Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev V kolikšnem casu

V kolikšnem casu

Invalidska komisija mi je zahtevala še en dokument glede zdravstvenih težav.Na to sem čakal dobra dva meseca sedaj bo 14 dni ko sem dokument poslal in ni se nobenega odgovora.Ali bom spet tako dolgo čakal jaz sem imel rok 14 dni da pošljem koliko ga imajo pa oni ?

Pozdravljeni,

Jaz sem imela primer, ko sem morala dostaviti invalidski komisiji novejše izvide, a sem na žalost zaradi presoje zdravnice, ki je želela, da pridem čez 1 mesec še enkrat na kontrolo predno mi izda izvid, čakala mesec in pol na izvid. Ko sem ga poslala na invalidsko, sem prejela čez 2 dni že mnenje invalidske komisije-brez upoštevanega novega izvida. Očitno so imeli dovolj čakanja in so že zaključili mnenje brez izvida (v mojo škodo). Tako da, če dolgo rabijo, je vsaj verjetnost, da ga bodo upoštevali, večja..
No, enako se mi je zgodilo, pri isti zdravnici, ko sem dala vlogo za neprofitno stanovanje in so želeli še novejši izvid, da sem na koncu dostavila prepozno in tako nisem bila upravičena do stanovanja. Po točkah, ki bi jih dobila s tem izvidom, sem ugotovila, da bi bila sigurno izbrani kandidat. Ampak to kakšne težave imaš z zdravniki, nikogar tam ne briga. Očitno sem potrebovala 2 taki slabi izkušnji, da sem se končno odločila in k tej zdravnici ne hodim več! In čeprav bi človek naivno mislil, da je dovolj, če greš k zdravniku, ko te pošljejo, in da vzamejo v obzir čas čakanja na izvid, je potrebno zelo paziti, da dostaviš stvari dovolj hitro. Meni je zelo žal, da nisem takrat šla h komu drugemu, ko sem videla, kako zdravnica komplicira za stvari, ki so bile jasne (gluha sem že 15 let, pa mi je rekla, da mogoče slabo slišim ker sem prehlajena in da moram priti na kontrolo..)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close