Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V BALADO SPREMENJEN

V BALADO SPREMENJEN

Pa iiitakkkkkk … boljše boljše … :))))))) Imamo vse kar se rabi za dober žur … Dobra muzika (hm … a so zrihtali sploh ozvočenje????!!!) :)))) … veeeeelik šotor … … … bazenček … … … en kup pijanega folka … :))))) … in seveda … dobra klapa … :))))))))))) … Sam … ehm … hi hi … naj vas ne moti, če bo mal preveč rohnelo tam okrog … :))))) … pa če se bo gume kurlo … pa streljalo szi škariki … … … to je vse v mejah normale …

No … … … ehm … mal za reklamo … … … dve leti nazaj so se gor dedci nagi kopali v vinu … letos pa jih bo verjetno poln bazenček … :)))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bemti bgv..ko pises Soncek..pomislim name…no na moj nick..saj se bom navadila…haha, da sva Soncka oba…poljubcek..in uzivaj..lepo zuraj tam doli..na ravnem polju;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Eeeeeeeee……….to bi se pa splačalo it pogledat:))))))))

No no no … evo … Priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiiiiii!!!!! Pa sej ni tko daleč … … :))) Sicer pa … lahko nas prideš pokukat tudi kaj čez dan … mi bomo gor tako ali tako ves čas … Mogoče bomo šli sam kako urco tu pa tam zaninkat … …

lp, BGv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ti si Sonček … on je pa Sončko … :))))))))))))))))))))))))) … he he …

Lp, Bgv

Hja……..ko boste ninali pa vas res ne bi motila…………hm……..ninali ali kaj drugega počeli?:)))))))))))

Zmenjeno..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Uh … gvišno bomo ninali … ker za kaj drugega ne bo moči … … :(((( … Bo delavni vikend … … …. Celo noč pokonci … … do jutra, ko se bo folk končno spravu spat … Pol bo mogoče ratalo, da bomo šli tut mi mal zaninkat … in zjutraj spet na blagajno … :(((((((

Uf uf uf … … …

lp, Bgv

a daš kej popusta ?;))
no, sem razmišljala za it… ma glihkar sem zvedla, da bom verjetno brez Pufkota ceu vikend…. spet mi bo dougcajt…

al pa ne… hihi…

cmoka

Helčiii … ma kaki dolgcajt … Dej pridte gor … zagarantirano ne boš pogrešala Pufkota … :)))) ;)))) … ne bo cajta … :))))

Lp, Bgv

njemam s kum!!!!!
razn če prašam Razbota… hihi

Evo evo … … … Dej ga mal spomni kako mi je lani obljubljal, kako bo letos na zbore hodu … pa kako ga bomo žurali ukop … Hah .. :)))))))) Ccccc … … …

Pa pridi gor z avtom … Čene že rečem jst mojmu Sončkotu, da če bo sila, te pripelje on gor s svojo Suzico … :))))))))))

Lp, Bgv

Hi, hi, hi……ma za tisto človek ni nikoli utrujen:))))))))))))

(senti chi parla….) :)))))))))

Ehm … … he he … no … sej tko ku je Sončko zagnan … in tko ku ga hormoni mečejo zadnje cajte … ni dvakrat za rečt, da ne bomo dvakrat ruklni preden zaspimo … :))))))))

lp, Bgv

He, he, he…….A tebe pa nič več cvetni prah ne daje?:)))))))

Cvetni prah daje … itak … … … sam ko je človk utrujen … je utrujen … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

He, he, he…….sej razumem dej…………in čaki…..kaj si rekla, da bo……shod motoristov?

Ja … klub od mojega Sončkota ima zbor … … … Motoklub Rihemberk …

Lp, Bgv

A pride tudi tvoj bivši?

Verjetno da ja … :((((( … ne vem … Od prejšnjega vikenda se nismo ne slišali ne videli … … … tako da … bomo videli … Sporočim v ponedeljek .. :))))

Lp, Bgv

Pa se še vedno kaj iskre kreševajo med vama oz. vami tremi???

Krešejo krešejo … Ravno v soboto mi je na zboru naredil spet kažin … :((((

Zdej sva se nekako zmenila, da prekinemo vse kontakte … da ko se vidimo, se obrnemo drugam itd. … ker drugače res ne gre … … … :((((

Lp, Bgv

Kažin? Upam, da ni bilo preveč hudo :(((((((((((((

Ma … je bilo kar hudo … na žalost … :(((( … ampak hvalabogu ga še znam obvladat … Dobro je samo to, da se je spravil samo name in ne tudi na Sončka … ker če bi se spravil nanj, bi se slabo končalo … :((((((

Lp, Bgv

Besedno spravil ali še kako drugače? Ker to mi je pa poznano:((((((((((

New Report

Close