Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V Intersparu kofetkajo v zaprtem prostoru brez mask?!

V Intersparu kofetkajo v zaprtem prostoru brez mask?!

Je to dovoljeno?

Jaz sem jih videla v Mercatorju v Šiški. In seveda ni dovoljeno. Pa že cel teden eno uro pred odprtjem Spara na Pečnikovi opazujem prodajalke, kako pripravljajo sadje in zelenjavo. Vse brez mask oz. z masko pod brado. Danes se je ena celo ornk useknila v robec, preden je nadaljevala z nalaganjem sadja. Je.eš ukrepe!

Čisto preveč časa imate!

Dobro, da ne vidiš tistih, ki to sadje pridelujejo (Španija, Italija, …) tam je še več virusa kot pri nas.

Jaz na tvojem mestu sploh ne bi več jedla sadja in zelenjave!

A boste že enkrat vklopili razum ali samo j. en drugega???

Babnic v Sparu se ne da zgrešiti. Luč je prižgana (zunaj pa še tema), sadje in zelenjava pa sta ob šipah zraven vhoda. Če se samo mimo sprehodiš, jih ne moreš zgrešiti. Tvoj nasvet je pa nekako v stilu: če ti ni všeč, pokaj. Torej grem v tvojem duhu: če ti ni všeč moje mnenje, pokaj s foruma.

Kako pa boš kofetkav in kadil z masko?

Ovce debilne nimajo razuma, zato ga ne morejo vklopit

Kofetkanje je prepovedano, štekaš?

Kofetkanje je prepovedano, štekaš?
[/quote]

Kako daleč bomo dovolili da še gre…dihanje prepovedano…življenje prepovedano…ZA KAAAJ???

Kako daleč bomo dovolili da še gre…dihanje prepovedano…življenje prepovedano…ZA KAAAJ???
[/quote]

…ker je oblast tako rekla – demokracija figo pomaga pri tem, hec je, da je vse doseženo zaman. Treba biznis medicine & farmacije furat dalje, pa naj stane kar hoče …

[/quote]

Ne dramatiziraj! Nihče ti ne prepoveduje dihanja, maske so le delna zaščita pred virusom. V resnici tebi in okolici škodujejo cigarete, ne maske!

Ne dramatiziraj! Nihče ti ne prepoveduje dihanja, maske so le delna zaščita pred virusom. V resnici tebi in okolici škodujejo cigarete, ne maske!
[/quote]
Blesavo multinično prizadeto:

Masks and respirators do not work.

There have been extensive randomized controlled trial (RCT) studies, and meta-analysis reviews of RCT studies, which all show that masks and respirators do not work to prevent respiratory influenza-like illnesses, or respiratory illnesses believed to be transmitted by droplets and aerosol particles.

Furthermore, the relevant known physics and biology, which I review, are such that masks and respirators should not work. It would be a paradox if masks and respirators worked, given what we know about viral respiratory diseases: The main transmission path is long-residence-time aerosol particles (< 2.5 μm), which are too fine to be blocked, and the minimum-infective dose is smaller than one aerosol particle. https://www.rcreader.com/commentary/masks-dont-work-covid-a-review-of-science-relevant-to-covide-19-social-policy

Babnic v Sparu se ne da zgrešiti. Luč je prižgana (zunaj pa še tema), sadje in zelenjava pa sta ob šipah zraven vhoda. Če se samo mimo sprehodiš, jih ne moreš zgrešiti. Tvoj nasvet je pa nekako v stilu: če ti ni všeč, pokaj. Torej grem v tvojem duhu: če ti ni všeč moje mnenje, pokaj s foruma.
[/quote]

A ti sploh znaš brati???? Si resno sploh kdaj pomislila kdo to prideluje in kako? Če bi to vedela, ne bi tako neumno komentirala. Ker bi ti bile trgovke še najmanjši problem!

New Report

Close