Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V japonkah na pohodu cccc

V japonkah na pohodu cccc

Ma kako lahko greš na pohod z japankami ?! Že tako so nerodno obuvalo, ne pa da še z njimi greš na pohod. Pa ne to 5km, cel krog ob žici in hvaljenje še s tem na fbju. Maš pa primerke, ki celo z njimi pohajajo po gorah..

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1304, 11.05.2025 ob 15:04

Ma kako lahko greš na pohod z japankami ?! Že tako so nerodno obuvalo, ne pa da še z njimi greš na pohod. Pa ne to 5km, cel krog ob žici in hvaljenje še s tem na fbju. Maš pa primerke, ki celo z njimi pohajajo po gorah..

Že na posnetkih POP TV se vidi da gre tam večinoma za osebke s posebnimi potrebami. Za njih so pa v prvi vrsti odgovorni skrbniki!

Pr nas je šla tršica v prvem letniku z rdečimi, vsaj 7 cm oetkani. Bila je črna, ne blond. Da Tisto nau stisnil po rdeče. 😂☺️☺️☺️ No, odšla swm ba hafe, če rineji pol še z rdečim oetkam kam. 🙄☺️☺️☺️

Seveda! Če je pa tako fajn flopat z njimi in po taki poti s kamenčki pod stopali dajo malo pavze hahaha

Govorimo o hoji po utrjeni potki posuti s peskom. Tudi bos bi lahki šel.

Brezveze359, 11.05.2025 ob 16:11

Govorimo o hoji po utrjeni potki posuti s peskom. Tudi bos bi lahki šel.

NI vsepovsod pokopališki pesek, je tudi vmes ostro kamenje, če še nisi hodilo po celotni trasi

In zakaj to tebe boli? Ker nisi sposobno poti prehodit niti v pohodnih čevljih?

nič novega, 11.05.2025 ob 15:12

Že na posnetkih POP TV se vidi da gre tam večinoma za osebke s posebnimi potrebami. Za njih so pa v prvi vrsti odgovorni skrbniki!

Oprosti, te moram malo popravit. Zaradi invalidnosti sem oseba s posebnimi potrebami. Prehodil sem cel krog ob žici v normalnem  času v športnih copatih. Samo maoj odgovornost je, kaj bom obul. Moja žena, ki me je spremljala ne more odgovarjati za moje odločitve. Drugače je seveda pri tistih, ki niso opravilno sposobni.

Pametno! Žuljev ne more dobit!

New Report

Close