V BALADO SPREMENJEN
Pa iiitakkkkkk … boljše boljše … :))))))) Imamo vse kar se rabi za dober žur … Dobra muzika (hm … a so zrihtali sploh ozvočenje????!!!) :)))) … veeeeelik šotor … … … bazenček … … … en kup pijanega folka … :))))) … in seveda … dobra klapa … :))))))))))) … Sam … ehm … hi hi … naj vas ne moti, če bo mal preveč rohnelo tam okrog … :))))) … pa če se bo gume kurlo … pa streljalo szi škariki … … … to je vse v mejah normale …
No … … … ehm … mal za reklamo … … … dve leti nazaj so se gor dedci nagi kopali v vinu … letos pa jih bo verjetno poln bazenček … :)))))))))))))
Lp, Bgv
Bemti bgv..ko pises Soncek..pomislim name…no na moj nick..saj se bom navadila…haha, da sva Soncka oba…poljubcek..in uzivaj..lepo zuraj tam doli..na ravnem polju;)).
No no no … evo … Priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiii!!!!! Pa sej ni tko daleč … … :))) Sicer pa … lahko nas prideš pokukat tudi kaj čez dan … mi bomo gor tako ali tako ves čas … Mogoče bomo šli sam kako urco tu pa tam zaninkat … …
lp, BGv
Uh … gvišno bomo ninali … ker za kaj drugega ne bo moči … … :(((( … Bo delavni vikend … … …. Celo noč pokonci … … do jutra, ko se bo folk končno spravu spat … Pol bo mogoče ratalo, da bomo šli tut mi mal zaninkat … in zjutraj spet na blagajno … :(((((((
Uf uf uf … … …
lp, Bgv
Evo evo … … … Dej ga mal spomni kako mi je lani obljubljal, kako bo letos na zbore hodu … pa kako ga bomo žurali ukop … Hah .. :)))))))) Ccccc … … …
Pa pridi gor z avtom … Čene že rečem jst mojmu Sončkotu, da če bo sila, te pripelje on gor s svojo Suzico … :))))))))))
Lp, Bgv
Krešejo krešejo … Ravno v soboto mi je na zboru naredil spet kažin … :((((
Zdej sva se nekako zmenila, da prekinemo vse kontakte … da ko se vidimo, se obrnemo drugam itd. … ker drugače res ne gre … … … :((((
Lp, Bgv
Ma … je bilo kar hudo … na žalost … :(((( … ampak hvalabogu ga še znam obvladat … Dobro je samo to, da se je spravil samo name in ne tudi na Sončka … ker če bi se spravil nanj, bi se slabo končalo … :((((((
Lp, Bgv