Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V čem je fora Revolut

V čem je fora Revolut

V čem je fora Revolut računa? Ali to ni osebni račun?  Na ta razum moram nakazovati eni gospe za izdelke, ki je na socialni in pravi da ne sme prejeti nič na račun, drugače ne dobi transferjev . A Revolut ni nikjer evidentiran?

Revolut je banka, pri njih imaš lahko odprt TRR, je pa iz Litve. Očitno CSD ne dobi podatkov iz tujine, ni pa to prav.

Ni fore. Jaz virtualni banki ne bi zaupal razen za zneske s katerimi nakupujem, recimo kao predplačniški račun, koliko sam naložim gor.

Če je kaj narobe velja inet banko na katero  lahko greš osebno tja. Seveda za tiste, ki nimajo dohodkov je vseen kurac.

To je idealen račun, če želiš prikriti CSD-ju. Zato je v SLO najštevilčnejši.

Revolut, N26, Trade republic ipd. so banke (pa ne samo to), kot vse ostale in če imaš tam račun, je treba prijavit Fursu.

Kaj če pa bit narobe na banki? V aplikaciji vse urediš sam, če je problem pa je enako na drugi strani nekdo, ne AI. Imamo vsi na teh bankah račune že več let, pa ni blo še nič narobe. Bonus je tud to, da nobenih stroškov ne zaračunavajo in ne odirajo za vsak šit, plus s telefonom plačuješ in ti kartice ni treba nosit skos sabo.

Vsak bancni račun odprt v tujini je treba prijaviti na furs!

Sicer sledi kazen in preiskavo tudi tistemu ki nakazuje!

Gospa naj prijavi račun na furs, saj bofo slej ko prej dobili podatke ( sporazum med drzavami) in takrat bo lahko vse do gat prodala, za obdavčenje prejemkov, pa še denarna kazen

Verjetno ne samo, da CSD ne dobi (še) podatka, ampak tudi utajuje davek.

Ampak kot je napisano zgoraj, prej ali slej ko bodo dobili.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2488, 05.07.2024 ob 21:57

Revolut, N26, Trade republic ipd. so banke (pa ne samo to), kot vse ostale in če imaš tam račun, je treba prijavit Fursu.

Kaj če pa bit narobe na banki? V aplikaciji vse urediš sam, če je problem pa je enako na drugi strani nekdo, ne AI. Imamo vsi na teh bankah račune že več let, pa ni blo še nič narobe. Bonus je tud to, da nobenih stroškov ne zaračunavajo in ne odirajo za vsak šit, plus s telefonom plačuješ in ti kartice ni treba nosit skos sabo.

Itak. Vse virtualne no name banke samo dajejo, nič ne vzamejo. Logika. Bedaki.🤣

Ja saj. Zgoraj eno tabrihtno, Če imaš socialko je najbrž do 200 eur brezplačnega dviga mesečno verjetno res dovolj kot ima to revolut. Za večino ljudi ni. Ta isti zagotovo tudi ne plačuje položnic, zato skeniranje QR kode, ki ga običajno vsi uporabljamo in opravimo plačila ekspresno hitro s telefonom, zanj nepotrebno, saj revolut ne prepozna QR kode….itn. za spletne nakupe rabiš  tudi debetno kartico v fizični obliki ali plačuješ preko pay safe z 2,5 % provizijo. Seveda kjer se sploh da plačat s pay safe, skoraj nikjer. Prva kartica je pri revolutu zastonj, plačaš pa oreng poštnino… Skratka, ne hvala.

Dežurni MON trol spet pisari stvari, ki jih nima, niti ne razume. Revolut ti da brezplačno fizično kartico, virtualno kartico in virtualno za spletni nakup, ki se, po vsakem nakupu spremeni. Plačaš samo personalizirano kartico, če si jo želiš, rabiš je pa ne. Kakšna poštnina? Verjetno trolove sanje. Transakcij ne plačuješ, vodenja računa ne plačuješ, spletne banke ne plačuješ, obvestil, ne plačuješ itd. Imaš pa lepe obresti na denar ki je na računu.

QR koda? jasno da jo skeniraš in imaš tudi svojo, da nekdo tebi nakaže ali ti njemu – komurkoli.

Trol ostaja trol, ostali pa uporabljamo Revolut in njegove prednosti.

