Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Avstrijo na dopust

V Avstrijo na dopust

Kateri del Avstrije vam je najlepši za poletni dopust?

Tirolska? Koroška?

Jaz grem ponavadi na tirolsko.

Kam točno na Tirolsko? Innichen? Meran?

Od kdaj je Meran v Avstriji? Tudi Innichen že dolgo ni več v Avstriji.

To tudi mene zanima. Enkrat sem bila v Leogangu, je bilo lepo. Bi pa še kakšno idejo. Sploh kje kjer ni tako vroče za poletni dopust.

Celovško jezero. Tam res uživamo. Potem še malo v gore. To pa vedno kam drugam. Tudi v Švico.

Odgovor na objavo uporabnika
Ranina, 21.05.2025 ob 21:42

Celovško jezero. Tam res uživamo. Potem še malo v gore. To pa vedno kam drugam. Tudi v Švico.

Ranina, kam konkretno v Švico?

Mi smo bili za letni dopust že v Wagrainu, Leogangu, Klopinjsko jezero, Schladming, letos je na vrsti  Saalbach, vse seveda z okolico. Smo poletne morske oddihe zamenjali za gorske. Od teh do sedaj nam je bil najbolj vsestranski Schladming in ke bilo res super.  Bomo videli, kako bo letos v Saalbachu. So pa vse destiancije super, Avstrijci imajo poletni turizem top urejen, sploh če je na voljo v kraju ta njihova kartica za turiste in je cel kup stvari zastonj  (javni prevoz, gondole, mestni bazeni, določene atrakcije…) ali s popustom. Ponavadi imajo turistični kraji vsi to kartico, paziti je treba le, da se rezervira nastanitev, ki je v to vključena (imajo vedno napisano).

Salzkammergut: enkrat eno jezero, drugič drugo. Kolo, plavanje, hribi. Lepa narava. Cene pa kar visoke, ampak ponudba je pa top.

Tudi koroška jezera so mi noro lepa.

Se kar ne moreš odločiti, ko je pa toliko super jezer z izjemno čisto vodo, okolica pa hribi.

Zell sem šele, Schladming, Zillertall, Seefeld, Bregenz….ne zmanjka destinacij pa že 20 let tja hodiva

Na desetine oz stotine jezer s super vodo. Okrog pa čudovita narava. Ne zmanjka idej. Imamo Bohinjsko, Blejsko jezero pa še par manjših. Avstrijci imajo pa tega malo morje. Ogromno jezer. Ni da ni. Če greš vsakič na drugo jezero, ti ne zmanjka idej.

New Report

Close