javno povedala.
Pa nikar se ne veselite preveč, da boste cepljeni še dolgo lahko hodili povsod naokrog, ker boste v nekaj letih pocepani.
Dobro bo premagalo zlo!!

Res je, ti boš za seme ostalo, vsi ostali bomo pa pocepal.😁 Dvomim, da se kdo veseli cepljenja, da je pa peščica največjih butlov, ki ste najglasnejši in niste bili zmožni nobene izobrazbe, kar naenkrat najpametnejša na svetu, pa tudi ne bo, ne?

Res je, ti boš za seme ostalo, vsi ostali bomo pa pocepal.😁 Dvomim, da se kdo veseli cepljenja, da je pa peščica največjih butlov, ki ste najglasnejši in niste bili zmožni nobene izobrazbe, kar naenkrat najpametnejša na svetu, pa tudi ne bo, ne?
[/quote]

Izobrazbo imaš v srcu. Ali pa je nimaš.

Se strinjam.
Vseeno pa mi je nadvse smešno, kako pri nas ljudje traumirajo okoli “hudih” ukrepov. Ki to SPLOH niti slučajno niso.
Imam Nemca, ki je zdajle slab mesec pri nas… in se smeji.
1. kakšen je slov. “lockdown”.
2. niti priblizno se mu ne mudi nazaj v D. Ker tam je pač drugačen lockdown.
3. ni mu jasno, da se ob takih “ukrepih” Slovenci pritožujejo…
Skratka, rad bi samo to sporočil, da vsaj minimalni standardi bodo potrebni, če boš hotel kam it. Drugač, bodite zaprti v kleteh, kot ste imeli polna usta za cepljene.
To je to.
[/quote]

Ja, se strinjam. V Avstriji imamo bistveno boljše stanje pa dosti bolj ostre ukrepe kot v Slo.
Nemčija ima pa še boljše stanje pa menda kar hude ukrepe.
Tako, da mi sploh ni jasno zakaj v Sloveniji tak jok in stok. Pa fašizem pa diktatura pa kaj vem kaj še vse. Ukrepov pa nobenih pravih. Pa, še ko so ukrepi, itak vidiš, da se jih večina ne drži.
Me veseli, da se v Avstriji drugače razmišlja in računam na to, da bomo kmalu normalno zaživeli.

Izobrazbo imaš v srcu. Ali pa je nimaš.
[/quote]
Ne bo dost, itak si pa mislilo v riti, samo se tega ne zavedaš, da tvoji riti ne paše, zato tako noriš.

Pa saj se ve, da se v naših medijih prireja novice o stanju o drugih državah, predvsem kar se napihovanja ukrepov tiče. Močno dvomim, da je tam res tako hitlersko dokler mi dejanske situacije ne bo opisal nekdo, za katerega vem, da je bil res tam.
(Mednje folk na internetu, ki ga ne poznam in za katerega ne vem, kako globoko v temo nabija, ne šteje ).

Pri pfizerju že štejejo dobiček v miljardah, članek v Primorskih novicah.

Itak ne boš verjelo. Jaz recimo vem, ker so sosedovi tamladi v Avstriji in povedo kake težave imajo, tudi s prihodom sem, ne le z ukrepi pri njih.

Nekaj je definitivno dobrega u tem cirkusu….
A to je, da resnica pride vedno na svoje mesto, tudi tokrat bo.
Garantiram.

[img]https://i.postimg.cc/J0dW5F2G/nema-virusa1.jpg[/img][/url]

[img]https://i.postimg.cc/9FD9jc0D/nema-virusa.jpg[/img][/url]

In še enkrat.
Kar sem prej napisal, sem napisal zatrdno in brez olepševanja, pretiravanja ali česa hujšega.
V Nemčiji imajo evidentno hudo strožje ukrepe kot pa mi.
Sta šla ta Nemec, o katerem sem prej razlagal , z družbo bližnjih sorodnikov na teraso, nekaj pojest in popit, pred nekaj dnevi. Poslal fotke prjatlom v D , kako konzumira in se zabava.
Njegov komentar: vsi so začudeni in ljubosumni, kako js lahko, oni so pa gor zaprti… nobeno pretiravanje, ljudje.
Dajte si nalit čistega vina. Razvajeni ste do konca.
Nobene stvari potrpet v dobro sočloveka, niti slučajno, ane?
Zdaj že vem , da se bo usulo, ker nastavljanje ogledala, to je pač hudo boleče, kajne…

Itak ne boš verjelo. Jaz recimo vem, ker so sosedovi tamladi v Avstriji in povedo kake težave imajo, tudi s prihodom sem, ne le z ukrepi pri njih.
[/quote]

Res je.
Itak pa ti bebčki, ki ne verjamejo kako imamo v Avstriji in ne verjamejo kar pravijo slo mediji o AT, lahko preverijo uradne avstrijske vire. Aja, to ne bo šlo, ker ne znajo nemško :).

Predvsem pa je nekaj tu: ne bunijo se mamice, ker sončke testirajo, ne bunimo se delavci, ker se moramo testirat, ne bunimo se za vsako figo. Ne jokamo, ker so gostilne in hoteli zaprti.

Res je.
Itak pa ti bebčki, ki ne verjamejo kako imamo v Avstriji in ne verjamejo kar pravijo slo mediji o AT, lahko preverijo uradne avstrijske vire. Aja, to ne bo šlo, ker ne znajo nemško :).

Predvsem pa je nekaj tu: ne bunijo se mamice, ker sončke testirajo, ne bunimo se delavci, ker se moramo testirat, ne bunimo se za vsako figo. Ne jokamo, ker so gostilne in hoteli zaprti.
[/quote]

Kateri delavci? Kdo vas plača? Kdo te je najel? Vse to “pozabljaš” omenit.