Anonimno 7476, 06.07.2024 ob 08:20

Dežurni MON trol spet pisari stvari, ki jih nima, niti ne razume. Revolut ti da brezplačno fizično kartico, virtualno kartico in virtualno za spletni nakup, ki se, po vsakem nakupu spremeni. Plačaš samo personalizirano kartico, če si jo želiš, rabiš je pa ne. Kakšna poštnina? Verjetno trolove sanje. Transakcij ne plačuješ, vodenja računa ne plačuješ, spletne banke ne plačuješ, obvestil, ne plačuješ itd. Imaš pa lepe obresti na denar ki je na računu.

QR koda? jasno da jo skeniraš in imaš tudi svojo, da nekdo tebi nakaže ali ti njemu – komurkoli.

Trol ostaja trol, ostali pa uporabljamo Revolut in njegove prednosti.

Da se ne boš tumasto razpočilo. https://racunalniske-novice.com/revolut-slovenija-kako-odpreti-racun-prednosti-in-slabosti/

Sicer pa tvoja stvar, če ti zadošča ena zelo pomanjkljiva virtualna banka in operiranje z 200 eur gotovine na mesec? Nezmoznostjo plačevanja, slikaj in plačaj na telefonu itn. Kog briga, razen tebe samega?☝️😁

No, kaj boš zdaj prdnilo tele maloumno, ki druge zmerjaš s troli, ki za razliko od tebe premoremo neko splošno razgledanost in razum?…..jaoooooo

In od kje ta božanski Revolut potem dobi denar za poslovanje in vaše obresti, če ničesar ne zaračunava? V katerih pravljicah se to dogaja?

nič jasno, 06.07.2024 ob 09:31

In od kje ta božanski Revolut potem dobi denar za poslovanje in vaše obresti, če ničesar ne zaračunava? V katerih pravljicah se to dogaja?

Od tam kjer to maloumno bitje zgoraj ne prebere ničesar in ničesar ne ve. Le goni bedarije na nivoju otroka, “moj je boljši”.☝️

dežurni MON trol lima stvari, ki samo potrjujejo kar jaz pišem, zgleda ni prebral članka ki ga lima, ki za uporabo Revoluta ne najde niti ene same pomankljivosti  🙂

Anonimno 7476, 06.07.2024 ob 09:38

dežurni MON trol lima stvari, ki samo potrjujejo kar jaz pišem, zgleda ni prebral članka ki ga lima, ki za uporabo Revoluta ne najde niti ene same pomankljivosti  🙂

Na še kar. Zate ni pomankljivosti. Zame je. Meni 209 eur mesečni dvig ne zadošča. Na slikaj in placaj sem se tako navadil, da brez ni šans več ( tebi se niti ne sanja o čem sploh govorim). Revolut ti poskenira QR kodo, je oa ne prepozna, ti lepo piše.

Kako boš z revolutom brez fizicne kartice kupilo kaj recimo na Amazonu? No, brihtno tele, povej.☝️😁 Spizdi ameba, ker si tumasto, da glava peče.

Ženska pač ni prijavila računa. Je v prekršku. Goljufa. Kaj točno te preseneča? To je en ljubših športov slovencev. Se “znajdejo”. Ni to kraja pravijo. Samo drugi kradejo. Slovenci se znajdejo. Jo bodo pa slej ko prej dobili in vso srečo ji želim ko bo za nazaj vračala. Verjetno bo tu jokala takrat kakšna grozna država smo, da ene “reveže” njene sorte lovimo in jim ne dovolimo goljufat 😀

modrivrag, 06.07.2024 ob 09:47

Na še kar. Zate ni pomankljivosti. Zame je. Meni 209 eur mesečni dvig ne zadošča. Na slikaj in placaj sem se tako navadil, da brez ni šans več ( tebi se niti ne sanja o čem sploh govorim). Revolut ti poskenira QR kodo, je oa ne prepozna, ti lepo piše.

Kako boš z revolutom brez fizicne kartice kupilo kaj recimo na Amazonu? No, brihtno tele, povej.☝️😁 Spizdi ameba, ker si tumasto, da glava peče.

Brez problema na amazonu kupuješ. Imaš virtualno kartico. Veš kaj je virtualna kartica? 🙂

jao549, 06.07.2024 ob 10:25

Brez problema na amazonu kupuješ. Imaš virtualno kartico. Veš kaj je virtualna kartica? 🙂

Dobro je dobro. Saj se ti ne sanja niti to, da moraš za plačilo imet cvc kodo, ki je virtualna kartica nima. Nihče ti ne brani in nihče ti ničesar ne vsiljuje. Bo šlo?….kurac bo šlo, če si bolno v betico in zabiti psiho.

