V bloku ni druženj, v hišah pa kupi sorodnikov
Mi v hiši smo v bistveno večji izolaciji kot v blokih. Ker se ne moremo okužit prek potencialno okuženih površin, ko gre sosed mimo … Nismo imeli obiska že dva tedna in tudi sami ne hodimo nikamor. Imamo pa luksuz, da se ne počutimo tako utesnjene, ker se lahko mirno sprehajamo po svoji parceli, ki ni tako majhna. In gremo v bližnji gozd, kjer ni nikogar. da sem zdajle v stanovanju, se mi zmeša.
Kaj je tako hudega biti doma 14 dni? Jaz sem na par kvadratov, pa sploh ne razumem te potrebe po nekih sprehodih po gozdičkih. Pa kakšna sila vas to nosi da ne zdržite tedna doma. Ne mislim nič slabega, ne me narobe razumet, tudi ni nič narobe s sprehodi, samo me čudi kako je vsaka druga objava o nekom s hišo ki ima k sreči za njo gozd. Zgleda smo si res različni.
Zapeckar pac, saj sem jaz tudi v vecini, ce je vreme postastno sploh, jisem pristas rekreacij v zaprtem prostori, a ko je vrreme lepo pa ne morem brez sprehoda po naravi, po neobljudenih potkah, ker me gneca utesnjuje. Sedaj se je situacija spremnenila, ljudje so ‘nasli’ tudi naravo, in jih po mojih poteh kar srecujem.
In je povsem razumljivo, da po 14 dneh izolacije lljudje ne zdrzijo vec v notranjosti, saj tudi ne morejo – ves cas 24h/dan drug drugega gledat, se ‘zaletavat’ 🙂 med spehodom kuhinja, soba …
ja pač ne čutiš potrebe po gibanju…mi pa jo
[/quote]
Tudi mi imamo poterbo po gibanjo, pa se gibljemo v zaprtih prostorih, zaprt krog ljudi.
Malo telovadbe, potem ob dobri hrani in pijači še malo romantike, malo swinganja, imamo tudi sex maraton, smo trije pari iz bloka in uživamo 100 na uro.
Na koncu po dolgotrajnem razgibavanju vsi sladko zaspimo, jaz s taspodnjo sosedo, moja s ta zgornjim sosedom…. drugi noč zamenjamo, vsak dan je pester. Upam, da bo še tarjala karantena
Tudi mi imamo poterbo po gibanjo, pa se gibljemo v zaprtih prostorih, zaprt krog ljudi.
Malo telovadbe, potem ob dobri hrani in pijači še malo romantike, malo swinganja, imamo tudi sex maraton, smo trije pari iz bloka in uživamo 100 na uro.
Na koncu po dolgotrajnem razgibavanju vsi sladko zaspimo, jaz s taspodnjo sosedo, moja s ta zgornjim sosedom…. drugi noč zamenjamo, vsak dan je pester. Upam, da bo še tarjala karantena
[/quote]
Ce nihce nikamor ne hodi, potem bi to slo, kot ena velika druzina..