Najdi forum

Splash Forum Koronavirus V Kanadi in Nemčiji imajo še vedno zadržke do cepiva Astra Zeneca!!

V Kanadi in Nemčiji imajo še vedno zadržke do cepiva Astra Zeneca!!

V Kanadi s cepivom Astra Zenece ne bodo več cepili ljudi, starih pod 55 let, v Berlinu pa so s tem cepivom prenehali cepiti ljudi, mlajše od 60 let. Še vedno raziskujejo povečano možnost za nastajanje strdkov.
Pa pri nas? So kakšne omejitve?

Pri nas morajo porabiti cepivo. So ga kupili in je škoda stran metat.
Bolj je škoda dat stran astro, kot ohranit življenje mladega človeka.
Meni je zelo žal. Rada bi se cepila. Toda res ne z Astro. Stara sem 41 let in imam v družini 2 trombozi ( sestrični po mamini strani) v statosti 23 let in 27 let, 2 sestri od dedka sta umrli zaradi infarkta v starosti 50 let, brat malo čez 60, moja mama infarkt pri 63.
Na preglede zaradi srca hodim redno ( sedaj že nekaj let nisem bila). Imam postavljen sum na angino pektoris, ki se pojavlja ob teku.
Nočejo mi dati drugega kot Astro.
Evo. Človeško življenje ni vredno nič. Vredna je precepljenost. Če pa kdo zaradi tega umre, jebat ga.
Razumem, da je to edina pot zaustavitve bolezni.
Zanima ne podatek kje ste dobili to informacijo. Namreč brala sem tudi jaz, pa ne vem kje).

V Veliki Britaniji so cepili že 30 milijonov ljudi, večinoma z AstraZeneco. Pa nobene panike zaradi strdkov. Ne vem, kaj kadijo Nemci, da so strdki tak problem.

Ne bodi preveč pametna. Žal poznam osebno dve osebi, ki jih je zadela kap par dni po cepljenju. Obe stari čez 60 let.

Tega nisem prebrala, bilo je na poročilih na TV-ju, kot se spomnim, na RTV SLO.

zakaj bodo cepili sam starejše, če je cepivo nevarno?. a ja, mlade je treba še izmolst. oni so še koristni za kapitaliste in še plačujejo davke. ta stari so pa samo strošek pa nepremičnine imajo, ki bi si jih kapital rad prilastil.

Mogoče pa raziskave kažejo, da je večja možnost tvorjenja strdkov pri mlajših od 60 let?
Ker to, da se starejših lahko znebimo, ker so svoje že “oddelali”, je resnično grozna misel!! In če to drži, potem imajo mogoče teoretiki zarote celo prav:(

New Report

Close