V blond lepotice na ulici ljudje bulijo kot zmešani
Lahko lažete komur koli želite. Ulica/narava pove vse. Ko grem po ulici (imam top postavo 180cm, 69kg, blond dolge lase) v pajkicah in oprijeti majčki ljudje naravnost ponorijo. Bulijo kot zmešani vame, moški, ženske, stari, mladi, ni da ni. Isto vidim tudi pri drugih, ki so mojih dimenzij in blond. Medtem pa temnolaske redkokdo sploh opazi hahah.
V mladosti sem bila naravno blond, dolgi lasje, sem kar dobro izgledala, tako da sem še malo pokukala tudi v svet mode. Imela sem tudi nekaj prijateljic in znank iz teh krogov, ki so bile prav tako blond. Bilo je zanimanje za nas, a da bi bilo tako, kot opisuješ, pa ne.
Je pa na avtobusu in tudi na cesti kdaj kakšna res deležna množičnih pogledov. Pa ne zaradi izjemne lepote, ampak zaradi cenenega vulgarnega videza.
Ja hvala no.
[/quote]
Ja prosim. Fora blondink je še nekje drugje. Babe seveda vete da blond pade v oko – to ne pomeni da privlači, ampak da je opazno.
In ženske z nizko samozavestjo se pihnejo na blond, ker potem avtomatsko dobijo poglede in se tako počutijo zaželjene. Ogromno krat se to tudi kombinira z izzivalnim videzom.
Ampak to ne spremeni dejstva: blond je za pogledat, ampak vsak po 5 min skapira da za peroksidom ni več nič. Zato so rjavo in temnolaske bolj zaželjene, ker ni fake, pa če tudi niso opazne na prvo oko
Ti pa res ne nehaš z oglaševanjem! Zadnjič si sicer imela samo 175 cm kar je tudi v redu.
Mon ni pravi za oglaševanje. Tu strank, ki bi ti kaj plačale ne boš dobila.
Kot že rečeno, oglašuj se v Salomoncu, če ni tudi tam že prehuda konkurenca in moraš sprobat vse načine oglaševanja, tudi neučinkovite.
Ja prosim. Fora blondink je še nekje drugje. Babe seveda vete da blond pade v oko – to ne pomeni da privlači, ampak da je opazno.
In ženske z nizko samozavestjo se pihnejo na blond, ker potem avtomatsko dobijo poglede in se tako počutijo zaželjene. Ogromno krat se to tudi kombinira z izzivalnim videzom.
Ampak to ne spremeni dejstva: blond je za pogledat, ampak vsak po 5 min skapira da za peroksidom ni več nič. Zato so rjavo in temnolaske bolj zaželjene, ker ni fake, pa če tudi niso opazne na prvo oko
[/quote]
Že teza o blondincih???
Ko njo kot blondinko pogledam, mi je vse jasno. Mi je pa žal, da ste moški tako plitvi. Saj tudi tisto Katarino Mandarino hodite zijat za dva kosa silikona par sto km daleč. In pol smo ženske krive za prostitucijo. Tako kot svizec zavije čokolado.
Se opravičujem vsem normalnim moškim, ker nekaj jih še obstaja. So pa bolj ogrožena vrsta. Pač mediji naredijo svoje.