V BALADO SPREMENJEN
V BALADO SPREMENJEN – Šank Rock
Daleč so barve življenja,
siva pot starih zmot
me ne pelje več v tvojo smer.
Svetle dni je zamenjal večer,
naj moj jok, zlit v ta zvok,
v tebi znova prebudi nemir.
Naj tale pesem švigne skozi zrak
naj ustavi tvoj korak.
Zdaj, v balado spremenjen,
skrit v verze hrepenenj,
prihajam v tvoj spomin.
Daj, za hip zadrži dih,
ujemi se v moj stih
spleten iz bolečin.
Daleč so note poletja,
zvok kitar kot vihar
nosi vonj jeseni v moj obraz.
Zlate sanje odnesel je plaz,
ta napev kot odmev
naj te vrne spet v najin čas.
Šank rock so zakon!!! Zvezdi bi šla na Šank rock…ta vikend so…šmrc…pa ne morem…kako bi pa zgledalo da bi ena bodoča mamica žurala pod odrom?:))))))))))))
Dobro jutro zlati moji……..vse vas imam rada!!!!!!! Enga bolj kot drugega:))))) He, he, he…………..CMOKE
Kako bi zgledalo ce bi tam zurala..meni bi bilo to zelo lepo..ker nosecnost je nekaj lepega…normalnega…in ni bolezen..zato imas vso pravico tam zurat…kaj te briga kako bi zgledalo..idi..in uživaj! Cmoka tebi..pa na busija…pejd..no..povej mozu kako si zelis..in zurajte skupaj..zdaj se lahko..potem ko boste trije..bo to na zacetku bolj tezko..misli tudi na to..zato idi..gre ena pesem..in sibaj…
Draga kletka se mal vas cartkam nato grem tudi jaz..ne na Šank rock koncert ampak u slano morje…bom zaplavala cez nekaj casa;))…greskala vas bom..bemti da res…poljub za lepo jutro..vsem potalam.
… Pa ja ne boste šli h konkurenci!!!!!!!! Ta vikend imamo mi zbor v Rihemberku … :))))))))))))))))) … pridte rajš gor k nam … bo večji žur … ;)))) :)))))))
In jst sem na blagajni … :))))))))))))))))))))))))))))))) … skupaj szi Sončkom … :))))))))))))))))
LP, Bgv