Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Barcelono z busom

V Barcelono z busom

S sinovoma se odpravljamo na nog.tekmo z busom v Barcelono. Pot bo dolga,pa me zanima če je kdo od vas že potoval tja z busom. Kakšen koristen nasvet? S sabo bomo imeli potovalne pouštre,dekico…menda zna biti ob klimi hladno sploh če spiš. Je še kaj takega s čimer si lahko potovanje olajšamo?

Hvala
[attachment=0]barcelona.jpg[/attachment]

hm… 1500 km z busom. Moraš bit pa kar ornk navijač…
Sicer se splača it v Barcelono predvsem zaradi vsega drugega, ne fuzbala.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Sem že šla z busom v Barco. Vožnja praktično cel dan, postanki na 2h. Nič posebnega, malo se zasediš, ampak je za zdržat

Pred 27-timi leti sem se z busom peljala na Costa Bravo.
S postanki (Verona, Monte Carlo, Cannes) smo se vozili več kot 20 ur.
Odeja, povštr, tople nogavice, pijača.
Se da, ni pa optimalno.

L. 1992 na izlet, dopust z busom v Lloret de mar… ker je bil izlet smo imeli po poti seveda se postankov tja na poti tudi v cannu in.nici poleg obicajnih na avtocestnih postajaliscih. Meni je blo kul
Bos prezivela to je kaj zo jaz sem sla z rokometaši celja z navijaci na sever goeteburg na tekmo smo se vozakali z busom… to so doživetja :)) bi vsako poto anje se enkrat tskoj ponovila :))

Jaja tocno v veroni smo julijin balkon gledali, pa v padovi smp tudi stali, nazaj grede pa monte carlo in benetke.

Vzami si s seboj hrano in pijačo, ker je na bencinskih postajah odurno drago. Za vsak slučaj še kakšno tableto proti glavobolu. Kremo za sončenje in klobuček.

Nisem sploh navijač,samo si ne upam pustit mulcev samih. Stara sta 19 in 13. Eden za Barco,drugi za Real. Tako ubijem dve muhi na mah. Z avio je žal predrago.

Bravo mama, tudi če nisi navijač, ti garantiram, da boš uživala!

19 leten bi sel lahko sam. 13 leten pa cez par let spet sam. Da se ti ljubi..

Pohvalno ! Ne bi vsaka mama tega naredila. Ko boš že tam, še zase si kaj poglej. Barcelona je zelo lepa in zanimiva.
Potovanje pa čim boljše izdrži. Ni grozno, je pa kar utrujajoče. Lepo se imejte !!

Pohvalno, da si 19 letnik ne zna sam organizirati ogleda tekme s prijatelji al sam?

Pohvalno, da si 19 letnik ne zna sam organizirati ogleda tekme s prijatelji al sam?
[/quote]

Je še en otrok. Potujejo skupaj. Jaz v tem ne vidim nič čudnega.

19 leten bi sel lahko sam. 13 leten pa cez par let spet sam. Da se ti ljubi..
[/quote]

Tudi z moje strani pohvale mami… ljubi se ji, ker ji ni vseeno za zelje otrok, hkrsti si bodo pa skupaj narefili fogodivscino, cas skupaj skupen izlet, lepo… bos videla, da bo nepozabno to so tisti lepi skupni trenutki… na tekmi se lahk super vzivis… bosta fanta ponosna ker mata tsko kul mamo:))) uzivajte pa kot ti je ze ena svetovala kaj za svojo dušo si tudi privosci 🙂

Z avio si v eni urci že nazaj, to ja. :))
Drugače je klima dol fajn, se da prenašat toplo.

Bi ti predlagala, da ko so postanki, da se sprehodiš, premigaš, ne samo na wc pa tam pred busom stat.

Zame ni več dolga vožnja z busom, grem raje z avtom, imam postanke meni (zdravstveno)prilagojene.

