Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style V času korone sem se ful zredila

V času korone sem se ful zredila

Evo, tehtala sem se danes, 9 kg več kot ob koncu marca. Jebela, no. Zdaj začnem s totalno dieto. Ne, ne zgledam debela, ampak od mojih normalnih 65 kg na 173 cm sem prišla na 74. Nedopustno! In potem se čudim, da so me začela boleti kolena in stopala…

Začnem dieto od zdaj dalje. A se je od vas tudi kdo poredil?

Tud jaz sem se, ampak men ne bo treba hujšat 😂

Jaz sem pa shujšala 5 kg, vsak dan sem telovadila, pazila kaj jem in so šle kg dol. Sem pa pekla, kuhala mojim in zdaj se pritožujejo, da imajo vsi par kg več kot so jih imeli pred karanteno. Nisem kriva, če je vse tko dobr kar naredim. 😁

Tudi jaz sem (bila) enakih mer.
173 cm in 65 kg je men super.
Pri 74 sem bila debela.

Kako ti je uspelo toliko pridobit? To je res ogromno?!

Ko vam kdo tu gor napiše dober zelenjavni jedilnik, pa nabijate, da ni mesa, nobene sladice itd. Ja, zato ste debele, ker ste požrešne. Jemo zato, da preživimo, ne pa obratno. Začnite uporabljati glavo, ne samo želodec in tazadnjo.

Kako ti je uspelo v enem mesecu narediti 9kg? Jaz sem shujšala 2kg, imam normalno težo, v bistvu bi lahko imela tudi ti dve kili več. Odkar smo doma, bolj pazim, kaj jem oziroma koliko pojem, pa jemo tudi peciva, saj vsak dan nekaj spečem in seveda se več gibam, pa če gre za rekreacijo zunaj ali za pucanje in čiščenje doma.

Sicer pa, 173cm in 74kg nisi ful debela, imaš pa lepe obloge in ni mi jasno, kako oblečeš oblačila, saj ti mora biti vse ful preozko, če se že nekako stisneš v njih.

Pr men ni karantena al pa hrana kriva. Postava je enaka, samo trebuh se je napihnu 😂

No, jajce kot glavna jed kosila z obiski ni ravno primerna stvar!
Pa tudi solata radič s fižolom ne gre ravno skupaj z blitvo.
In kolikor sem razumela, je bilo krompir z blotvo in ne blitva s krompirjem, torej je bilo blitve bolj malo.

Osebno bi od tega kosila pojedla juho, zbezljala blitvo ven iz krompirja, jajca imam rada, ampak ga ne bi pojedla s to kombinacijo, solate ne bi pojedla, jagode pa bi. Ko bi prišla domov, bi bila lačna, si spekla konkreten zrezek in si naredila radič s fižolom.

Pa nisi se zredila ob koroni, ampak ob hrani 🙂

Mmmmmmmmm taprave mere ni kaj.

Priblizno pol kile manj imam, med velikonocnnimi sla 2 kg gor in potem 2,5 kg dol..

Ta, doma spečen kruh je tako dober.
Vse mi je pretesno. Hlače, krila, jakne.

Od marca do danes – 7 kg 🙂 več kot zadovoljna sem 🙂

Zredila sem se 2 kilograma – vendar ob tem, da sem noseča, tako da me večje naraščanje še čaka. Ti lahko do poletja shujšaš, jaz ne bom mogla. Imam pa 166 cm in 55 kg.

Me vem kako ste zadovoljne na 65kg pri visini 172 cm. Sama imam 178 cm in 57 kg, si ne predstavljam da bi bila cez 60 tezka. Pa nisem ploh, imam B kosarico, tut rit in malo zaobljene boke. A ste 50+?

Vsi niso obsedeni s skinny, slim in podobnim sranjem. Pa so verjetno vsaj tako zdravi kot ti.

različne postave imamo. Jaz imam enako višino kot ti in pri 57 kg bi bila čisti okostnjak. Tako pa imam nekaj kil več, ampak lepo razporejene in ker športam, so to mišice, ne špeh.

Pri 153 cm imam 55 kg in nisem debela. Nasprotno, nihče mi ne verjame, da imam toliko kg. Res pa sem tekačica in tudi sicer zelo aktivna in bi z manj kilogrami zgledala posušena. Pa rada imam svojo C košarico 🙂

Tok vas je super krasnih postav in kg, košaric in ostelga hmmmm jst pa samski. Madona Marija, kako to zdej….. Jst mam pa 174 in 82 kg. A je to za kej Al ne.

No jaz sem shujšala. Izkoristila sem to, da je bil moj partner ves čas doma in je lahko pazil najino tamalo, da sem jaz lahko v miru izvajala yogo in delala kilometre na sobnem kolesu.

Ko je cel dan v službi žal ne gre vedno časovno skozi za telovadbo.

Jaz pa sem se v času korone vzela v roke, saj sem imela več časa za to in sem na polno začela športati. V 2 mesecih sem shujšala 7 kg. Pri hrani nisem spremenila nič. Jem še vedno vse. Razlika je ta, da prej sem v službi vsak dan 8 ur sedela. Med korono, pa sem zjutraj šla v hribe, doma sem učila otroke, smo kuhali, pospravljali, popoldne smo skupaj bili zunaj. Zvečer pa sem šla še tečti. To je recept. Tudi sedaj, ko že delam, pa sem odbržala šport, tek med tednom, čez vikend pa tek in hribi.

New Report

Close