V Hoferju velika Milka 3,75 evrov
Naj propadejo špar in Mercator, 16.11.2024 ob 09:54
Iz radovednosti smo šli po štacunah, da vidimo kaj je res . Samo Mercator in špar imajo Milko 300 G po 5,80 evrov. V Hoferju normalno kot do zdaj 3,75. Kdo je tu nor? V Hoferju imajo tudi sami svoje velike čokolade, ki so pa še 1 ceneje, boljše, se pravi 2,75. A za Hofer pa ne velja pomanjkanje kakava? Barabe slovenske. Pokradli celo državo, zdej pa bi služili na čokoladi?! Milka, vijolična krava, crkni. Naj propade cela država. Pa me boli kurac za njihove čokolade. Samo tolk da veste kje vas skubijo.
Skubijo nas (skoraj) povsod.
Ker so duševni bolniki, usodno odvisni od kopičenja denarja.
Ni jim dovolj niti 10 miljonov premoženja. Štartajo na 100 miljonov, Janković, Kučan in ostala politično – gospodarska banda pa verjetno na miljardo…
In vsi omenjeni bodo kopičili do zadnjega dne!
In nahrčkali toliko, da jim potomci ne bodo mogli porabiti niti obresti, še manj pa donosov na tako premoženje…
Crknite, politična in gospodarska elita!
Če obstaja pekel, srčno upam, da se boste v njem CVRLI v groznih bolečinah, psihopati!
…sobota, 16.11.2024 ob 14:11
tečni ste, 16.11.2024 ob 14:00
…sobota, 16.11.2024 ob 13:37
..ma jebeš milko – kakava v njej je zamerljivo malo, tako da je to kvecjemu coko tablica, še bolje sladkorna tablica,.ki spominja na čokolado. Kdor je res čoko frik, vzame coko z dozo kakava – še bolje, sam si pripraviš pravi ‘šus’ cokolade 🙂
S tem kakavom ste pa res že nadležni. Dajte razumeti, da ljudje Milko jemo zato ker je dobra in ne zato, ker bi želeli jesti čokolado z 80% in več kakava. Ko želimo temno čokolado, kupimo pač takšno z visokim odstotkom, ko želimo mlečno, pa tako z manj kakava.
Milka je pač najbolj prodajana mlečna čokolada ker je ljudem dobra (Lindt je drag), sprijaznite se že enkrat.
‘Tecni ste’, ja ne, sori, milka mi ni dobra; ja, 35 let nazaj, ko smo jih komaj ‘spoznali’, tole danrs je pa obup, je cokolad, z manj kakava, in okusnejsih – cenejših itak – od milke nebroj..moj pogled, se razume, ostali pa.po svoje, pozdrav(ček) 😉
Ja saj, o tem ti pišem….. Tebi in še nekaterim so boljše druge mlečne čokolade, večini pa je Milka še vedno všeč. Če jim ne bi bila, ne bi bila najbolje prodajana mlečna čokolada. Meni osebno je boljša Lindt, ampak kupim tudi Milko. Na primer, tiste Hoferjeve mi pa niso dobre (pa so mogoče bolj kvalitetne), pa Kraševe tudi ne. Gorenjka mi je pa zanič od nekdaj -meni osebno- ne pravim, da je zanič vsem. Milka je pač sinonim za mlečno čokolado od nekdaj, tako kot npr. Nutella za lešnikov namaz (pa so tudi kakšni drugi namazi nekaterim boljši).
Prav je da se kupci pogovarjamo in povemo cene, to je pa naša moč napram trgovcu….
Pa eden pove za Milko, kje je ceneje. Pridi bo v to temo povedal kakšen drug izdelek, kjer se ga da dobiti ceneje in pozitivne koristi lahko imamo vsi tako… Moda pa potem drag trgovec zniža ceno, če bo dovolj kupcev obveščenih o cenejših možnostih in bo požrešnes občutil padec prodaje… Pogovarjajmo se in si pomagajmo in brezveze je napadanje v stilu komu je to pomembno in koga to briga….tisti. Ki ne želi teh info, pa naj temo preskoči…
Anonimno 4258, 16.11.2024 ob 10:01
Da greš iz radovcednosti čekirat po štacunah kolk stane najslabša možna čokolada, mora bit pa s tabo res neki narobe. In pol še državo krivit za cene v hrvaški in avstrijski trgovini? ojoj hahahahahah
Ne, nekaj narobe je z vami, ki vas to moti. Požrešnim trgovcem je treba dati vetra, odlična ideja je velenakup v Italiji 2x ali 3x letno, prihranki na letni ravni so tudi 2000 EUR in več, vključeno gorivo za vožnjo.
Spar ponuja 6 bio jajc za 2.83eur pa še to je znizana cena, ker je 50% popusta zaradi skoraj pretecenega roka trajanja.
Hofer pa ima 2.38 bio 6 jajc po redni ceni
Kdo laze in zavaja !???
to oglasno sporocilo samo preusmerja pozornost in sebe dela nedolznega
Pa se dodatek:
Spar ima nizke place, hofer pa zvisuje place 🙂
idiotizem življenja, 16.11.2024 ob 15:15
Spar ponuja 6 bio jajc za 2.83eur pa še to je znizana cena, ker je 50% popusta zaradi skoraj pretecenega roka trajanja.
Hofer pa ima 2.38 bio 6 jajc po redni ceni
Kdo laze in zavaja !???
to oglasno sporocilo samo preusmerja pozornost in sebe dela nedolznega
Pa se dodatek:
Spar ima nizke place, hofer pa zvisuje place 🙂
Hofer je diskont, špar pa ni. V Šparu ne vidiš iste trgovnke, ki bi pelka kruh, filala police in kasirala na blagajni. Razumeš to razliko?
Sicer bi diskontarji komot imeli cene še 20% nižje, pa še vedno povsod dovolj velike marže, ampak zakaj bi, če so najcenejši.
Se pa lepo vidi zgoraj ena pišeš, da ne znaš narest čokolade, ta v trgovini ji je pa predraga. Na netu so recepti, kupi sestavine pa naredi, potem pa še pridi nazaj povedat kolk časa in financ te je koštalo in če se ti te v trgovini še zmeri zdijo predrage.
Pa kaj me briga, ker je diskont in ker ni. Kupujem tam, kjer je emak izdelek cenejši. Če imam vse na dosregu roke, seveda.
IN SEM HVALEŽNA ZA VSAKO INFORMACIJO O CENEJŠIH PRODUKTIH! Tudi za Milko!
Čeprav moram rečt, da se mi je zdaj zaradi Špara in Mercatorja sama Milka zamerila. Pa morda niso “Milkarji” krivi. Ampak dvomim, da bi Milkarji Sparu dovolili tako zelo podražit svoj izdelek brez njihove vednosti?
Čeprav moram rečt, da se mi je zdaj zaradi Špara in Mercatorja sama Milka zamerila. Pa morda niso “Milkarji” krivi. Ampak dvomim, da bi Milkarji Sparu dovolili tako zelo podražit svoj izdelek brez njihove vednosti?
Lol, a ti misliš, da milka diktira prodajalcem, po koliko lahko prodajajo? Kaj klinc milka ve, kakšne stroške imajo prodajalci s stavo, z zaposlenimi? Pa kolk jaht hočejo spar šefi?
tu maš mečkator znižane milke po 75 centov, kupi si 3 namesto ene velike, pa si na 2,25 €
https://www.mercatoronline.si/sl/cokolada-triple-choco-milka-90-g/17528210