Najdi forum

Splash Forum Politični čvek V Levici že dolgo opozarjamo na to.

V Levici že dolgo opozarjamo na to.

Poznam lepsi primer. Ona zaposlena v javnem sektorju. On zaposlen kot  na gradbiscu. V BOSNI nova  hisa. V Ljubljani, na Fuzinah, pa v neprofitnem stanovanju. 3 otroci, vse zastonj. Kupili MERCEDESA. Kako jim to uspe?

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši🦋🐛🦋🐛🦋🐛🦋, 29.03.2023 ob 16:51

“WD”,

kdo bo delal za pokojnine, če ne bo mladih in kdo bo za stare skrbel? Pa brez bluzenja  o koncu v gozdu ker tega skoraj nihče ne bo naredil.

Mlade bi lahko imeli iz naše bivše države Jugoslavije. Samo ker so se slovenci otepali bomo zdaj mogli imeti filipince in afričane. PIKA.

A zdaj vas to moti?

Ksenofobe ki so proti južnakom vse pobiti!!!

Dej ne bluzi, da ti bo en Afričan delal. Sej ne rečem, kakšen bo res, samo večina bo le konkurenca šiptarjem v kriminalnem poslu.
Pa tudi nizek povprečni IQ teh ljudi bo naredil svoje.

Tko kot v Ameriki….. Kakšna beda je postala Amerika, sploh v črnih soteskah.

Samo kdo naj si upa reči, da ni res, mršššš, naj si ogleda to bedo in revščino tam. Še tisočkrat slabš kot v Afriki.

:-DD Zadnji stavek pove vse:-D

Najbolj smešno je poslušat srba ki je proti priseljevanju šiptarjev, pa hrvata, ki nemara srbov, in tako naprej. Vsi skupaj se kavsnite v rit.

KordišM, 29.03.2023 ob 14:34

V Levici tudi opozarjamo na dejstvo, da ima leto 54 tednov.

res je. in v teh 54. tednih je tudi mesec november, ko imajo v ljubljani kar 36 sončnih dni. tako pravi župan janković.

aja, za kokoši.

jajajajajaja, 29.03.2023 ob 15:51

Jaz tudi menim, da bi raje umrla, ko bom stara. Mislim, kaj pa hočeš še doživet? Ali pa trpet z boleznijo, ne hvala.

Pa ko gledam te starejše, ko slabo slišijo, počasi razmišljajo. Ne, hvala.

Pa mislim, da tudi ko bom 70, si ne bom premislila.

saj si jih večina ne premisli. Če zdaj v domu starostnikov narediš anketo, kdo bi rad umrl, ti jih bo 80% reklo, da bi radi umrli, naj jih že evtanazirajo. V domu, kjer dela moja hči, se je ena nepokretna gospa, v glavi pa vse okej, poskušala zažgat z vžigalnikom, seveda je dobila samo opekline. Druga, še pokretna, a v bolečinah, je poskušala skočiti čez balkon, jo je čistilka, opazila in poklicala pomoč.

Ti ljudje razmišljajo kot ti, pa kaj jim preostane v državi, ki jim ne dovoli dostojne smrti?

daisycutter, 29.03.2023 ob 12:57

Neutrudni ste res. Zdaj še navedite naslove hiš, ki so bile dane na voljo migrantom.

Potem pa še kakšen prispevek o ravni zemlji, ta bi tudi bil tam nekje na vašem nivoju.

ok ne bomo o ravni zemlji pa kako ti ne veš kakšna je… pa da veš samo uradno verzijo…

me pa zanima.. a ti res podpiraš naseljevanje nekih tam iz afrike pa azije???

glej jebote kok je do meje? dobrih 100km… do hrvaške govorim…

100km pa smo si različni… druga kultura, mentaliteta identiteta običaji… pa smo vsi slovani… pa SO razlike…

a kamoli tamo iz pizde materine..

Ena južna neprijavljena, 29.03.2023 ob 13:04

Kokoši🦋🐛🦋🐛🦋🐛🦋, 29.03.2023 ob 12:57

Poglejte srbe, bosance in hrvate, ki so tu drugo generacijo in rojeni tu. Dokler ti ne povejo svojega priimka niti veš ne, da niso slovenci. Medtem ko marsikaterega pravega slovenca za čefurja zamenjaš.

Ampak ne, niso hoteli njih. Jih je evropa požrla ko so zaradi vojne bežali iz balkana.

No zdaj pa nismo več dovolj dobri za hrvate, srbe, bosance s katerimi smo si delili državo, govorimo jezik iste jezikovne skupine in so južni slovani kot mi. Torej so nam etično in kulturno blizu.

Ne zdaj za hrvate, srbe, bosance Slovenija ni več dobra, zdaj grejo v Zahodno Eropo.

In glede na to kako je naša rodnost majhna lahko kar začnemo filipince in afričane sem uvažati. 😀

Hej DESNIČARSKI GNOJI, ki ste toliko tolkli proti južnakom, a ste zdaj zadovoljni???

HR jih je že polna, ni da ni kje vse delajo Filipinci, Afričani…

U Kutini  Popovači…itd ni nobenih tujcev. Hrvaška ima še ogromno prostora za številčne porodice.

wd40a, 29.03.2023 ob 17:50

:-DD Zadnji stavek pove vse:-D

Najbolj smešno je poslušat srba ki je proti priseljevanju šiptarjev, pa hrvata, ki nemara srbov, in tako naprej. Vsi skupaj se kavsnite v rit.

