Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V fitnesu sem videla dva geja

V fitnesu sem videla dva geja

Saj sta bila postavna, nič ne rečem, ampak po mojem mnenju sta si preveč izkazovala čustva v javnosti! Sicer se nista poljubljala (hvala bogu, sicer bi kdo še bruhal), sta se pa lepo gledala, smejala, zafrkavala drug drugega, se trepljala po ramenih in podobno…
Moram priznati, da je zgledalo precej neokusno. Tam nas ni bilo prav veliko, ampak smo se najbrž vsi počutili malo neprijetno in ogroženo. Jaz drugače nimam nič proti gejem, vendar bi bilo vseeno prav, da nas v javnosti ne bi takole posiljevali s svojo “drugačnostjo”. Ta dva fanta bi si fitnes lahko doma naštimala, pa naj se za štirimi stenami smejeta drug drugemu in se trepljata po ramah!

Jaz pa štiri lezbe…

Jaz pa štiri lezbe…
[/quote]

A to v akciji?

Se počutiš ogroženo, ker se nek tip nasmiha svoji ženski, jo treplja po ritki in ji na uho šepeta šale?
Ne?
In zakaj si se počutila ogroženo zdaj? Pa še posebej, ker če sta bila res geja, zanju niti slučajno nisi bila zanimiva.

Ogroženo? Resno?
Za štirimi stenami pa vse kaj drugega počneta.

zeh

Na živce so mi šli samo do takrat ko še nisem imela svojega fanta.

Je treba priznati, da so malo drugačni ponavadi prav fejst fantje … 😍.

Danes mi je prav luštno da vidim, da se še imajo radi. Ni važno kdo.

In zakaj ste se vsi (menda?) počutili ogrožene? Saj vam najbrž nista nič hotla.
A se počutite ogrožene tudi, ko si moški in ženska izkazujeta pozornost?
Zelo homofobno se bere tole, čeprav praviš, da nimaš nič proti gejem.

Ampak vam je bilo nerodno, potem je bolje, da vi ostali ostanete za 4 stenami. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zopetno nastavljanje tem. Če te jaz, ženska, pogledam, boš tudi ogrožena?
Dj, spel se in pridi z boljšo provokacijo!

Se počutiš ogroženo, ker se nek tip nasmiha svoji ženski, jo treplja po ritki in ji na uho šepeta šale?
Ne?
In zakaj si se počutila ogroženo zdaj? Pa še posebej, ker če sta bila res geja, zanju niti slučajno nisi bila zanimiva.
[/quote]

No, dobro, mogoče se nisem prav izrazila, ko sem napisala, da smo se počutili ogrožene. Počutili smo se čudno, kot v nekem drugem svetu. Saj ne znam točno pojasniti, ampak bilo nam je neprijetno. Če bi šlo za moškega in žensko, se gotovo ne bi nihče čudno počutil, saj bi šlo za normalen in vsakdanji pojav. Saj pravim, nič nimam proti gejem, za v javnost pa vseeno niso, saj tako obnašanje lahko vidijo otroci in mladostniki. Doma naj se obnašajo kot jim paše, v javnosti se pa ni treba razkazovati s svojo homoseksualnostjo.

Pa še odgovor tebi: ja, bila bi ogrožena, če bi ti gledala vame – če bi bila ti lezbijka. Vsi dobro vemo, da so med njimi nasilne možače. Normalnih žensk se nimam kaj bati.

No, dobro, mogoče se nisem prav izrazila, ko sem napisala, da smo se počutili ogrožene. Počutili smo se čudno, kot v nekem drugem svetu. Saj ne znam točno pojasniti, ampak bilo nam je neprijetno. Če bi šlo za moškega in žensko, se gotovo ne bi nihče čudno počutil, saj bi šlo za normalen in vsakdanji pojav. Saj pravim, nič nimam proti gejem, za v javnost pa vseeno niso, saj tako obnašanje lahko vidijo otroci in mladostniki. Doma naj se obnašajo kot jim paše, v javnosti se pa ni treba razkazovati s svojo homoseksualnostjo.
[/quote]

