Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V iskanju življenjske sopotnice

V iskanju življenjske sopotnice

Nikoli nisem mislil, da bom obiskal kak forum v ta namen, sedaj pa so stvari prišle do te mere, da poskusim srečo na tak način.

Doma v zakonu že nekaj časa ne gre tako kot bi moglo biti. Z ženo težko najdeva skupno besedo, interese. Karkoli ji predlagam (sprehod, pogovor, izlet, ….), vse ji je brez veze, odveč, nepotrebno. Opažam, da tudi zadnje čase samo išče, kje bi našla vzrok za prepir. Po naravi sem neprepirljiv, vse skušam reševati z besedo na miren način, kajti še vedno sem mnenja, da lepa beseda lepo mesto najde. Opravljam gospodinjska dela, kuham, skrbim za hrano in plačane položnice.

Zato sem se odločil, da poskušam spoznati prijetno žensko, ki je v podobni situaciji, ki si želi začeti živeti na novo, z novim partnerjem. Sem v zgodnjih 40-tih letih, umirjen, odgovoren, komunikativen. Sem z JV dela Slovenije.

Za začetek bi se dobivala in se na ta način bolje spoznala, ugotovila, ali gledava v isto smer in imava podobne cilje in interese.

V kolikor kje obstajaš, bom vesel tvojega odziva, in kasneje lahko tukaj opravim registracijo za nadaljnjo komunikacijo.

rajši išči poročene ženske za seks, kot ga tvoja žena- verjetno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close