Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Barcelono z busom

V Barcelono z busom

Mož žal ne dobi dopusta, je sodelavec na dopustu in eden mora ostati. Pa četudi bi imel možnost pravi da mu je to predrago in škoda denarja….sicer nenavadno ker je ljubitelj nogometa. Mimogrede oba sinova trenirata nogomet. Pri nas se, jaz tista ki da raje za dogodivščine, on pa bi raje kaj kupil za stanovanje.

Ja, tudi z moje strani pohvala mami za tale izlet, vidim, da jih je kar nekaj takih, ki se jim to ne bi dalo, mularijo bi poslale same ali pa s fotrom, in seveda, kaj bo ženska hodila na fuzbal … Po moje bo super izlet, ki bo vsem trem ostal še dolgo v spominu.
Jaz sem se enkrat vlačila z busom iz Barcelone domov, po eni strani je bilo fajn, ker smo se ponoči ustavili v Cannesu, pa ob dveh ponoči šli pogledat slavno igralnico v Monacu …, po drugi strani sem pa prišla tako polomljena domov po več kot 20-urnem sedenju na busu, da sem rabila skoraj en dan, da sem prišla k sebi.
Vzemite s sabo prigrizke, pijačo, sadje, pa kakšne dekice in povštre za udobje na busu, na postankih se pejte mal razmigat, pa bo.
Nogometna tekma bo pa po moje nepozabna, poln stadion in vzdušje in vse ostalo. Bi tudi jaz, čeprav sem “gospa v srednjih letih”, kdaj šla. Mi je vzelo sapo žeko sem videla prazen stadion 🙂 Uživajte. Pa, kot so že napisali, pazite na svoje stvari.

New Report

Close