V Hudi jami tudi ženske
Verjetno se še spomnite, ko je naš velecenjeni prvorazredni predcednik za 8. marec izjavil, da se s Hudo jamo ne bo ukvarjal, dokler ne bo dokazano, da so notri bile zakopane tudi ženske.
No, ker po novem ni več dvoma o tem, tako da ostali “drugorazredni” državljani čakamo na njegov odziv!
http://www.zurnal24.si/V-Hudi-jami-tudi-zenske/novice/slovenija/111537
Za predsednika je seveda vse drugorazredno. Prav on, ki bi moral biti zgled v državi, daje takšne izjave. Da o predragih prevozih in parketu sploh ne pišem.
Da se vrnem k temi. Saj je bilo pričakovati, da bodo v jami tudi kosti žensk in verjetno tudi njihovih otrok. To, kar se je dogajalo po vojni je grozljivo. Ko bodo odkrita vsa povojna grobišča bodo številke žrtev gromozanske. Lahko bi rekli, da imamo v Sloveniji kar nekaj Srebrenic.
Žalostno!
Ta tvoj post vsekakor pove, da je bilo vsem, ki so v jami zakopani, tudi sojeno. In seveda dosojena smrtna kazen.[/quote]
Ali začnem pisati spiske imen ljudi, ki jih vi tukaj razglašate za morilce, pa tudi niso bili pravnomočno obsojeni za umor? Res hočete, da začnem?
Sicer se pa s teboj strinjam v tem, da obstajajo veliko pomembnejše teme od te, ampak kakor vidiš, večino na tem forumu bolj kot karkoli drugega zanimajo dogodki izpred 60-ih let.
hehehe, kakšen link, naj bo vsak dan v zraku, ampak naj ga uporabljajo naši, pa če je to Janša naj ga tud on, da ne boš mislil, da ga privoščim samo aktualni vladi!!! Veš vsak dan se leti v tujino, če ne politiki pa gospodarstveniki, pa ja ni res, da tega nisi vedel!!!:)))a je mal fovšije al kako???:)
Ne razumeš. Ako bi bil pri nas v uporabi, ga ne bi uporabljali vsak dan. Saj pač politiki ne letijo vsak dan naokoli. Oz. če tisti, ki pač letijo, letijo, lahko izkoristijo redne linije. V Bruselj pač letalo leti vsak dan. Računica pač pokaže, da je ceneje po potrebi najeti letalo. Prednost najetja je tudi v tem, da lahko enkrat naročijo letalo za 10 oseb ali pa za 50, 150. Odvisno od velikosti delegacije.
Ne razumeš. Ako bi bil pri nas v uporabi, ga ne bi uporabljali vsak dan. Saj pač politiki ne letijo vsak dan naokoli. Oz. če tisti, ki pač letijo, letijo, lahko izkoristijo redne linije. V Bruselj pač letalo leti vsak dan. Računica pač pokaže, da je ceneje po potrebi najeti letalo. Prednost najetja je tudi v tem, da lahko enkrat naročijo letalo za 10 oseb ali pa za 50, 150. Odvisno od velikosti delegacije.[/quote]
ninejlover………….kaj je že naslov teme?????? Ne se jim pustit :))))
OMG…… le kakšen komentar boš dala, ko bo prišlo na dan prvo otroško truplo……..si ne znam predstavljati…..[/quote]
Kaj OMG? Mogoče trdiš, da ženske niso bile vojne zločinke? V končni fazi, kako veš, da nekaterih v jami ni ubila prav ženska? Boš v tem primeru rekla, okej, če je ženska, je pa okej. In nehaj s podtikanji, otrok nisem niti omenila in nikoli za otroka ne bi trdila, da je vojni zločinec. Napisala sem, da ženska trupla niso dokaz, da so pobijali nedolžne, ker to, da je nekdo ženskega spola, še ne pomeni, da je nedolžen.
Joj, oprosti. Pa ravno jaz sem tisti, ki sem načeloma proti temu, da se vsaka tema izrodi v večni boj med levimi in desnimi. Sicer bi moderator te poste izvem teme izrezal ven in jih spravil v novo temo ;).
Torej: bo kak novinar ob priliki poprosil dr. Türka za kak komentar? Navsezadnje je takrat predsednik dejal, da se pač še ne ve, če so notri tudi ženske (glejte posnetek).
OMG…… le kakšen komentar boš dala, ko bo prišlo na dan prvo otroško truplo……..si ne znam predstavljati…..[/quote]
Kaj OMG? Mogoče trdiš, da ženske niso bile vojne zločinke? V končni fazi, kako veš, da nekaterih v jami ni ubila prav ženska? Boš v tem primeru rekla, okej, če je ženska, je pa okej. In nehaj s podtikanji, otrok nisem niti omenila in nikoli za otroka ne bi trdila, da je vojni zločinec. Napisala sem, da ženska trupla niso dokaz, da so pobijali nedolžne, ker to, da je nekdo ženskega spola, še ne pomeni, da je nedolžen.[/quote]
torej, ker je v rovu je po tvoje po defoltu kriva?????????….nisem ti podtikala, me pa zanima, kaj boš rekla če se pojavijo otroška trupa……res me zanima…….ker po tvojem pisanju so vsi, ki so v tistem rovu krivi, že zgolj zaradi tega, ker so v njem…..kako omejena miselnost…..
Ne razumeš. Ako bi bil pri nas v uporabi, ga ne bi uporabljali vsak dan. Saj pač politiki ne letijo vsak dan naokoli. Oz. če tisti, ki pač letijo, letijo, lahko izkoristijo redne linije. V Bruselj pač letalo leti vsak dan. Računica pač pokaže, da je ceneje po potrebi najeti letalo. Prednost najetja je tudi v tem, da lahko enkrat naročijo letalo za 10 oseb ali pa za 50, 150. Odvisno od velikosti delegacije.[/quote]
pa kaj pa gospodarstveniki, a ti tud ne letijo vsak dan, no ja en sam ne, ampak če vzameš celoto!!!:)))
brez skrbi, do konca bi ga porabili in največ bi imeli od njega!!!:)
ninejlover………….kaj je že naslov teme?????? Ne se jim pustit :))))
[/quote]
hehehe, a ni hudič kaj, pa ravno on je začel s falkonom, hahaha, kaj pa zdej!???:)