Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka V blond lepotice na ulici ljudje bulijo kot zmešani

V blond lepotice na ulici ljudje bulijo kot zmešani

Lahko lažete komur koli želite. Ulica/narava pove vse. Ko grem po ulici (imam top postavo 180cm, 69kg, blond dolge lase) v pajkicah in oprijeti majčki ljudje naravnost ponorijo. Bulijo kot zmešani vame, moški, ženske, stari, mladi, ni da ni. Isto vidim tudi pri drugih, ki so mojih dimenzij in blond. Medtem pa temnolaske redkokdo sploh opazi hahah.

Hvala ti za tole. Res je bil smeh ob pravem času.

je res. imam prijateljico, dolge blond lase, blizu 50 že, samo je res lepa še vedno. In res vsi buljijo v njo, kot bi jih blond barva podžgala

Jap, moj dragec tudi na blondinke trza. 🙂

To je zato, ker so nas v mladosti cepili proti črnim kozam.

sicer neumna tema ampak je resnična, ko greva z mojim na sprehod, vedno trzne na takšne, pa drugi ko jih vidim jih kar malo zablokira in otrpnejo

Blondinke so, in bodo vedno bolj redke. Tudi priseljevanje v EU bo izdatno poskrbelo za to.

Dobro zate,…
In če bi en 200kg 150cm visok tip hodil naokoli v pajkicah in oprijeti majčki, z dolgo blond brado, bi tudi vsi strmeli.

Samozavest je vrlina, napuh pa hiba.

V mladosti sem bila naravno blond, dolgi lasje, sem kar dobro izgledala, tako da sem še malo pokukala tudi v svet mode. Imela sem tudi nekaj prijateljic in znank iz teh krogov, ki so bile prav tako blond. Bilo je zanimanje za nas, a da bi bilo tako, kot opisuješ, pa ne.
Je pa na avtobusu in tudi na cesti kdaj kakšna res deležna množičnih pogledov. Pa ne zaradi izjemne lepote, ampak zaradi cenenega vulgarnega videza.

Res je, bulimo ko zmešani, ker pač vizuelno privlači. Ampak tu se ponavadi konča. Ker blond babe ste prazne, samo za pogledat. Moške pa vam speljejo temnolaske, ki ti ne padejo v oko že na 200m.

Ja hvala no.

Ali obstaja tudi necenen vulgarnegi videz za blondinke?

Mislim, s čim se eni hvalite, provokacija nima veze, redke so naravne blondinke pa še te imajo švoh tanke lase. Zdaj je vse fejk, barve, podaljški, lasulje, svašta! In s tem se hvalijo, pol pa grejo sexat z enim pa ga kap sune, ko dajo to žival dol z glave.. res super. Same oriđinal plavuše z juga…

Bogu hvala za ta forum!
Če kje, si tu ljudje res lahko dajo duška!
Doma nimajo več koga prepričat, kako lepi in pametni so!
Tu pa kar poka od presežkov!

P.S.
Kratki stavki so oblikovani namenoma.

Ja hvala no.
[/quote]

Ja prosim. Fora blondink je še nekje drugje. Babe seveda vete da blond pade v oko – to ne pomeni da privlači, ampak da je opazno.
In ženske z nizko samozavestjo se pihnejo na blond, ker potem avtomatsko dobijo poglede in se tako počutijo zaželjene. Ogromno krat se to tudi kombinira z izzivalnim videzom.
Ampak to ne spremeni dejstva: blond je za pogledat, ampak vsak po 5 min skapira da za peroksidom ni več nič. Zato so rjavo in temnolaske bolj zaželjene, ker ni fake, pa če tudi niso opazne na prvo oko

Ob prvi priliki se grem prebarvat, da bom rjavolaska 😛

Super. Sam ne ust odpirat, ket boš pokvarila ves vtis. :-)))

Sorry, ampak tebi tudi to ne bo pomagalo. Imaš tipičen blont gen, if you know what i mean……

Ti pa res ne nehaš z oglaševanjem! Zadnjič si sicer imela samo 175 cm kar je tudi v redu.
Mon ni pravi za oglaševanje. Tu strank, ki bi ti kaj plačale ne boš dobila.
Kot že rečeno, oglašuj se v Salomoncu, če ni tudi tam že prehuda konkurenca in moraš sprobat vse načine oglaševanja, tudi neučinkovite.

Ja prosim. Fora blondink je še nekje drugje. Babe seveda vete da blond pade v oko – to ne pomeni da privlači, ampak da je opazno.
In ženske z nizko samozavestjo se pihnejo na blond, ker potem avtomatsko dobijo poglede in se tako počutijo zaželjene. Ogromno krat se to tudi kombinira z izzivalnim videzom.
Ampak to ne spremeni dejstva: blond je za pogledat, ampak vsak po 5 min skapira da za peroksidom ni več nič. Zato so rjavo in temnolaske bolj zaželjene, ker ni fake, pa če tudi niso opazne na prvo oko
[/quote]
Že teza o blondincih???

Jaz priznam da mi prvo v oči pade blond, ni važno pobarvana ali ne, če le ima ok postavo. Ni res da rjavolaske/črnolaske ne padejo v oči ampak v množici prvo opazim blond žensko. Tisto nakladanje o tem da so navznoter prazne pa bom preskočil

Ko njo kot blondinko pogledam, mi je vse jasno. Mi je pa žal, da ste moški tako plitvi. Saj tudi tisto Katarino Mandarino hodite zijat za dva kosa silikona par sto km daleč. In pol smo ženske krive za prostitucijo. Tako kot svizec zavije čokolado.
Se opravičujem vsem normalnim moškim, ker nekaj jih še obstaja. So pa bolj ogrožena vrsta. Pač mediji naredijo svoje.

Schwarzbraun ist die Haselnuss
Schwarzbraun bin auch ich, bin auch ich
Schwarzbraun muss mein Mädel sein, gerade so wie ich…

Si vis pacem, para bellum.

Na komentar, da so blond ženske plehke in se za njimi skriva praznina lahko rečem le: FOUŠIJA IN PLJUVANJE KAR JE BOLJŠE OD VAS.

Marie Curie je bila recimo naravno blond, pa vas bi prekašala vseh tukaj po spisku.

Marie Curie se je igrala s polonijem, radijem, uranom in podobnimi zadevami. Definicija “normalnega” je pri njej malo drugačna. ;))))

New Report

Close