Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V BOLNICAH NI TOLIKO LJUDI

V BOLNICAH NI TOLIKO LJUDI

Vlada vsaki dan laže s podatki o hospitaliziranih – intenzivni in pozitivnih.
Pozitivne ne moremo preveriti, lahko pa preverimo hospitalizirane in na intenzivni.
Podatki ki jih vlada prikazuje niso enaki našim podatkom, imamo v vseh covid bolnicah, razlike so večje kot si lahko mislite. če vlada podatkov ne bo popravila, bomo mi objavili svoje. Opozarjam vlado da to stori takoj!
V vseh bolnicah imamo svoje ljudi, ki nam sporočajo marsikaj, vse imamo dokumentirano, posneto, slikano in skenirano.
Dost vas imamo!!

Ti prav sigurno nisi uslužbenec v bolnici;). Se na daleč vidi.
Šušlja se marsikaj, tudi to o čemer ti pišeš.

To,da vseeno čakate in ne pridete z resnico ba dan,če je to res?Tega ne razumem.

Če res imaš te podatke nič ne čakaj. Daj te podatke medijem, če bo cenzura in ne bodo objavili pa se obrni na Necenzurirano…

Slučajno se družim s krogom ljudi, ki so medicinci… Verjamem njim, ne tebi.

Poštenjak my ass…Provokator, ne pa poštenjak.

Končno se enkrat lahko strinjam s teboj.

počakte še mal, vse bo prišlo na dan, že zaradi visokih plačil bolnicam, ki so od 8.000 evrov do 47.000 evrov bo treba zbrati natančne podatke po dnevih koliko pacientov je bilo v bolnici za posamezni dan, brez skrbi bo šlo kar lepo število ljudi v arest zaradi teh goljufij. Tudi se podatki zbirajo o hitrem testiranju, nič se ne bojte vse dokumentiramo, vse bomo dali na plano!!!
fašiste pa na Dob!

Kdaj bo to? Majhni kužki veliko bevskajo.

V Sloveniji grejo v arest samo kurji tatovi.

Kdaj bo to? Majhni kužki veliko bevskajo.
[/quote]
sem napisal čakte mal……….policija dela skrito, mi pa tudi, tako da vse bo še dobro!

Ča imaš podatke in čakaš, nisi boljši od vlade.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close