Najdi forum

Splash Forum Politični čvek V Patrii so našli dokumente

V Patrii so našli dokumente

Ko bo sodišče dokazalo prejem podkupnine Janši se ti bom opravičil. Zgodbo pa ste povzeli razširili in jo zagovarjali. Zato ninej, pričakujem na koncu tvoje opravičilo.[/quote]

hehehe, tebe pa res daje paranoja, komu naj se opravičim in zakaj???:)))

kdo jo je razširil????:)))))))))))))tvoje opravičilo bi bilo pa namestu že sedaj, imaš zgoraj dobro razumljiv razlog!:)))[/quote]

A res ninej? Zakaj pa? Imaš ti ali sodišče kakšen nov dokaz? Zaradi tvojih laži ninej bi se morala opravičiti. A tega od tebe niti ne pričakujem. Nisi sposobna priznati svoje zmote, vse v tvojem stilu.

ko mi boš pokazal kdaj in kje sem se JAZ zlagala, se ti takoj opravičim, a prov?:)))

“Kdor ne ceni se sam, podlaga je tujčevi peti”, je v Prešernovih časih zapisal Jovan Vesel Koseski. Predvidevam, da je že pred dvesto leti vedel, da bomo imeli na tem ozemlju državljane, ki bodo z gnusom zavračali vse kar je slovensko.

ma mik dej nehi, kdo zavrača vse kar je slovensko????

kako se naj cenimo, če nam politiki in delodajalci z dneva v dan trobijo kako zelo previsoke plače imamo in kako zelo smo lahko veseli, da imamo kar imamo. Da je za nas dovolj kos kruha in liter vode-se spomniŠ??? Ja in če so ti politiki nekomu vzor jim bo verjel, kajneda in resnično mislil da si več ne zasluži!!!

hja boš videl, ko se bo v Slovencih pokazal borbeni duh in bomo pokazali da imamo dovolj hlabčevstva!!! Mislim da ga ni Slovenca, ki ne bi imal rad svoje zemljice, pa kakršna koli je že!:)))

Zagovarjaš laži in konstrukte brez dokaza.Z opravičilom pa nisem mislil mene ampak na Janšo, ki se mu bi opravičila na čveku zaradi vztrajanja na lažeh.
Kako to, da pa nisi podala linka za članek o Wolfu in njegovih pripravah na toženje akterjev medijskega linča Janše? Verjetno ni zanimivo saj je zraven novica, da čaka le še na uradno obvestilo da ni v postopku.

ja boss, v Patriji so podkupovali sami sebe, brez skrbi tvoj Janša je po tej teoriji čist!:)))

hahaha in ti verjameš Wolfu, al kako???:)))

Hm, ninej, še ne dolgo nazaj si bila polna hvale na račun finske policije in pravosodja. Kot sedaj kaže bodo lahko dokazali le gospodarsko špijonažo. Ne vem zakaj Wolfu ne bi mogel v tem slučaju verjeti, veš ti za tak razlog?
Mi lahko odggovoriš kako imenujemo človeka , ki mu ne moremo dokazati kaznivega dejanja?

malo počakaj, pa bomo videli, Reporter vse prenese, kar se tiče takoimenovane desnice.

v končni fazi pa, je veliko slabše če mu ne morejo dokazati ne krivde in ne nedolžnosti, ker senca suma visi nad njim celo življenje.

en slovenec je pa dobil denar in priznal da ga je, ampak pravi da za slike, ali res???:)

V pravu si kriv ali nedolžen, drugega ni. Samo to moraš vzeti na znanje vse ostalo je pa podtikanje primerno za politične boje. Vendar pa se bo vsa stvar končala na sodišču. Podane so tudi zasebne tožbe zoper glavne akterje zgodbe tako da, je popolnoma brez veze tole najino pisanje. Moj vir pa ni bil reporter, ga še nisem imel v rokah.

Prvič slišim, da so zoper akterje podane zasebne tožbe. Kdo jih je pa tožil? Slišali smo, da je Janša grozil, da jih bo tožil, ampak da bi grožnje tud uresničil pa ni nikjer pisalo.

Khm, a tud za te akterje velja da so nedolžni, dokler jih sodišče ne spozna za krive?

Prvič slišim, da so zoper akterje podane zasebne tožbe. Kdo jih je pa tožil? Slišali smo, da je Janša grozil, da jih bo tožil, ampak da bi grožnje tud uresničil pa ni nikjer pisalo.

