v gozdovih kradem bukve na veliko
imamo svoje gozdove in mi je žal za vsako buikev, ki sem jo pošteno posekal v naših gozdovih. zakaj le, če vi kradejo bom pa še jaz. zakaj bi uničeval svoje, če lahko nekaznovano kradem drugje. tam blizu so skoraj vsak dan cigani, oni kradejo po svoje mi sedaj po svoje. imam 4 krat 4 pridem povsod pa še prikolica, cela debela bukev gre notri, z mano je vsaj en sin ponavadi pa oba in krademo. s cigani se srečujemo, saj se že poznamo, povedal sem jim kje je naš gozd in da naj tukaj ne kradejo za drugje me pa ne briga. in kot pravijo ciganoi NE MOŽE MI NIKO NIŠTA
Anonimno 5549, 21.11.2024 ob 09:17
imamo svoje gozdove in mi je žal za vsako buikev, ki sem jo pošteno posekal v naših gozdovih. zakaj le, če vi kradejo bom pa še jaz. zakaj bi uničeval svoje, če lahko nekaznovano kradem drugje. tam blizu so skoraj vsak dan cigani, oni kradejo po svoje mi sedaj po svoje. imam 4 krat 4 pridem povsod pa še prikolica, cela debela bukev gre notri, z mano je vsaj en sin ponavadi pa oba in krademo. s cigani se srečujemo, saj se že poznamo, povedal sem jim kje je naš gozd in da naj tukaj ne kradejo za drugje me pa ne briga. in kot pravijo ciganoi NE MOŽE MI NIKO NIŠTA
RAvno zaradi takih, kot si ti, imam svoje gozdove pod kamero. Tudi moji prijatelji… Pazi, da te lovec ne zamenja za divjad.
Še dobro da javno objavljate, kako kradete in policiji olajšate delo in jim še celo dajete vedet kje in kako. Ne bi si jaz upala nikdar dotakniti tuje lastnine in krasti. Nisem tak karakter. Ne glede na to, da cela država krade. Pekla bi me vest. Vas ni nič strah, da vas kakšen domačin ne polomi, ali celo ubije? Je grozljivo, da ljudje nimajo drva za ogrevanje, to se ne bi smelo dogajati. Ampak kraja ni rešitev. Ker v vsakem primeru boste vi prej kaznovani kot Romi, tujci. To je jasno. Država komaj čaka da vas oglobi, vi pa ji dajete užitek in polnite državni blagajno zaradi gluposti. Če res nimate za drva, si pomagajte drugače.
Za take kot si ti imam polena navrtana s konca in vanje vsatavljen naboj 7,9mm v cevki, to pomeni da ko tako poleno daš v peč ti naboj prestreli peč , pa imaš takoj dobiček ker si kradel.
Do sedaj se še nihče ni prišel pritožiti da sem mu uničil peč, pa vem da sem jih kar nekaj.. hahahahahahahahahaha
V cerkvenih lahko vsak seka, ker se Cerkev financira od davkoplačevalskega denarja, davkov za delo ne plačuje, ampak hkrati dobi penzijo plačano iz proračuna, pobira neobdavčene prispevke. Sekularni zemeljski zakoni tam ne veljajo, jaz sem ravno Boga vprašal, če ga kaj moti pri sekanju v cervenih gozdovih, pa je rekel, da nič ni narobe in je to od vseh nas.
V cerkvenih gozdovih, ti odobrim, da jim vse posekaš v nulo !
Sem ravno Boga vprašal, pa je rekel, da lahko v cerkvenih gozdovih res vsak seka za svoje potrebe. Ni rekel do nule, je pa rekel, da bo dal znamenje, kdaj je dost.
Zanimivo, vsak dan kaj novega od Boga zveš, Bog sploh ni taka baraba kot ga RKC predstavlja.
Anonimno 4031, 22.11.2024 ob 05:30
Za take kot si ti imam polena navrtana s konca in vanje vsatavljen naboj 7,9mm v cevki, to pomeni da ko tako poleno daš v peč ti naboj prestreli peč , pa imaš takoj dobiček ker si kradel.
Do sedaj se še nihče ni prišel pritožiti da sem mu uničil peč, pa vem da sem jih kar nekaj.. hahahahahahahahahaha
Mislim da nisi razumel zapisanega, on ne krade drv ampak seka drevesa.
Jaz ne bi bil tako0 korajžen !
..https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=streljal+na+soseda
Anonimno 1865, 21.11.2024 ob 13:34
Gozdov na Pokljuki jim sigurno ni zapustila ena mamka tam…..
Gozdovi na Pokljuki sploh ne bi smeli bit cerkveni… RKC jih je dobila preko Briksenške škofije in jih ca. 150 let nazaj PRODALA jeseniškim fužinarjem od tam naprej je šele šlo v nacionalizacijo. Kako je sedaj cerkev to dobila nazaj, ve samo peščica pokvarjencev, ki je fajn zaslužila.
ewf, 22.11.2024 ob 12:29
Gozdovi na Pokljuki sploh ne bi smeli bit cerkveni… RKC jih je dobila preko Briksenške škofije in jih ca. 150 let nazaj PRODALA jeseniškim fužinarjem od tam naprej je šele šlo v nacionalizacijo. Kako je sedaj cerkev to dobila nazaj, ve samo peščica pokvarjencev, ki je fajn zaslužila.
Peterle. Ta bi moral biti v zaporu.