Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Mullerju Milka 2,49 eur!!!

V Mullerju Milka 2,49 eur!!!

Naslednji teden v Müllerju velika Milka samo 2,49 eur!!!

Mi niti v Avstrijo ne bo treba!!

Hahaha….to bodo popušil Spar in ostali! Prav jim je, prevaranti!

A za Müller se pa kakav ni podražil ali ga sami gojijo? 😂

Odgovor na objavo uporabnika
Milka way, 29.11.2024 ob 09:14

Naslednji teden v Müllerju velika Milka samo 2,49 eur!!!

Mi niti v Avstrijo ne bo treba!!

Hahaha….to bodo popušil Spar in ostali! Prav jim je, prevaranti!

A za Müller se pa kakav ni podražil ali ga sami gojijo? 😂

Pa kaj a ste obsedeni s to Milko? Kdo sploh to kupuje?

Eni padete na vsak trnek.

Zalost, da Slovence kupis z eno Milko!

Supperr, hvalaaa!!

pretečen rok, samo zamenjana etiketa?

Kakšna pa je cena ta teden, hm?

Preverimo. Upam, da ne bo tista za romunski trg, kot je v Šparu.

Ma ta müller je tako odišavljen, parfurmiran vsepovsod,,da ne verjamem, da bodo te čokolade imele okus po čokoladi

Kaj imate s fofarbano kravo Milko? Bo pač Gorensjka krava bolje pomolzena. 😆😂☺️☺️☺️

besedni zaklad, 29.11.2024 ob 23:07

Kakšna pa je cena ta teden, hm?

Velika Milka z lešniki, kupila včeraj, 3,69 in še 20 procentov popusta za Black friday.

Boljš kot v Šparu. Špar nas hoče oropati!

O, super, hvala! Se zaženem takoj jutri v Müller, upam, da je do popoldneva ne zmanjka 😃

Zanimivo, včeraj je bila tudi v Sparu velika Milka z lešniki tri evre in pol. Kot da nevidna roka trga deluje 🤡

Pa v Mercatorju tudi, naložili so jo kar na sredino poti proti hladilnikom.

3,5 evra je še vedno cel evro več, kot v Müllerju.

Torej v Müller po zalogo Milke!

Po novem letu pa spet poplave tem o hujšanju in jamranju za koliko kil ste se zredile.

Tri110, 01.12.2024 ob 09:44

3,5 evra je še vedno cel evro več, kot v Müllerju.

Torej v Müller po zalogo Milke!

Pa ne včeraj! Za jutri pa bomo še videli, kako in kaj. Cena v bistvu ni edini problem. Lahko jo ima Muller tudi za pol evra, ne pomaga nič, če je polica prazna.

To je akcija. Redna cena je seveda čisto drugačna. Cene kakava, kave, oljčnega olja so se na svetovnem trgu res dvignile v višave.

A je bil že kdo v Mullerju za Milko za 2,49 eur?

Jaz grem danes, upam, da sproti polnijo zaloge.

Hvala lepa za Milko, sama palmova maščoba in sladkor. To sploh ni čokolada, to je maščobno sladkorni zvarek

Anonimno 8829, 04.12.2024 ob 12:53

Hvala lepa za Milko, sama palmova maščoba in sladkor. To sploh ni čokolada, to je maščobno sladkorni zvarek

Zato pa se zabiti čredi, ki požre vso sranje, polnijo maščobne zaloge.

Lej, da se toliko tem in razpravljanj vrti okoli ene brezvezne teme o #čokoladi Milka, je že malo bizarno. Če vam ni všeč, pač kupite kakšno drugo. Imate na voljo v vseh štacunah še Lindt, Mozart kroglice in čokolade,  After Eight, Toblerone, Raffaelo in še malo morje drugih.

Mimogrede še to: Včeraj sem v naši Mercator trgovini kupila največjo Milko z celimi lešniki … 3,54 eur.

Kaj bo šele čez par mesecev, ko se bo čokolada ŠE PODRAŽILA (gledano na ekonomske razmere in trg kakava – iz prve roke …), a boste preživeli?

Kupis pac drugo cenejso cokolado, kje je tu problem. Zaka more bit vsak dan odprta nova tema na to cokolado. Sploh pa dobre niso vec kot so bile vcasih….

Očitno ni nepomembno in jo imajo ljudje radi, ker sem malo prej v Mullerju v manhšem mestu kupila zadnje tri. Okusov nisem mogla več izbirati.

Izropano!

No napiši, katero čokolado pa ti kupiš?  Pa prosim ne z nekimi temnimi čokoladami, ki nimajo nobene veze z mlečnimi  😀

New Report

Close