Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek v mojem..

v mojem..

raju….hehehehe…..bo samo sex…hihihiihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

kaj ti bo to pomagalo, če boš sam v raju?

hihihi

kako si spančkal, razko čemerni?

a te je kaj zebkalo tamdoli….

A jedli pa ne boste tam? Ne, ne… Potem pa ne pridem. Edino če mi obljubiš pršut vsak dan… pa kokice in medenjake ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

v mojem peklu tud..in se vse kaj druzga…bos prisel..rajs k nam dol..al bos sam u raju;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

A jedli boste tudi? Če ja, se kar za ta pekel prijavim… Pa še toplo mi bo 😉 :)))))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

miši…ne sri…v peklu boste samo molili….brez mene…miši a nisi več moja??

leta letijo - iščem stevardeso.....

hehe, nisi pa napisal, zakaj bi molili… Molili mbomo pa tako: o lubi bog, ne pusti razota sem dol… 😉 :))))))))

Jaz? Tvoja? A bi morala biti? 😉 :))))))))

Aja, da ne boš napačno razumel… Ker če boš ti prišel dol, bomo spet smao sexali… jesti pa ne bomo smeli… ;). če pa pršut odobriš, pa ok 😉 :)))))).

brez hrane ne gre..nikjer tud pr seksu ne..je tko lepo..mal polizat..mmmmm

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

molil bos ti u nebesih..u peklu je sam zur..na zur..haha

😉 heheheheehe :))))))))))

kolk dobro. V mojem je pa že. In to na delu. Uau

New Report

Close