Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V otroštvu otroci povezani, ko odrastejo in se poročijo je konec

V otroštvu otroci povezani, ko odrastejo in se poročijo je konec

Odgovor na objavo uporabnika
Frida Y, 18.04.2025 ob 06:40

Ogromno primerov je, ko se bratje in sestre, ki so bili v otroštvu zelo povezani potem ko se enkrat poročijo, čisto oddaljijo eden od drugega. Tudi sama jih kar nekaj osebno poznam in ne morem verjeti da je to možno.

Ni mi jasno kam odide ta ljubezen? So krivi partnerji?

Tema je mišljena seveda za medosebne odnose brat-sestra, sestra-sestra, brat-brat.

Koliko pa si se ti s sestro ali bratom družila ko ste si ustvarili svoje družine?

Tudi jaz ne morem razumeti, da imajo nekateri sorojenci tako gnile značaje, še sploh pa, ker se nekateri med seboj sprejo zaradi dediščine. Enako ne morem razumeti, da otroci, ko si ustvarijo svoje družine zapostavijo svoje lastne starše z večnimi izgovori, da nimajo časa zanje.

največkrat so krive slabe neveste. Moški jim podležejo in zavržejo starše in sorojence.

Veliko zakuhajo žene od partnerjev. Moja svakinja je naredila cel razdor, upam da je sedaj srečna. Stalne zdrahe, laži, opravljanja, spletke. Potem se skregajo pa zaradi dedovanja. Sploh tisti ki najmanj pomagajo staršem,imajo največje apetite.

Tudi nekateri zeti, oziroma svaki, marsikaj zakuhajo. Grozno, česa so nekateri sposobni. Upam, da se jim toplih vrne.

Anonimno 3469, 18.04.2025 ob 07:49

Lolipop186

zafiksana si ti smrdljiva prasica ugabna. poglej se kurba smrdljiva. ti maš zafiksano mamico.   prokeltal evičarka smrdljiva.  mrš prasica. zgnj z rakom kurba.  ti pa tvoja cela familija rdečih podgan. zgnji z raokm kurbetina

Uf, kak bo tebe v peklu žgalo

🤔Tone😉, 18.04.2025 ob 08:00

Hmm, ko si ustvariš tvojo družino je to prioriteta in seveda so otroci na prvem mestu skupaj s partnerjem! Z njimi ustvarjaš prihodnost! Seveda tudi s prvotno družino lahko ampak tukaj že nastanejo omejitve zaradi postavljanja prioritet!

Bratje in sestre, ter seveda tudi še živi starši imajo visoko prioriteto, vendar se vedno lahko zgodi da potem nekoga zapostavljaš! Otroci pa kot vemo niso materijal za za zapostavljanje in seveda tudi partner ne ker potem lahko razdreš tvojo primarno družino in zakaj že?

Niste zmozni peljat oboje skupaj?

Niste sposobni vecih vecplastnih odnosov z ljudmi?

Ker poleg svoje druzine in to s tremi fanti, sva z mozem ohranila pristne odnose s svojimi starsi, sorojenci, bratranci in sestricnami in celo s prijatelji!

Otrok potrebuje starse, to je dejstvo, a ta isti otrok potrebuje tudi stare starse, strice in tete in prijatelje, potrebuje sirsi krog ljudi, ce hoces, da se razvije, kaj nauci in dozivi zivljenje!

Kaj bo 20 let gledal samo dve isti faci ali kaj?

Vsak clovek, s katerimi starsi ohranjajo pristne stike, otroku nekaj doprinese in obogati njegovo zivljenje.

anna964, 20.04.2025 ob 19:34

največkrat so krive slabe neveste. Moški jim podležejo in zavržejo starše in sorojence.

Točno tako. 👍👍👍👍👍👍

Da pa pripelje še eno iz revščine, ki pride samo z eno vrečko, take …. so pa najhujše.

Navadno so ravno starši razlog, da pride to tega. Odnos z starši in sorejenci je v končni fazi odvisen od časa, ki ga investirajo v odnos.

V primeru staršev, ki zanemarjajo svoje otroke ali pa celo manipulirajo z njimi, se navadno to ne konča dobro. Dediščine, to samo še potencirajo

Nove družine so pač samo kraj, kjer se tej otroci počutijo boljše.

Anonimna592, 20.04.2025 ob 20:23

Veliko zakuhajo žene od partnerjev. Moja svakinja je naredila cel razdor, upam da je sedaj srečna. Stalne zdrahe, laži, opravljanja, spletke. Potem se skregajo pa zaradi dedovanja. Sploh tisti ki najmanj pomagajo staršem,imajo največje apetite.

kot da bi opisala mojo zgodbo. Pohlepne, pokvarjene neveste. Ne pomagajo staršem moža v bolezni, ko je za ukrast premoženje, so prve v vrsti. Kje je tu vest?

tiaaa531, 21.04.2025 ob 12:45

kot da bi opisala mojo zgodbo. Pohlepne, pokvarjene neveste. Ne pomagajo staršem moža v bolezni, ko je za ukrast premoženje, so prve v vrsti. Kje je tu vest?