Omenjaš tiste delavce, ki se že tako komaj prebijajo iz meseca v mesec pa vam ne upajo nazaj kako zabrusit ali se postaviti za svoj prav?

No saj vsake toliko časa se zgodi, da pa vam kaka žogica prileti nazaj v fris hinavski.

Omenjaš tiste delavce, ki se že tako komaj prebijajo iz meseca v mesec pa vam ne upajo nazaj kako zabrusit ali se postaviti za svoj prav?

No saj vsake toliko časa se zgodi, da pa vam kaka žogica prileti nazaj v fris hinavski.
[/quote]
Socializem v vsej svoji lepoti.

[/quote]
Nehaj divjat pogana lenuharska zapohana in se drži teme.

Nehaj divjat pogana lenuharska zapohana in se drži teme.
[/quote]

Kaseto obrn, dosadan si

Kaseto obrn, dosadan si
[/quote]
Kar ven te vrže motenec bolni in začneš agresivno divjat nekaj stotega. Daj se malo kontroliraj zguba zadrogirana.

Ja, se strinjam. V Avstriji imamo bistveno boljše stanje pa dosti bolj ostre ukrepe kot v Slo.
Nemčija ima pa še boljše stanje pa menda kar hude ukrepe.
Tako, da mi sploh ni jasno zakaj v Sloveniji tak jok in stok. Pa fašizem pa diktatura pa kaj vem kaj še vse. Ukrepov pa nobenih pravih. Pa, še ko so ukrepi, itak vidiš, da se jih večina ne drži.
Me veseli, da se v Avstriji drugače razmišlja in računam na to, da bomo kmalu normalno zaživeli.
[/quote]

ki se ne strinja, protestira, toži, dokazuje absurd ukrepov. Vsi sami podložni državljani, ki se držijo vseh ukrepov. Zato ima Nemčija, največ udeležencev na protestih. Najbolj aktivne odvetnike in politike, ki se ne strinjajo s stanjem v državi. Avstrija pa sledi.

ki se ne strinja, protestira, toži, dokazuje absurd ukrepov. Vsi sami podložni državljani, ki se držijo vseh ukrepov. Zato ima Nemčija, največ udeležencev na protestih. Najbolj aktivne odvetnike in politike, ki se ne strinjajo s stanjem v državi. Avstrija pa sledi.
[/quote]

Ja, to bo, bravo mi.
Največji revolucionarji in nasprotniki na svetu.
Dajte bit malo bolj realni, no.
Ko berem takele, si pa res močno mislim, da nam ni pomoči.
Podmuklo, brez širine in osnovne inteligence.

Ja, to bo, bravo mi.
[/quote]

Ne kakaj, iš……………..

In kaj jim pomaga, da se tako držijo ukrepov? Nič na boljšem niso od nas. Še bolj jih zapirajo za nagrado.
[/quote]
Saj ravno v tem je stvar.
Bolj je narod ponižen, bolj je zaprt.

In še enkrat.
Kar sem prej napisal, sem napisal zatrdno in brez olepševanja, pretiravanja ali česa hujšega.
V Nemčiji imajo evidentno hudo strožje ukrepe kot pa mi.
Sta šla ta Nemec, o katerem sem prej razlagal , z družbo bližnjih sorodnikov na teraso, nekaj pojest in popit, pred nekaj dnevi. Poslal fotke prjatlom v D , kako konzumira in se zabava.
Njegov komentar: vsi so začudeni in ljubosumni, kako js lahko, oni so pa gor zaprti… nobeno pretiravanje, ljudje.
Dajte si nalit čistega vina. Razvajeni ste do konca.
Nobene stvari potrpet v dobro sočloveka, niti slučajno, ane?
Zdaj že vem , da se bo usulo, ker nastavljanje ogledala, to je pač hudo boleče, kajne…
[/quote]
Blesavo multinično prizadeto, fašizem in psihopatstvo nikoli ni bilo dobro za (so)človeka.

Ja, to bo, bravo mi.
[/quote]

potrebujemo, vašo strokovno obrazložitev. Razloži. Predolgo traja, da bi še lahko ljudi vlekli za nos. Premalo mrtvih, bolnih, da bi lahko to neumnost, vlekli še naprej. Te moti, da ljudje po celem svetu, razmišljajo isto, vidijo isto. Samo tega ne, kar nas vi prepričujete. Kje je, tretjina prebivalcev planeta mrtvih?! Kje so masovna grobišča.?! Kje so zasute bolnice, s pacienti?! Dajte počasi nehat s tem. Povejte že javno, zakaj se gre. Kaj se skrivate za drugimi nazivi, ko vemo, kam pes taco moli. Jaz vem, da ne boste odnehali. Samo zavedajte se, posledic vaših dejanj.

potrebujemo, vašo strokovno obrazložitev. Razloži. Predolgo traja, da bi še lahko ljudi vlekli za nos. Premalo mrtvih, bolnih, da bi lahko to neumnost, vlekli še naprej. Te moti, da ljudje po celem svetu, razmišljajo isto, vidijo isto. Samo tega ne, kar nas vi prepričujete. Kje je, tretjina prebivalcev planeta mrtvih?! Kje so masovna grobišča.?! Kje so zasute bolnice, s pacienti?! Dajte počasi nehat s tem. Povejte že javno, zakaj se gre. Kaj se skrivate za drugimi nazivi, ko vemo, kam pes taco moli. Jaz vem, da ne boste odnehali. Samo zavedajte se, posledic vaših dejanj.
[/quote]

podpis

New Report

Close