Najprej zelo pohvalno da jih pelješ. Pred stadionom zelo pazite na svoje stvari ker je polno žeparjev. Nas so okradli kljub pazljivosti. Imeli celo štalo na letališču brez dokumentov. Drugače pa barca zelo lepo in čisto mesto. Uživajte

Bolje, kot s kolesom. Mislim zaradi dežja. Priporočam plenice Teena lady in večji bidon vode. Ker dehidracija je hudič in te lahko vrže skup. Potem se te pa usmili kakšen psihopat.

Mati, iz tistega poba, ki navija za Real, še nekaj bo. :)))

Kar se poti tiče, ni panike, je pa doživetje. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Hvala😉 je ravno maturiral. Drugače pa je to še najbolj želja mlajšega. Se boji da bo Messi prej nehal trenirat dok bo on odrasel. Velik gre zraven za suport,ga pa ne bi nič bolelo če ne bi šel. Je tak skromen,nezahteven,priden fant. Mali pa živc taprav.

Na krajo sem najprej pomislila ko je mož rekel da lahko gresta sama. Mislim da bi bila lahka tarča. Sama sem hudičevo previdna in imam vse nujno v torbici za pasom pod hlačami. Nekaj ogledov je organiziranih tako da tega se res veselim.

Hvala vsem za spodbudne besede. Vsake toliko časa me zagrabi panika kako bo glede poti, sem pa zdaj kar malo pomirjena. Večina znancev mi pravi da sem nora,mislim pa da se bosta fanta tega izleta res spominjala. S ta velikim itak verjetno ne bomo več skupaj vandrali,čeprav je letos še dopustoval z nami😀.

Omenjaš moža.. zakaj pa on ne gre z njima, to bi bilo bolj za njih izlet, kot pa da se ti mučiš.. Katastrofa so ti prevozi, crkovanje po obrokih, sploh za ženske. Da o tem, da na takih avtobusih ni miru zaradi pijanih navijačev, niti ne govorim. Deda pošlji z mularijo na fuzbal, zakaj ga pol imaš, če se ti pol s tem matraš.

Kaj zdaj ti nekaj brezveze mešaš? Avtorica tako planira in ji privoščim to dogodivščino z busom vred. Ostali, ki ste pa samo na gajbe od avtov navajeni, pa prav veliko sveta ne vidite.

Avtorica, srečno. 😉

Meni odlična izkušnja. Se res vleče ampak se splača tud potrpet. Veliko vidiš do tja. Tko da samo uživaj. Barcelona je pa itak super mesto.

Pa ti moraš biti eno scrtano bitje. Pa naj si ženska ali moški.

Bila v Barceloni z avtobusom z dosti mlajšimi otroki – BREZ MOŽA. In smo se imeli krasno. Potovali smo ponoči in se je itak spalo. Podnevi pa itak normalno. Postanki so vsake 2 uri podnevi in na 4 ure ponoči.
Priporočam ti kaj za prigriznit, kar pa naj ne bo pretirano slano. Drugače postaneš žejen in piješ. In te pritisne na WC ravno ko je še ena ura do postanka. To pa je ena najgrozljivejših stvari, ki se ti v avtobusu lahko zgodi. Tako da ne nalivaj se s tekočino brez potrebe.
Odsvetujem tudi sladkarije. Iz podobnega razloga, ma mulariji da energijo, ki jo na avtobusu ravno ne potrebujejo.

Res pazi na dokumente. Imej tudi fotokopije. Pridejo zelo prav če že pride do štale.

Denar razporedi na več manjših enot in jih razdeli tudi med otroke.

Pred stadionom se tudi dogovorite, kje se dobite v primeru da se v gneči izgubite.

Sigurno boste obiskali tudi slavno Ramblo. Dobro pazi – pijača je tam draga ko pes in sploh nimajo cenikov – vsaj vidnih ne.

In kar je najpomembnejše. Uživajte in kakšen angal za pregreta grla sabo…………………

New Report

Close