Očitno gre za nekaj nalezljivega, ali kako? Ampak samo za otroke in mladostnike? Za tvojo starostno skupino je pa “čudno, kot v nekem drugem svetu”… Zanimivo, mulci tako pogosto opišejo svojo prvo izkušnjo s travo… 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V tak fitnes, v katerem so pedri, jaz ne bi hodil oz. bi se izpisal. Kaj pa potem v moških slačilnicah oz. garderobah? Pa tuširamo naj se pod istimi tuši? In če bo kakšen vame buljil in mi mežikal? Kaj pa njihove nalezljive bolezni?

Ne vem, zakaj homiči ne bi imeli svojih fitnesov. Za homiče. Potem ne bilo nikomur nerodno in zoprno, ne njim, ne nam.

[/quote]

Meni je popolnoma vseeno, ali se “lepo gledata” dva moška, dve ženski ali pa par moški-ženska.
Lepo mi je npr.videti dva starejša (govorim o 70+), ki se sprehajata z roko v roki, sploh pa mi ni lepo videti dveh mladih najstnikov (punce in fanta), ki se zalizujeta na avtobusu.

A samo 2?

To je klasičen heteroseksualen normativ.. vanilija dolgočasen. Če že se splača počakati, da jih je še malo več.. se lahko česa še naučite.

De omnibus disputandum..

[/quote]

Kdo si ti, da boš odločala, kdo si bo lahko čustva izkazoval v javnosti, kdo pa zaprt doma? In kaj točno več si od homoseksualnih ljudi? Več vredna? Lepša? Pametnejša?

Ljudje naj bodo enakopravni in z enakimi pravicami – ne glede na njihovo spolno usmerjenost! Nihče ni več vreden kot drugi!

Glede na to, da se ti ogroženega počutiš, si ti fitnes naštimaj doma, zakaj bi se normalni morali strahopetcem umikat?

Jaz jih ne bi gledal. Šel bi tja in rekel, naj se spokata ven, pa naj se doma slinita en po drugem!

Pravis da sta bila fejst,dej povej kater fitnes je to,da se še jaz vpisem :))
Moz se ne jezi ce pedere gledam

A lezbijke ti pa niso nič všeč?

Ma neeee – ona se počuti ogroženo, ker ji je bil eden od unih dveh všeč pa je žal dojela, da kot ženska nima šans :DDD

Ne?
[/quote]

A lezbijke ti pa niso nič všeč?
[/quote]
Ma niso mi ,nikoli me ni privlacilo zensko telo- seksualno in ljubeznsko mislim,vsec so mi lahko kot prijateljice kot osebe,zame nobena ovira ce je lezba ,za prijateljstvo.
Ma moski so mi sekusalno in fizicno noro super :)) sploh tisti ta lepi haha
No ti so pa ovira v vsakem primeru, ker sem pac porocena :))

Seveda ni jezen, ker ve, da imaš NULA šans.😂😂😂😂

Sem popolnoma tolerantna do vseh. Pa naj si porivajo v odprtine koruzo, marelo,,,, se dva tiča med sabo natepavata, se pari natepavajo v svinger klubu…….. dol mi visi!!
Da pa v fitnesu ne morejo zdržat, da se ne šlatajo???
A se ata in mama tudi sluzita en po drugem? Sem doživela na bazenu!! Dva pedra se stiskata po ležalniku… se kušujeta in božata!! Kdo od normalnih (fant + dekle) dela to na bazenu????

V bazenu je bilo polno mularije in konec luštno. Nikomur več ni bil zanimiv šlauf, žoga…. ves čas so špegali proti pedroma in se posmihali. Verjetno jih nihče od staršev ne uči, da je to čudno. Mulčki sami vedo, da ni normalno!! Pa naj psihologi še tak razlagajo, da je to normalno!

Adijo pamet! A se pederajsi res ne znajo zadržat v javnosti? Ko so pa doma naj se pa nabadajo na kandelaber….. zaradi mene!!

New Report

Close