Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v kateri trgovini bi še dobil Pino Silvestre toaletno vodo?

v kateri trgovini bi še dobil Pino Silvestre toaletno vodo?

http://www.enaa.com/oddelki/parfumi/izd_6214_kml04945_pino_silvestre_toaletna_voda_40ml

V kmetijski zadrugi v Lazah pri Sp. Borovnici.

Jaz sem iz Laz, pa je nimamo.
Tudi jaz jo iščem in je ne najdem nikjer.

A jo še proizvajajo? Morda Free shopi na letališčih?

Pa daj – komu to diši? Po enih smrekovih storžih in cipresah……….Težka dišava za stare dedce.

@ hja Ti, ki si Laz. Iz katerih pa?
Je ene 10 Laz (samostojnih naselij), potem pa še:

Laze nad Krko, Laze pri Borovnici, pri Boštanju, pri Dolskem, Domžalah..Laze pri Dramljah,
Pri Gobrniku, pri Gorenjem jezeru, Laze pri Kostelu, Oneku, Kostelah, Vačah…Laze v Tuhinju…

Mulc, dej mir…. Ko smo se stari prdci, takoj po II sv. vojni (1947-1955) obrili, napacali s Pinotom, zeksali pol Pitralona, se vsedli na kolesa in se zapeljali v sosednjo vas na krajevni praznik.
Kako je frčalo perje, matbožja… To so bili cajti. Takrat smo letniki 1925 bili carji. In še danes smo :))))

[b]TUKAJ[/b] izvoli, jo imajo še.

[b]TUKAJ[/b] jo še imajo.

V Celovcu v Metroju sem videla, da imajo Pinota v res velikih dozah, se mi zdi da je bila pol literska steklenička, res velika, mi je kar padla v oči.

Tako so dišali mladci leta 1985!!!
Mene tudi ta dišava spomni na mladce in ne na “stare dedce” kot jih imenuješ ti……
Sem se morala postaviti v bran avtorici; kar je res, je res!
Ampak, kako čas beži :-(((

Pino Silvestere in Old Spice – jao, kakšni feromoni so bili to! Še danes mi podivjajo hormoni, če se spomnim nanju 🙂

New Report

Close