V Barcelono z busom

S sinovoma se odpravljamo na nog.tekmo z busom v Barcelono. Pot bo dolga,pa me zanima če je kdo od vas že potoval tja z busom. Kakšen koristen nasvet? S sabo bomo imeli potovalne pouštre,dekico…menda zna biti ob klimi hladno sploh če spiš. Je še kaj takega s čimer si lahko potovanje olajšamo?
Hvala
[attachment=0]barcelona.jpg[/attachment]

L. 1992 na izlet, dopust z busom v Lloret de mar… ker je bil izlet smo imeli po poti seveda se postankov tja na poti tudi v cannu in.nici poleg obicajnih na avtocestnih postajaliscih. Meni je blo kul
Bos prezivela to je kaj zo jaz sem sla z rokometaši celja z navijaci na sever goeteburg na tekmo smo se vozakali z busom… to so doživetja :)) bi vsako poto anje se enkrat tskoj ponovila :))

19 leten bi sel lahko sam. 13 leten pa cez par let spet sam. Da se ti ljubi..
[/quote]
Tudi z moje strani pohvale mami… ljubi se ji, ker ji ni vseeno za zelje otrok, hkrsti si bodo pa skupaj narefili fogodivscino, cas skupaj skupen izlet, lepo… bos videla, da bo nepozabno to so tisti lepi skupni trenutki… na tekmi se lahk super vzivis… bosta fanta ponosna ker mata tsko kul mamo:))) uzivajte pa kot ti je ze ena svetovala kaj za svojo dušo si tudi privosci

Hvala vsem za spodbudne besede. Vsake toliko časa me zagrabi panika kako bo glede poti, sem pa zdaj kar malo pomirjena. Večina znancev mi pravi da sem nora,mislim pa da se bosta fanta tega izleta res spominjala. S ta velikim itak verjetno ne bomo več skupaj vandrali,čeprav je letos še dopustoval z nami.

Omenjaš moža.. zakaj pa on ne gre z njima, to bi bilo bolj za njih izlet, kot pa da se ti mučiš.. Katastrofa so ti prevozi, crkovanje po obrokih, sploh za ženske. Da o tem, da na takih avtobusih ni miru zaradi pijanih navijačev, niti ne govorim. Deda pošlji z mularijo na fuzbal, zakaj ga pol imaš, če se ti pol s tem matraš.

Pa ti moraš biti eno scrtano bitje. Pa naj si ženska ali moški.
Bila v Barceloni z avtobusom z dosti mlajšimi otroki – BREZ MOŽA. In smo se imeli krasno. Potovali smo ponoči in se je itak spalo. Podnevi pa itak normalno. Postanki so vsake 2 uri podnevi in na 4 ure ponoči.
Priporočam ti kaj za prigriznit, kar pa naj ne bo pretirano slano. Drugače postaneš žejen in piješ. In te pritisne na WC ravno ko je še ena ura do postanka. To pa je ena najgrozljivejših stvari, ki se ti v avtobusu lahko zgodi. Tako da ne nalivaj se s tekočino brez potrebe.
Odsvetujem tudi sladkarije. Iz podobnega razloga, ma mulariji da energijo, ki jo na avtobusu ravno ne potrebujejo.
Res pazi na dokumente. Imej tudi fotokopije. Pridejo zelo prav če že pride do štale.
Denar razporedi na več manjših enot in jih razdeli tudi med otroke.
Pred stadionom se tudi dogovorite, kje se dobite v primeru da se v gneči izgubite.
Sigurno boste obiskali tudi slavno Ramblo. Dobro pazi – pijača je tam draga ko pes in sploh nimajo cenikov – vsaj vidnih ne.
In kar je najpomembnejše. Uživajte in kakšen angal za pregreta grla sabo…………………