Te virtualne pizdarije so zame lahko zgolj dopolnilna banka, ne pa osnovna. Jaz sem imel pay safe, pa sem ga skenslal. Prav tako ne uporabljam več paypal, imam pa še aktivnega. Da bi pa registriral revolut ali n26 ali kaj tretjega, mi pa ne pride na pamet.

modrivrag, 06.07.2024 ob 10:34

Dobro je dobro. Saj se ti ne sanja niti to, da moraš za plačilo imet cvc kodo, ki je virtualna kartica nima. Nihče ti ne brani in nihče ti ničesar ne vsiljuje. Bo šlo?….kurac bo šlo, če si bolno v betico in zabiti psiho.

Te virtualne pizdarije so zame lahko zgolj dopolnilna banka, ne pa osnovna. Jaz sem imel pay safe, pa sem ga skenslal. Prav tako ne uporabljam več paypal, imam pa še aktivnega. Da bi pa registriral revolut ali n26 ali kaj tretjega, mi pa ne pride na pamet.

Si ti resno nepismen ali se samo delaš butastega? Revolut je vse kar je tudi navadna banka, dnevno lahko zapraviš točno toliko, kot si sam urediš limita. Zaleti se s to tvojo trdo betico v zid, da se le ta malo zmehča in postane bolj dovzetna za realnost.

TOrej nimaš pojma kaj je virtualna kartica 🙂 – evo ti bom pomagala k sm prijazna, izgleda ista kot fizična kartica, vsebuje vse podatke kot fizična kartica, samo da jo na ekranu gleaš, ne v rokah 🙂

Ali pa o tem kako banke poslujejo, kje denar služijo. Slovenčki resno mislite da z vašimi par evri mesečno za vodenja računa živijo 😀

Fak zabitih ljudi v tej deželi….finančno tako nepismeni da je strašljivo.

jao890, 06.07.2024 ob 11:38

TOrej nimaš pojma kaj je virtualna kartica 🙂 – evo ti bom pomagala k sm prijazna, izgleda ista kot fizična kartica, vsebuje vse podatke kot fizična kartica, samo da jo na ekranu gleaš, ne v rokah 🙂

Ali pa o tem kako banke poslujejo, kje denar služijo. Slovenčki resno mislite da z vašimi par evri mesečno za vodenja računa živijo 😀

Pa kaj si nadležen? Povedal si svoje. Vse ti je bilo že napisano in razloženo, če ne razumeš, potem daj mir in ne goni svoje. Imej svoj revolut, socialno podporo in dvigni vsak mesec tistih 200 eur, več jih ne bi mogel, tudi če bi jih imel. Kdo te ovira?

Res si obup, 06.07.2024 ob 12:23

Pa kaj si nadležen? Povedal si svoje. Vse ti je bilo že napisano in razloženo, če ne razumeš, potem daj mir in ne goni svoje. Imej svoj revolut, socialno podporo in dvigni vsak mesec tistih 200 eur, več jih ne bi mogel, tudi če bi jih imel. Kdo te ovira?

Stvar je v tem da ljudje ki nimate pojma odgovarjate na vprašanja. Potem vam folk tukaj verjame in laži širi naprej. O kakšnih 200€ ti sanjaš ne vem, ampak vse te spletne banke so banke, enako kot katerakoli druga banka in poleg vseh storitev ki ti jih nudi konvencionalna banka, ti spletna nudi še par % več in že zato je boljša.

Je pa tako da vzemi ali pusti, ampak če nimaš, ne širi o tem laži naokrog, ok?

No, če je bankam tisti “drobiž”, ki ga pobirajo komitentom, tako nepomemben, zakaj ga sploh zaračunavajo? Zakaj si delo komplicirajo s tem, pa še določeno število strank zaradi tega izgubijo? Komot bi se torej kakšna banka temu haraču odpovedala in na ta način prek reklame dosegla večji tržni delež. Ampak tega v glavnem ne storijo. Le zakaj, če je ta dohodek v bilanci tako nepomemben?

Pojdi raje preverit če je mama že kosilo postregla. Da boš v v ponedeljek imel moč za na fizično banko it :).

Nobene omejitve 200e ni :). No mogoče pri tebi. Je to vse kar maš gor 🙂 Pa kdo sploh denar še dviga. Nisem z gotovino plačevala že leta.

New Report

Close