Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v katerem študentskem domu ste bili?

v katerem študentskem domu ste bili?

V katerem študentsekm domu ste bili tisti ki set študirali v Ljubljani?

Jaz v Rožni dolini blok 9, kasneje 10. Bilo je super!!!

Jaz tudi v 9.!!! Enkratno je bilo!

V Štepanjcu na S4 in na Gerbičevi.

Hotel mama v Lj.

sem pa tam večkrat prenočila pri sošolkah in sem bila ful fouž k so lahko tako uživale…

ah študentska leta

ah ja..lepi časi:))) rožna dolina, 11-ka. Še zdaj se mi kdaj kolcne po tistih časih in tistih ljudeh…:)

Pikapoloneza tud jaz v 11-ki, veš da Brane jutri praznuje 50 let :)))

Menda smo povabljeni tudi bivši 🙂

lp, ewy

Ilirska…

V Rožni v 14-tki, zdajšnji mož, ki sem ga tam spoznala, pa v 10-tki.

J.

ooooo! Naš Brane je pa že abrahama fasal :)) ja, to bi pa bilo zalit…če bi bili sami “tastari”…

no, ewy, me veseli, da je še ena iz 11-ke. Kdaj pa si bila? Jaz od 92-97.

Na Poljanski.

Bežigrad, Blok ? (spodaj je bila fotokopirnica, nasproti PF).
LP A.

Nova Gerbičeva v dvojki. Sem bila na vrhu in sem imela prečudovit razgled na ostanke Barja in barjanskega Loga.

Bežigrad, blok D – super časi :-)))

Mestni log, dom 3

FDV Bežigrad

Mestni log, šd 4, app 330, kasneje Rožna dolina, blok 10.

Rožna dolina, apartmajski blok št. 11. Bilo je lepo.

stara gerbiceva.

Apartmaji mama okolica ljubljane

ZAKAJ pa le LJUBLJANA? Kaj pa Maribor?????

Jaz v šestki, super, sploh maja, in junija.Pred blokom na travci(navadni, zeleni, da ne bo pomote :)…super. Kje so časi? zdaj so menda študenti čist mimo, zaprti vase…pa varnostniki v študentu, pa zaklepanje bloka, beda res. pa vsak žur naj bi prijavili, pa da traja do 10…ma, ne vem, no. Ali so res tako zategnjeni zdaj? V mariboru me rwes zanima, če imajo še kak žur -piknik pred blokom 2 ali 3 dni skupaj?!

Joj ne se jezit, ma jaz poznam Ljubljano, Maribor pa ne, tako da pojma nimam kje so kakšni študentski domovi tam. No mislim da so eni pri nekem parku – ne vem, ne se jezit name!!!!

Tudi jaz. Mislim, da je to blok C.

Cesta v Mestni log, blok 4, pritličje…fullllllll kulllllll

Najprej 5-ka v Rožni dolini (edina bila še neprenovljena), tiste skupne kopalnice so bile kot iz filma… pa brez kuhinj… ludo pa vendar za preživeti… pol pa 14-ka razkošje…..

l

Evo še mene – tudi v Branetovi 11-ki in to v istih letih…. mogoče če bi se videli bi še ugotovili, da se poznava:))) LP, Nataša

New Report

Close