v naravo na zabavo
hkm…mi je nerodno začeti.
V bistvu sem čisto fajn fant, ki za sprostitev od dela naraje teče ali kolesari.
Pa sem mislil, da bi to sprostitev lahko povezal še čim prijetnim…recimo seksom.
OK, vem da dekleta ne razmišlaljo na tak način. Ampak ideja je iti v naravo tečt ali
kolesarit v dvoje in se po tovrstnem treningu še malo pozabavati…ko je telo še
razgreto in voljno.
Ali se bo trening zaključil z nežnim “happy endom” ali ne, je pa potem čisto odvisno od kemije.
Če ne bom pravi, ali če moment ne bo pravi…pa mogoče drugič.
Rad imam zabavno in zgovorno predvsem pa športno punco, z zunanjostjo se ne obremenjujem.
Sam sem fant poznih 30 z normalno postavo iz okolice Kranja.
Če je strah pred neznanim še vedno prisoten, sta dobrodošli tudi dve ali tri športnice.
Skratka…v naravo na šport in zabavo
Dobrodošel optimist. Za to kar ti rabiš sta samo 3 tipi žensk. prva je kurba (po poklicu), k računa te tvoje GFE (girlfriend experience) fetishe, se da dobit kar ugodno, maš portal za to… Pol maš stare/ločene/zanemarjene, k hrepenijo po vznemirjenju al pa kurcu (bianco), sam da je… Tretje so pa razne whores (po karakterju) pa nutcases k bi šle s tabo. Se prav WHOREs/NUTCASES al pa GROZA babe, drugega navš dubu na ta oglas
Tole pa je bilo nekaj najbolj zabavnega, kar sem po dolgem casu tu prebral.
Predvidevam, da si samo svoje fantazije “nekam” napisal in dejansko ne pričakuješ, da se ti katera oglasi.
Hja, nisem ravno nek potrebnež, ki bi na vsak način želel samo …vemo kaj.
In nebi punce delil na take in drugačne.
Nenazadnje nimam težav s “športnimi” aktivnostmi.
Idejo sem dobro opisal kot neobvezen happy zaključek. To je vse.
Fantazija “prelita na papir”? No ja, dejansko bi se strinjal.
Pa a jst prov razumem oz ti prav razumeš, ti želiš da ti ga ena zdrka po treningu ?
Happy end se uporablja pri masaži, k pomen, da ti ga maserka zdrka na koncu.
Forum je zaprt za komentiranje.