Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V hribih so fejst deci

V hribih so fejst deci

Jao kako jamranje po monu. Možakarji ne najdejo žensk, ženske imajo tepce okrog sebe. Pojdite v hribe, tam se več kot odlično seksa. Kaka koča, bivak, sigurno najdeš odličen seks.

Bi šel s tabo, če boš za.

Odgovor na objavo uporabnika
Hribolazka, 06.11.2023 ob 20:00

Jao kako jamranje po monu. Možakarji ne najdejo žensk, ženske imajo tepce okrog sebe. Pojdite v hribe, tam se več kot odlično seksa. Kaka koča, bivak, sigurno najdeš odličen seks.

Pa kaj ti je. Kaki hribi. V jamah je veliko več dedcov. Sem na smučiščih se spogledovala, samo to tam nič ne ve še kaj bi samo s sabo.

Nad 1000 metri ni greha. Pa hribolazke so take postavne, ravno prav mišic, niso debele. atletsko telo. Njami.

Smučarji so zakon. Samo to moraš it v Avstrijo iskat smučarje. Tam veš, da ima dosti pod palcem, ker so cene kart zelo visoke. Tako, da se splača potruditi in iskati po hribih smučarja. Švica pa še bolje, tam imajo smučarji še več pod palcem.

Ja, samo s smučarji je križ. Zaviti v bunde, čelade, ne moreš oceniti, če je seksi. Se pa da najti kakega ja. Dobra ideja tole z avstrijskimi smučišči. Naši so bolj reveži. Tam gor pa bi res znali biti tako bolj finačno ok.

Tema ni po mojem okusu. V hribih je bolje, sonce, ptice, seksi moški. Sem bila letos v Postojnski pa Županovi jami. Pa nič seksi moških.

smučarji so zakon, 06.11.2023 ob 20:08

Smučarji so zakon. Samo to moraš it v Avstrijo iskat smučarje. Tam veš, da ima dosti pod palcem, ker so cene kart zelo visoke. Tako, da se splača potruditi in iskati po hribih smučarja. Švica pa še bolje, tam imajo smučarji še več pod palcem.

Bila sem čistilka v AT dokler nisem ugotovila, da imajo gospodje veliko pod palcem, saj sem imela kar nekaj premožnih strank na wc-jih.

Kokoši, večkrat pišeš kako si se prodajal v Avstriji. Pa kako ti je uspelo moške prepričat, da si ženska? Si se oblekel v žensko in ponujal analni seks? So ti dobro plačali? Praviš, da imajo Avstrijci večje penise kot Albanci in ostali na jugu? So uporabjlali kondome? Pa si vsaj ok očistil WCje? MOški WCji ponavadi smrdijo pa to. Si jih očistil preden si se ponudil moškim?

Kako to, da se pa sedaj prodajaš migrantom?

nemehmeta, 06.11.2023 ob 20:29

Kokoši, večkrat pišeš kako si se prodajal v Avstriji. Pa kako ti je uspelo moške prepričat, da si ženska? Si se oblekel v žensko in ponujal analni seks? So ti dobro plačali? Praviš, da imajo Avstrijci večje penise kot Albanci in ostali na jugu? So uporabjlali kondome? Pa si vsaj ok očistil WCje? MOški WCji ponavadi smrdijo pa to. Si jih očistil preden si se ponudil moškim?

Kako to, da se pa sedaj prodajaš migrantom?

Matr ste tukaj eni bolniki, ni kaj…Mene bi bilo sram.

Nemehmeta, Kokoš le sanja o tem, on še ni bil preko meje. Vprašanje, če je sploh šel kdaj iz LJ.

Samo sanja o tem.

Pa besni, ker ženske tako z lahkoto najdemo moškega za seks. On pa se nastavlja, se ponuja pa nobenega ne dobi. Potem pa sanja o tem kako je nastavljal Avstrijcem Skandinavcem, migrantom.

Vidim, da vas je Kokoši spet dobro razburil. Raje obupajte, ker temu pa ne boste do živega prišli. Bi morali biti najmanj tako premeteni, kot je on.

Ker pedrov je malo in zato ima malo izbire. Me ženske pa samo pogledamo moškega in že dobimo seks. On mora pa z migranti in zato nam ženskam zavida, ker imamo vse.

Nancijaga, 06.11.2023 ob 20:32

Matr ste tukaj eni bolniki, ni kaj…Mene bi bilo sram.

Ma lej boga je, sam problem je, ker moderatorji vidijo, da je nora, a je ne blokirajo. Pa saj to je njihov posel, ona pa jim odganja ljudi. (še tole sporočilo;  (Vidim, da vas je Kokoši spet dobro razburil. Raje obupajte, ker temu pa ne boste do živega prišli. Bi morali biti najmanj tako premeteni, kot je on.) napisano pod mojim vzdevkom ni moje. Ne vem kje je smisel.)

Hribolazka = Kokoš

spet smrdi, 06.11.2023 ob 21:02

Hribolazka = Kokoš

Jahman = Kokoš

Anonimno 8409 = Kokoši

TO v teh dneh. Jahmanu pa že itak dolgo krade nik. Ker Jahman ne prebavlja gejev pa 8409 tudi ne.

Hribolazka = živim v at = Nemehmeta = Kokoši

I’m sexy motherfucker…

samo pare ništa drugo🥺

New Report

Close