Pri nas bratova žena mami krade denar. Ki je mama sama povedala, da jo je zalotila, ko je dala penzijo na stran. Mama se jo boji, brat jo ščiti. Jaz se ne vtikam več, ko sem se, se me je brat fizično lotil. CSD ne naredi nič.

Večinoma je za to kriva ženska zloba.

kaj je narobe z našimi brati,  ali sinovi, da postanejo hlapci podlih žena in gredo nad svoje poštene starše, sorojence? Koga tu bolj imeti na piki, idiotskega sorojenca ali podle pohlepne neveste?

tiaaa531, 21.04.2025 ob 12:50

kaj je narobe z našimi brati,  ali sinovi, da postanejo hlapci podlih žena in gredo nad svoje poštene starše, sorojence? Koga tu bolj imeti na piki, idiotskega sorojenca ali podle pohlepne neveste?

Veš kako pravijo? Isti ptiči skup letijo.

Idiotski sorojeneci in podle pohlepne  neveste gredo odlično skupaj. Žal tako je.

Kje je tu vest? Verjela ali ne, nekateri ljudje nimajo ne vesti in ne duše. Ponavljam – nimajo duše!

Ampak verjemi, vsakemu slej ko prej, življenje izstavi račun.

Misliš da obstaja karma?

Amoremiooregrejomimo

drži tvoj umazan posiljen gobec lezbačika nedojebana,.  umska bolnica. sise igrala z atekovim lulekom.  hahahaha  si pridno fafala.   si jezna na mamico ker jedovolial da te ati fuka ha.   recia zlorabljena.  droga ni biladovolj močna si šla na pobudo mamice v komuno.  zafiksanka zadorgiranka zapitek babji nič vreden.   poglej je zlorabljenka posiljenka pretepenka.  te je foter garbal ko pesa. hahahahahahahaha   o pizda luzerska. smrdiš po dreku.

Anonimno 3469, 21.04.2025 ob 16:39

Amoremiooregrejomimo

drži tvoj umazan posiljen gobec lezbačika nedojebana,.  umska bolnica. sise igrala z atekovim lulekom.  hahahaha  si pridno fafala.   si jezna na mamico ker jedovolial da te ati fuka ha.   recia zlorabljena.  droga ni biladovolj močna si šla na pobudo mamice v komuno.  zafiksanka zadorgiranka zapitek babji nič vreden.   poglej je zlorabljenka posiljenka pretepenka.  te je foter garbal ko pesa. hahahahahahahaha   o pizda luzerska. smrdiš po dreku.

Ne razumem kaj ti delaš na prostosti. Ti bebec si za psihiatrijo s tem da ključ stran fuknejo!

pri nas, 18.04.2025 ob 07:13

Mi smo se zastopili odlično dokler ni v familijo prišla spletkarka. Brat je slep, kot bi bil začaran. Ampak žal je tako kot je.

Prav imaš, če partnerji sprejmejo to povezanost potem se jo ohranja še naprej, drugače gre pa vsak po svoje.

Anonimno 3469, 18.04.2025 ob 07:20

Frida Y

tipično žensko. vedno so partnerji krivi. po možnosti seveda moški.  hahaha

VEŠ KDO JE KRIV.    MAMICE  , leve prasice, komunistke, luzerke . feministke,  toxične manipulatorke.  in kdo je še kriv?  ateki, ker so simpeki, luzerji.  dreki od moških. ki niso zanli te umske bolnice spravit v red.  to je fsa resnica fsega.   ker se enega otroka pač preferira.  in enkrat iamdrug tegadovolj in jih fse pošlje v 3 pičke materne.  to je resnica.  in v sloveniji je sploh za  letnike otrok do 1990. splošno znano dasostarši imeli , baby boomerji prvega otroka zaželejno je njihov oh in sploh. drugi pa je bil bolj tak, tak.  to je v večini.  prvorojenc je  največje upanje mamice.  in pol mamica dela take razlike da te ubije. ati pa neupa nič ker je pezde.   in seveda, pride do krega. mamica  smrdulja pa pač še tolko daleč manipulira, da poizkuša to njeno manipulacijo izkorititi da se otroci med seboj tepejo in kregajo za kao njeno ljubezen.  MAMICE LEVIČARKE SO PRASICE.  zapomni si to.   in seveda se pol otroci skregajo. ker ponavadi starejši meni da je  prinz, priceska in misli da bo lahko komentiral skoz neki.  ker, atek ni mamice spravil v red.  to je problem. ker si je špolnica našla vodljivega luzerja, dreka od drka ki jo prenaša. malega kužeka.  pizdo pa daje celo življenje jebačem.

Ker v tvoji familiji je pa ČISTO drugače, a ne? IDEALNO, kot si ti idealen sin, brat in mož!

New Report

Close