Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style V kateri trgovini (lahko tudi spletni) imajo kake svečane oblekce za najstnice?

V kateri trgovini (lahko tudi spletni) imajo kake svečane oblekce za najstnice?

Primerno za 16-letnice, za kako svečano priložnost, ne prav za maturantski ples. Za kako svečano prireditev, nastop. Pa da niso preveč drage, ker rabi ene tri različne. Bili sva že v Orsayu, pa zelo podobne že ima. Kje je še kaka dobra ponudba, lahko tudi preko spleta. Hvala.

Meni je vsec Asos, ima zelo raznoliko izbiro, veliko tudi cenovno dostopnih reci. Kaj je tudi na Nextu, samo je bolj klasika. Oboje net.

Mogoče tudi kak Esprit, Gap. Če želi vseeno nekaj malo bolj mladostnega in funky, potem bo prej na asosu kaj našla. Malo naj si pogleda, sploh v outletu imajo včasih kake zadnje kose res ful poceni. Esprit je mogoče malo bolj eleganten, ampak še vseeno mladosten.

Mogoče lahko poleg navedenih pogleda še Bonprix.

Jaz imam črno obleko na široke naramnice, obleka je do tal, bleščeča. Lepo krojena, po telesu, od riti dol lepo pade in ni ozka čez noge. Velika sem 165 cm in težka 50 kg. Stevilke obleke ne vem. Visi v omari mnoga leta od maturanca dalje. Enkrat nošena za 5 ur. Podarim.

Jaz vam iz srca priporočam šiviljo. Enostaven kos blaga, za vratom nabran z obročem. Obleka pade po telesu. Dolzina čez kolena, material svetlo siv z leskom. S temi zahtevami sem šla k šivilji 5 let nazaj. Plačala sem 30e. Obleka nora. Naredila jo je v nekaj urah. Bila je za maturanca. Oblečem jo zs razne recitale in nastope z violino. Nobena obleka iz trgovine ne zapali tako zelo kot ta.
Sicer je pa od postave odvisno. Sem ploh. Nimam prsi.

prosim prijavi se in mi piši ZS. imam enake mere,kot ti in obleko si zelo želim. lp NC

Sem mislila, da iščete za kakšno 12-letnico. A današnje 16-letnice ne nosijo oblačil za odrasle?
Ne vem sicer, kako svečano obleko potrebuje, ampak v novoletnem času se v večini trgovin dobi tudi zelo elegantne obleke.

New Report

Close