V hervis po kolo akcija za 4200 evrov in gorsko za 3200, kdo to kupi
kdo to kupi. otvoritvena akcija 4200 evrov eno električno kolo, in polno vzmeteno gorsko kolo za 3200 evrov al 3600, druge cene so tudi precej visoke, kdo to kupi. a to kolo ti ga že povleče pa ima zalte palce not montirane al v čem je fora. medicinaka ima 880 evrov minimalca , dvomim da si lahko v 10 ih letih našpara za en takle kolo. z 880 evri si jaz riti ne morem obrisat. a gaspud golob vi si jo lahko.
dober dan.
Leta 2023 živimo v kapita-lizmu.
Kupija kolo Z RAČUNOM za 4.2 kiljade. Kvazi IZMIŠLJEN scenarij ki sem ga slišal ob neznani uri na neznani lokacijo od nekoga ki ga ne poznam. Citiram.
Kot prvo. Blok ima zavarovanje.
Kot drugo. Počakaš incident.
Kot tretće. Prijaviš krajo.
Kot ćetvrće. Ker si zgleden državljan niko ne posumi tebe in itak 113 boli kurac ker zavarovalnica plati. In itak nek mulc je razbija garažo na bloku in so njegovi odtisi tvojih je itak povsod dosti in nisi sumljiv da si kolo shranil drugje.
Kot śeste. Imaš kolo. I imaš pare od zavarovalnice.
Si glup ali? Gre za umetniski post na tem forumu in spil sem 10 piv in posnifal 4 lajne koke. Nisem trezen.
Ja draga so… baterija motor… samo zadnji amortizer je lahko 700 800… ampak to je preplacano… teslo stane 2000$ mislim da najcenejsi model… mogoc zdej malo drazje… samo vseeno… ves mogoce kater model? Barva?
Extreme vital je najkonkurencnejsi…
Enkrat sem mogu it v btc po eno igrco pa je dezeval in sem reku mami da me pelje… kam gres? Po kolo…
Kako je rekla “dobro”… jedva… ni ji blo usec… pac ve kolk so…
Srednji sloj je prenehal z neracionalnimi nakupi. Bori se, da ostane nad gladino. Doma potekajo vojne debate ali se bo šlo letos na morje ali ne?
Taka kolesa se slabo prodajajo. Kupujejo jih bogati upokojenci (teh je malo, ampak obstajajo), višji družbeni razred (zdravniki, pravniki, elitni državni uradniki…). Potem recimo družine dobrostoječih obrtnikov…
Enako kot EV.
Jokate o minimalcu, kot da ste priklenjeni na ta siht in se nimate moznosti dodatno izobrazit, naredit kake nadure. Pride placa, jok in stok, ko se vam predlaga kaksno brzinsko izobrazevanje, s katerim bi si dvignili placo, jejhata, to pa ne. Nadure? Ma neee.
Ja jebemo no, no pain no gain. Brez nic ni nic.
jajajajajaja, 26.06.2023 ob 22:26
Kupiš si že, ampak jaz sj ne bi upala zaradi kraj. Električna kolesa bolj kradejo kot navadna.
Jaz tudi tako razmišljam – da potem trepetam na vsakem koraku, kje in kdaj mi bodo ukradli kolo.
Vsak dan na FB delijo objave o ukradenih kolesih – predvsem višjega cenovnega ranga (klasičnih in električnih).
Odkar so mi ukradli novega Scott Contessa (vozila sem ga 2x) nikdar več ne kupim novega kolesa – niti zase niti za otroke.
da vidim, 27.06.2023 ob 12:02
Kje ste videli to akcijo?
Ma nima hervis neki… tuki majo…