V bistvu živimo v novi realnosti..
Ja, kaj je, če dneve in noči samo smrdiš na monu in verjetno ni mon edini, menda ne boš v nedogled trdila, da imaš sploh kake družinske odnose in kako življenje? Razumeš vsaj to, da fizično ni možno, da bi ob neprekinjenem sedenju v virtuali imela kako drugo vredno življenje? In to zaradi primitivnosti, ki jo kažeš, z večnim napihovanjem, bila prase, ostala prase, samo še nazaj šla v življenju, niti koraka naprej, saj to s pisanjem pokažeš, veš? Nismo vsi po župi priplavali. Itak pa nisi pomembna, nisi edin taka, le povem to kar sama pokažeš…..
[/quote]
Viharni tonto
Toni gripa je rekel vjezbaj piz… ti…materina
To nam/vam je vsem vjezba kako živeti s čim manj, če imaš pamet jo uporabi, pa ti bo vse jasno
Ne moreš zajcu cel šop korenja vzet izpred njega, jemlješ mu enega po enega in mu ta isti korenček, ki si mu ga vzel enega po enega vračaš, dokler zajček ne dojame, da lahko preživi tudi z enim korenčkom na dan in ti si tam da mu ga daš (lačen ni in tudi predebel ne, saj si ti tam da skrbiš za njegovo zdravje in zanj) Bistvo je kdo je zajec in kdo tisti ki deli korenje
Ti si zajček :))
Viharni tonto
Toni gripa je rekel vjezbaj piz… ti…materina
To nam/vam je vsem vjezba kako živeti s čim manj, če imaš pamet jo uporabi, pa ti bo vse jasno
Ne moreš zajcu cel šop korenja vzet izpred njega, jemlješ mu enega po enega in mu ta isti korenček, ki si mu ga vzel enega po enega vračaš, dokler zajček ne dojame, da lahko preživi tudi z enim korenčkom na dan in ti si tam da mu ga daš (lačen ni in tudi predebel ne, saj si ti tam da skrbiš za njegovo zdravje in zanj) Bistvo je kdo je zajec in kdo tisti ki deli korenje
Ti si zajček :))
[/quote]
Ajde primitivka zabita, nisi ne zabavna ne zanimiva….
Blagor vam lenuhom, ki boste za kao delo doma plačani. Eni smo še kar na delovnih mestih.
[/quote]
uboga para, edino si…
Mama mu je dovolila gledat film o zombijih, zdaj je pa še slabše, kot je bilo.😁
[/quote]
verjetno sta z mamico gledala 28 dni pozneje…
Zajček zate bo vsak dan en korenček :)) lačen ne boš haha
Ne boj se, skromnost je lepa cednost
Hb vas je zabitih ogromno in prav je tako
Pametni le tako naprej,nadaljujte z delom, jaz vas podpiram
[/quote]
Ma sej vidiš socialce Gunnaraja in viharnega…že sanjata revolucijo hahahahaaa…
Pa kaj si ti nor, sem mislil da so taki butli izumrli pred 50 leti.
Ma sej vidiš socialce Gunnaraja in viharnega…že sanjata revolucijo hahahahaaa…
Pa kaj si ti nor, sem mislil da so taki butli izumrli pred 50 leti.
[/quote]
revež, zdaj smo že socialci, ker bojda ti edini delaš… slab vtis garant, mešanje megle tudi, to je pa vse kar delaš…
Ajde primitivka zabita, nisi ne zabavna ne zanimiva….
[/quote]
Pa kako si dovoliš, da se tako obnašaš? A tega zmerjanja pa nihče ne bo zablokiral? Sram te je lahko, kaj vse karantena naredi, saj to ni res od zaprtja ste ratali čisto agresivni, kaj a se bomo pobili med sabo? Ker očitno prav to hočejo, prav na sovraštvu delajo. Lejte kaj so mediji naredili, poslikali eno Lj registracijo v Izoli in sedaj vsi sovražijo Ljubljančane, da se ne držimo pravil?????? Pa saj niste resni.
Ne mi, vi boste tisti, mi nimamo ne kreditov ne limitov. Jaz spakiram kovček in grem, je ni banke in ne upnika ki bo mene iskal (ker ne obstaja) bojo pa iskali vas
Vse kar si pojedel, popil in vsako položnico, ki si jo plačal na posojo boš moral vrniti. Zapomni si to
Za zdaj so se službe, za zdaj je še sposojen denar za vzdrževanje države, za zdaj…
Nihče ti ne daje posojila zastonj
[/quote]skrbi,da denar ne bo imel vrednosti,torej zanj ne bo nič dobiti nič.
stvari niso tako lepe. Meni ni slabo, dobivam nadomestilo in sem doma. Lepo je, hodim v naravo, imam več časa kot prej. Zavedam pa se, da so to predvojni časi in sledi gospodarsko- politična kriza. Ne bomo dolgo v tem milnem mehurčku, ljudje že norijo, ubijajo, firme bodo propadale, ljudje bodo ostali brez vsega. Ne vidim nič dobrega, sploh ker virus mutira in okuži ponovno ljudi, ki so ga že preboleli-.
skrbi,da denar ne bo imel vrednosti,torej zanj ne bo nič dobiti nič.
[/quote]
V bistvu če pride do prave krize, denar res ne bo imel nobene vrednosti, ravno tako ne nepremičnine, vrednostni papirji. Vrednost bo imelo samo blago, ki nam zagotavlja preživetje, to pa je hrana, zdravila, energenti (tisti, ki bodo na voljo).
Denar bo postal samo papir. Edina prava vrednost bo blago in blagovna menjava ter zlato. Tisti, ki bo zlato imel, bo lahko dobil hrano in zdravila, tisti z denarjem in nepremičninami, po katerih ne bo nobenega povpraševanja, pa ne.
V bistvu če pride do prave krize, denar res ne bo imel nobene vrednosti, ravno tako ne nepremičnine, vrednostni papirji. Vrednost bo imelo samo blago, ki nam zagotavlja preživetje, to pa je hrana, zdravila, energenti (tisti, ki bodo na voljo).
Denar bo postal samo papir. Edina prava vrednost bo blago in blagovna menjava ter zlato. Tisti, ki bo zlato imel, bo lahko dobil hrano in zdravila, tisti z denarjem in nepremičninami, po katerih ne bo nobenega povpraševanja, pa ne.
[/quote]
In na tem delajo ja, uničili bodo nas male ljudi, vsi bomo ratali sužnji velikih ljudi.
Dajmo, zbudimo se dokler je še čas, da ne bomo vsi pomrli.
ja, daj, ZBUDI SE!
Zdaj si se zbudila… kako razsvetljenje? daj, zaupaj nam, kako moramo postopat.
[/quote]
…da odpaade stara miselna shema. S tem narediš prostor novemu pogledu na svet in življenje:
Bujenje
https://2012-transformacijasvijesti.com/david-icke/megasession-davida-ickea