V Drini našli 10 trupel, tudi dojenčka
V Drini našli 10 trupel ljudi, ki so jo poskušali prečkati, tudi mlado mamico z 9 mesečnim dojenčkom. Očitno so bili migranti iz Sirije kjer divja huda vojna. Pobegnili iz tam kjer so jih pobijali, da so umrli v naših krutih brezbrižnih krajih v hladni reki. Verjetno si je želela varno življenje za svojega dojenčka.
Ana4, 11.11.2024 ob 09:03
Vsi bi morali vedeti za to. Bom nadeljevala avtorjev stavek: Verjetno si je želela varno življenje za svojega dojenčka, a naletela na Slovenijo.
Bodimo realni, če bi hotela varno življenje za otroka, bi se lahko ustavila v grčiji, Makedoniji, Romuniji , Bolgariji, Srbiji, Hrvaški , laho bi šla v Emirate , v Arabijo . . . . NE ONI RINEJO K NAM , in nam uničujejo našo evropsko kulturo. ostanejo naj tam kjer jim je domovina, nas pa pustijo pri miru !!!
Anonimno 3005, 11.11.2024 ob 09:10
Slovenijo?????
Za @ana4
Anonimno 3005, 11.11.2024 ob 09:13
Za @ana4
Drina se sliši kot ime neke slovenske reke ali potoka. Mi iz Ljubljane imam tukaj vse, mestno življenje, če hočemo naravo gremo v gore na gorenjsko, če hočemo morje gremo v restavracijo v Portorož, na sprehod po koprski plaži ali na sprehod po piranskih ulicah. Ne poznamo imena vsakega vašega jebenega potoka ali reke tam dol v vukojebinah. Kdo sem jaz, da bi vse to morala vedeti.
Ana4, 11.11.2024 ob 09:21
Drina se sliši kot ime neke slovenske reke ali potoka. Mi iz Ljubljane imam tukaj vse, mestno življenje, če hočemo naravo gremo v gore na gorenjsko, če hočemo morje gremo v restavracijo v Portorož, na sprehod po koprski plaži ali na sprehod po piranskih ulicah. Ne poznamo imena vsakega vašega jebenega potoka ali reke tam dol v vukojebinah. Kdo sem jaz, da bi vse to morala vedeti.
Ok, ok, saj razumem in sočustvujem.
V Siriji je prišlo do vojne, ker se muslimani množijo kot zajci. Ogromna blokovska naselja, brez dreves in nasadov vmes so porabila vso vodo. Zaradi pomanjkanja vode je prišlo do izjemne suše, ni bilo hrane. Nastopila je lakota, ljudje so drli v mesta in zato je prišlo do vojne.
Preperčimo novo klanje in pobijanje v EU, preprečimo vojno, preprečimo pomanjkanje bedo in revščino v EU, in zahtevajo kastracijo muslimanov v zameno za pomoč.
vojna, 11.11.2024 ob 08:27
V Drini našli 10 trupel ljudi, ki so jo poskušali prečkati, tudi mlado mamico z 9 mesečnim dojenčkom. Očitno so bili migranti iz Sirije kjer divja huda vojna. Pobegnili iz tam kjer so jih pobijali, da so umrli v naših krutih brezbrižnih krajih v hladni reki. Verjetno si je želela varno življenje za svojega dojenčka.
Od kdaj je Drina v naših krajih?
Pri nas jih “tauhajo” iz Kolpe!
Malo zemljepisnega znanja vam ne bi škodilo.
Drina je 346 km dolga reka in desni, največji pritok Save. Nastane po združitvi Pive in Tare na meji med Črno goro ter Bosno in Hercegovino, teče skozi vzhodno Bosno in Hercegovino in v spodnjem delu toka tvori državno mejo med BiH in Srbijo.
Mostovi so za to, da se prečka reko.
pika b., 11.11.2024 ob 12:54
Malo zemljepisnega znanja vam ne bi škodilo.
Drina je 346 km dolga reka in desni, največji pritok Save. Nastane po združitvi Pive in Tare na meji med Črno goro ter Bosno in Hercegovino, teče skozi vzhodno Bosno in Hercegovino in v spodnjem delu toka tvori državno mejo med BiH in Srbijo.
Mostovi so za to, da se prečka reko.
Vem da obstaja film Most na drino. Sem ga z mamo gledala.
Upam, da se zavedate vsaj tega, da ne more pol Afrike in pol Azije priti v Evropo?
Vojno bomo imeli mogoče tudi pri nas.
Bomo zato leteli na Antarktiko med Eskime, ali v kakšno afriško vas med ljudožerce, ali bomo ostali tu, kjer smo, in vsaj poskušali braniti, kar imamo.
Osebno nisem “kriv”, ker sem bil rojen v Sloveniji!
Gre pa verjetno Eskimu, če uspešno (u)lovi tjulne in medvede, celo bolje kot gre meni, ker:
– nima slabe pokojnine, kot jo imam jaz in ne išče po trgovinah znižane hrane
– ker mu NE BODO bistveno podražili omrežnine
– ker nima hipotekarnega kredita, kot ga imam jaz
– ker nima interneta, dveh računalnikov, tablice, ter dveh mobilnih telefonov, kot jih imam jaz
Manj je namreč pogosto VEČ…
Govorim o skromnosti, ter ugotavljam, da je Eskim skoraj zagotovo bolj zadovoljen s svojim življenjem, kot smo mi v Sloveniji!
- Tudi zato Eskim NE RINE v Evropo, v Slovenijo, v zavist, v ogromne socialne razlike, v večen spopad levi/desni…
In prav ima!