Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V BALADO SPREMENJEN

V BALADO SPREMENJEN

V BALADO SPREMENJEN – Šank Rock

Daleč so barve življenja,
siva pot starih zmot
me ne pelje več v tvojo smer.

Svetle dni je zamenjal večer,
naj moj jok, zlit v ta zvok,
v tebi znova prebudi nemir.

Naj tale pesem švigne skozi zrak
naj ustavi tvoj korak.

Zdaj, v balado spremenjen,
skrit v verze hrepenenj,
prihajam v tvoj spomin.

Daj, za hip zadrži dih,
ujemi se v moj stih
spleten iz bolečin.

Daleč so note poletja,
zvok kitar kot vihar
nosi vonj jeseni v moj obraz.

Zlate sanje odnesel je plaz,
ta napev kot odmev
naj te vrne spet v najin čas.

Šank rock so zakon!!! Zvezdi bi šla na Šank rock…ta vikend so…šmrc…pa ne morem…kako bi pa zgledalo da bi ena bodoča mamica žurala pod odrom?:))))))))))))

Dobro jutro zlati moji……..vse vas imam rada!!!!!!! Enga bolj kot drugega:))))) He, he, he…………..CMOKE

Zvezdi moja! Pejd pejd, nej te možek pelje. Sej ni treba, da noriš pod odrom. Lahk zadej kje uživaš… in samo migaš z boki in ploskaš z rokami…

cmoka

Ja zakaj naj bi bila pa nosečnost ovira za obisk?
Pejd….sam stran od ozvočenja,da ne bo tamal hotu pogledat,kaj je zunaj za en kraval….
Cmoka!

Hm………CMOKA Helči……….Ma ti jaz povem, da me ne pelje……..Sicer pa bo gvišno gužva………sam jaz bi res tako šla………….

He, he, he…..CMOKA Sp…….ti povem da se mu-ji Šank rock sigurno dopade, ker tako vneto ceba ko poslušam njihov CD……Ali pa mi hoče mogoče kaj druzga povedat???:))))))

P.S: Srečno danes.

MA KEJ TE PJELEM JST?
NI BLEMA!!!!

CMOKA

Kako bi zgledalo ce bi tam zurala..meni bi bilo to zelo lepo..ker nosecnost je nekaj lepega…normalnega…in ni bolezen..zato imas vso pravico tam zurat…kaj te briga kako bi zgledalo..idi..in uživaj! Cmoka tebi..pa na busija…pejd..no..povej mozu kako si zelis..in zurajte skupaj..zdaj se lahko..potem ko boste trije..bo to na zacetku bolj tezko..misli tudi na to..zato idi..gre ena pesem..in sibaj…

Draga kletka se mal vas cartkam nato grem tudi jaz..ne na Šank rock koncert ampak u slano morje…bom zaplavala cez nekaj casa;))…greskala vas bom..bemti da res…poljub za lepo jutro..vsem potalam.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A ti greš? Mislim………..a gresta?? Pa ne…..ne bom ti v napoto…..he, he, he….. Ni problem za peljat……se bi lahko peljala tudi sama……sam kaj vem……..mojmu se ne da nikamor več hodit…

CMOKA Sonči………A ti pa spet na morje????? Dej…………vzemi me s sabo……..sej bom čisto pridkana:))))))))))))))))

NISEM MEJLA GLIH NAMENA… MA LOHK SE ODPRAVIM… HIHI… BREZ NJEGA? HM, TUDI… HIHI

ZDEJ SO NA NAŠEM RADJOTU!! ;)))

Sem takoj prižgala radio………..

Greva..pejd…ampak dol bos sele zurala..tko da ves;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

PRJATLCA MOJA-MOJA.
UŽIVAJ ZELO-ZELO,
NAJ TI BO LEPO-LEPO.

CMOKA-CMOKA

SI JIH ŠE ULOVILA?

Aha……Moj mi je »spizdu« CD in mi je zdaj full hudo, ker jih ne morem poslušat. Prej pa sem jih non-stop…….in očitno so tudi ta mičkenmu všeč………ker, ko jih poslušava vedno ceba…zdej je bilo isto……….:)))))))))))))

Helči………uživaj dokler lahko………včasih paše it tudi kam sam…….ker potem……..potem je pa to bolj težko…………..it kam sam…….pa vsi te tako čudno gledajo, če si slučajno s kom drugim, ne pa z možičkom…………

Jaz sem takoj za to……..kam pa greš……..če lahko vprašam??? Sej potem bi komaj žurala….ko mojga ne bi bilo zraven………drugače za vsako reč komplicira….(ampak sam za tisto, kar on hoče….):))))))))))

VEM VEM… POZNAM TO ŽE ZDEJ… ČEPROU NE GREM SKOR NIKAMOR BREZ NJEGA….

PRIDNA BODI

Hrvaska…tam nekje okoli Umaga;))…vec pa ne smem tule..bi rada da imava tuto kompleto dol…hihihi

Helček…pogrešala te bom..ker me dol nben ne spika..hihiih…ne resno..moja-moja..pazi nase…boš…poljubcek!

Ne, ne……..sem vedela, da je HR…..sam približno me je zanimalo……ja……jaz bi šla takoj se kopat, poležavat in žurat!!!

Ojej……….a že zdej si to spoznala? Kej pej še bo?:))))))))))))))

… Pa ja ne boste šli h konkurenci!!!!!!!! Ta vikend imamo mi zbor v Rihemberku … :))))))))))))))))) … pridte rajš gor k nam … bo večji žur … ;)))) :)))))))

In jst sem na blagajni … :))))))))))))))))))))))))))))))) … skupaj szi Sončkom … :))))))))))))))))

LP, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi……..a ponujaš kaj boljšega?:))))))))))) He, he, he…..CMOKA mala

New Report

Close