“WD”,

ne me narobe razumeti, nisem mislil, da si ti ksenofib. Še manj da te je treba ubit.

Samo razloži mi nekaj:

kdo bo delal za pokojnine, če ne bo mladih in kdo bo za stare skrbel? Pa brez bluzenja  o koncu v gozdu ker tega skoraj nihče ne bo naredil.

Daj pojasni…

vprašajte ljudi, 29.03.2023 ob 17:03

Dej ne bluzi, da ti bo en Afričan delal. Sej ne rečem, kakšen bo res, samo večina bo le konkurenca šiptarjem v kriminalnem poslu.
Pa tudi nizek povprečni IQ teh ljudi bo naredil svoje.

Tko kot v Ameriki….. Kakšna beda je postala Amerika, sploh v črnih soteskah.

Samo kdo naj si upa reči, da ni res, mršššš, naj si ogleda to bedo in revščino tam. Še tisočkrat slabš kot v Afriki.

“vprašajte ljudi”,

očitno me nisi razumela.

Poglej srbe, bosance in hrvate, ki so tu drugo generacijo in rojeni tu. Dokler ti ne povejo svojega priimka niti veš ne, da niso slovenci. Medtem ko marsikaterega pravega slovenca za čefurja zamenjaš.

Ampak ne, slovenci niso hoteli njih. Jih je evropa požrla ko so zaradi vojne bežali iz balkana.

No zdaj pa nismo več dovolj dobri za hrvate, srbe, bosance s katerimi smo si delili državo, govorimo jezik iste jezikovne skupine in so južni slovani kot mi. Torej so nam etično in kulturno blizu.

Ne zdaj za hrvate, srbe, bosance Slovenija ni več dobra, zdaj grejo v Zahodno Evropo.

In glede na to kako je naša rodnost majhna lahko kar začnemo filipince in afričane sem uvažati.

Mlade bi lahko imeli iz naše bivše države Jugoslavije. Samo ker so se slovenci otepali bomo zdaj mogli imeti filipince in afričane. PIKA.

A zdaj vas to moti?

Kokoši🦋🐛🦋🐛🦋🐛🦋, 30.03.2023 ob 03:16

“WD”,

ne me narobe razumeti, nisem mislil, da si ti ksenofib. Še manj da te je treba ubit.

Samo razloži mi nekaj:

Daj pojasni…

Nihče ne bo delal za pokojnine, saj v tem je hec. Kljub temu da se uvaža folk iz celega sveta, ne bo pokojnin. In tega nihče ne skriva zadnjih 30+ let od kar hodim na šiht. Pokojnine bodov parih letih izginile, kar me ne draži toliko, kot to da plačujem zanje od kar hodim na šiht. To je ena stvar, druga stvar je pa ta- folk ki jih uvažamo, ne hodi delat v EU ampak se imet fino in delat pizdarije. Večina jih tega niti ne skriva. Poglej kakšen sekret so postala mesta. Tretja stvar- Razlog je pa v tem ker kup parazitov na tem služi, oziroma predvsem politiki- preživi. Levi, ker s tem dobijo glasove, desni ki zbirajo glasove tistih ki so proti. V glavnem migranti so posel, večji kot nafta. Aja kar se naših zemotov tiče, pa nimam kaj posebej proti, o… večini ni treba odpret kljuna pa točno veš kam paše. Isto kot se meni vidi da sem en rovtar.

Lahko bi dejansko naredili kaj v tej smeri, čeprav nekateri samo zganjate propagando za SDS sekto.

Recimo: lahko bi se preko GURS zbralo podatke o nepremičninah, ki so podobno vredne, ampak različno velike in se dalo na nek seznam za menjave (sebevda prostovoljno od lastnikov) Recimo ena velika bajta v vukojebini in eno malo stanovanje blizu mesta. In bi se to zbralo na seznam in oprostilo prometnega davka, če se menja 1:1.

In bi šle stare mamke v prmerno stanovanje, mlajši pari pa v večje hiše na periferiji – malenkost lažje, če bi se to spodbujalo. Preko državnih institucij. CSD bi pa presodil socialno situacijo lastnika in še dal mogoče eno malo subvencijo za primerne odločitve.

Nujno bi bilo pa tdui treba obdavčit dediščine nad nekim zneskom, recimo 100 jurji, tud v 1. dednem redu. In tudi se usest na nepremičnine po smrti za razne socialne in postrežne dodatke. Klinc, če si v breme državi, potem bi pa morali potomci, ki niso skrbeli za osebo, dobit dediščino brez odbitkov. Zakaj že?

Končat je treba s socializiranejm izgub in privatiziranjem dobičkov.

Kaj pa misliš, kam jih naseljujejo? Sociala se vsede za oskrbnino v domu, hiša na dražbo, ker potomci ne morejo izplačat dolga, slovenska familija na cesto. Sociala pa deli stanovanja po tekočem traku pridelkom. Poglej razpise, bumbar. Slovenskega priimka skoro ne najdeš. Kaj ti ni jasno??

New Report

Close