V fitnesu sem videla dva geja
Na 100.000 moško ženskih parov, ki se šlatajo in ližejo v bazenu, mogoče res najdeš 1 istospolno usmerjen par.
Mi z družino smo ogromno po raznih termah in smo že najmanj 100x videli mlada dekleta in mlade fante, kako se jahajo in ližejo v bazenih in jacuzzijih, pa tudi pare srednjih let (ponavadi ločeni in potem na frišno zatrapani). Dveh gejev ali dveh lezbijk nisem videla še nikoli, vsaj ne, da bi si izkazovali pozornosti take vrste.
Zato ne nakladaj.
Če bi vsi tako razmišljali, kot avtorica, glede hetero parov, potem se lahko še stepemo med sabo. Skoraj vsak dan vidim kak hetero par, ki se zalizuje v javnosti ali kako drugače dotika.
V bloku velikokrat slišimo pare (moški-ženska), kako glasno spolno občujejo, neoziraje na to, da ima kdo v bloku majhne otroke, tudi dojenčke, ki zaradi kričanja teh glasnih ljubimcev pri seksu, ne morejo zaspati…
Avtorica, nisi ti poklicana za to, da boš tema dvema mladeničema in ostalim določala, s kom so lahko v zvezi. Nekomu lahko tvoj grd dec tudi ne paše in se mu obrača želodec, pa ti ga zato ne bo prepovedal ali omejil stike z njim v javnosti.
Tvoja svoboda se konča tam, kjer se začne svoboda drugega.
Meni je popolnoma vseeno, ali se “lepo gledata” dva moška, dve ženski ali pa par moški-ženska.
Lepo mi je npr.videti dva starejša (govorim o 70+), ki se sprehajata z roko v roki, sploh pa mi ni lepo videti dveh mladih najstnikov (punce in fanta), ki se zalizujeta na avtobusu.
Spomnite se plakata, ko se kušujeta Brežnjev in Honecker.
Marsikje v Indiji na primer je poljubljanje na javnih mestih še zmeraj prepovedano, v nekaterih državah je poljubljanje med dvema moškima lahko kaznovano tudi s smrtno kaznijo. Po drugi strani pa na primer v Rusiji, ki ni prav naklonjena istospolnim parom, se poljuba med dvema moškima ne zavrača povsem. V času, ko je še stal berlinski zid, je t. i. bratski poljub veljal za močan simbol socializma.
“Nenameren” vroč poljub na usta, ki sta si ga izmenjala vodja Nemške demokratične republike Erich Honecker in generalni sekretar Centralnega komiteja Komunistične partije Sovjetske zveze Leonid Brežnjev, je postal eden izmed kultnih motivov 20. stoletja. Legenda pravi, da je bila za zdrs ustnic voditeljev kriva večja količina vodke, ki je predtem stekla po njunih grlih.
http://www.rtvslo.si/kultura/drugo/poljub-smrti-za-breznjeva-in-honeckerja/158664
Si predstavljate, da greste po ulici in pred vami se dva starčka držita za roke in čez čas še poljubljata?
Ogroženo?
Oježeš, si preživela? Ti je nemara nebo skoraj padlo na glavo ? Si bila v življenjski nevarnosti ?
Ljudje nehajte. Enostavno iščete težave in si izmišljujete probleme namesto, da bi bili veseli, ker jih vi nimate (če ste tako popolni). Kako pa veš, da sta bila istospolno usmerjena ? Si ju šla vprašat?