Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Lidlovih trgovinah med prodajalci tudi skakači  

V Lidlovih trgovinah med prodajalci tudi skakači  

Lidlovi skakači redno spreminjajo lokacijo dela in pomagajo v tistih trgovinah, kjer jih najbolj potrebujejo.   Skakači v Lidlu uživajo tudi posebne bonitete: Fleksibilen delovnik, dodatne bonitete in nova poznanstva.

Ima kdo izkušnje s tem?

Kakšna boniteta je to, da ti danes rečejo, da greš jutri delat v drugo poslovalnico od te do te ure? In kakšna nova koristna poznanstva pri tem skleneš?

Odgovor na objavo uporabnika
Ne bluzi, 12.04.2025 ob 11:26

Kakšna boniteta je to, da ti danes rečejo, da greš jutri delat v drugo poslovalnico od te do te ure? In kakšna nova koristna poznanstva pri tem skleneš?

Meni je pa tako skakanje super. Sicer delam v večjem DSOju, kjer je veliko oddelkov in se enote imamo okrog, ampak imamo tudi ti. skakače. Ena od njih sem jaz. Grem tja, kjer me potrebujejo in super mi je, da ne delam konstantno na enem oddelku ali v eni enoti. Smo si različni.

nisi odkrila tople vode. Nima samo Lidl svoje skakače. Veliko firm je, ki se poslužuje te prakse.

Tako je tudi v drugih trgovinah, vidim razne blagajničarje in blagajničarke iz Mercatorja in Spara, ki občasno hodijo delati v drugo trgovino.  Tako pokrijejo manjko delavcev ki so na bolniški ali dopustu.

V Lidlu na Kongresnem trgu delata dve skakačici, na kateri bi z veseljem skočil…

Fleksibilen  delovnik, na škodo  zaposlenega, nova poznananstva, glede na današnjo miselnost, populacijo, prej minus, kot plus. Bonitete? Konkretna finančna izboljšava v primerjavi z drugimi? Drobiž ne pride v poštev! Pametnemu popolnoma dovolj!

a ne delajo v lidlu učiteljice???    kaj učiteljice so skakačice?

hahahahahahahahaahahhaahhahaha  kakšen nafuk ej.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 12.04.2025 ob 14:26

a ne delajo v lidlu učiteljice???    kaj učiteljice so skakačice?

hahahahahahahahaahahhaahhahaha  kakšen nafuk ej.

Za  učiteljice ne vem…

Je pa ena bolj čokata in prsata Rusinja (ali Ukrajinka), ter ena, ki je verjetno sestra od ta južne…

New Report

Close