Khm, a tud za te akterje velja da so nedolžni, dokler jih sodišče ne spozna za krive?[/quote]

Je blo pri dnevniku na TVS. Janševa odvetnica je rekla da so podane tudi zasebne tožbe poleg zahtev za preiskavo z državne strani. Če ona zavaja zavajam tudi jaz.

Še na drug del vprašanja sem ti dolžan odgovor.
Da, tudi zanje velja enako. Le da za njihova dejanja obstajajo dokazi ( izjave ). In če imajo za te izjave res dokaze pa se postavlja vprašanje zakaj jih ne izročijo tožilstvu. Če ne zaupajo našim pa na finsko, ker drugače jih lahko obtožijo tudi oviranja preiskave.

Khm, a tud za te akterje velja da so nedolžni, dokler jih sodišče ne spozna za krive?[/quote]
Je blo pri dnevniku na TVS. Janševa odvetnica je rekla da so podane tudi zasebne tožbe poleg zahtev za preiskavo z državne strani. Če ona zavaja zavajam tudi jaz.[/quote]

No prav. Upam da bomo tud izvedeli za izid tožb. Kako je zdej s tožbo proti Ropu? Zdej bi pa že zdavnaj morala bit končana?

Je blo pri dnevniku na TVS. Janševa odvetnica je rekla da so podane tudi zasebne tožbe poleg zahtev za preiskavo z državne strani. Če ona zavaja zavajam tudi jaz.[/quote]

No prav. Upam da bomo tud izvedeli za izid tožb. Kako je zdej s tožbo proti Ropu? Zdej bi pa že zdavnaj morala bit končana?[/quote]

Še ni prišla na vrsto na sodišču. Polžja hitrost, kaj čmo.

mik, ko si ravno tukaj!

Cankar je tudi napisala marsikaj, tudi o hlapcih je!

Kaj je napravil TUJEC, delavcem v tovarni IUV s pomočjo “po tvoje” zelo uglednega strokovnjaka in njegovih prijateljev, lahko vidiš v spodnjem linku. Potrudi se in počasi preberi!
Vedi, da je bila IUV vedno ugleda tovarna, tudi v svetu.

Spravili so jo v nulo. Kdo se bo opravičil delavcem, ki so ostali na cesti.

Tudi komentarje si preberi! Žalostno!

Ampak, delavci so bili vedno pridni!

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042240868

Kdo je pripeljal tega tujca???

Za tvojga strokovnjaka BAJUKA se ve! A NE?

Eh, kdo bi tebi lahko kaj dopovedal.

Ga ni strokovnjaka, ki bi rešil, kot je pravilno povedal g. Lahovnik, živega mrliča. Tovarno je pokopala Drnovškova vlada v letih 1992-2000, z metanjem državnega denarja v brezno brez dna.

Ugledna tovarna??? Ali res? S čim si je pa zaslužila ta ugled? Lahko se je bilo afnat po Ulovki in Zaplani, saj so v tovarno vložili bore malo. Plenili so po Šoštanju, Šmartnem pri Litiji, Mokronogu, si delili visoke plače, investirali v propadlo opekarno, žičnico in smučarijo, za razvoj pa z Debevcem na čelu niso storili NIČ.

Česa je tu kriv Bajuk? IUV je propadla davno pred njegovim povratkom v Slovenijo. Morda je le naivno verjel, da je tovarno možno rešit, tu je pa res brcnil v temo, podobno kot pred njim Drnovšek. Le da slednjemu ne očitaš nič.

Eh, kdo bi tebi lahko kaj dopovedal.

Ga ni strokovnjaka, ki bi rešil, kot je pravilno povedal g. Lahovnik, živega mrliča. Tovarno je pokopala Drnovškova vlada v letih 1992-2000, z metanjem državnega denarja v brezno brez dna.

Ugledna tovarna??? Ali res? S čim si je pa zaslužila ta ugled? Lahko se je bilo afnat po Ulovki in Zaplani, saj so v tovarno vložili bore malo. Plenili so po Šoštanju, Šmartnem pri Litiji, Mokronogu, si delili visoke plače, investirali v propadlo opekarno, žičnico in smučarijo, za razvoj pa z Debevcem na čelu niso storili NIČ.

Česa je tu kriv Bajuk? IUV je propadla davno pred njegovim povratkom v Slovenijo. Morda je le naivno verjel, da je tovarno možno rešit, tu je pa res brcnil v temo, podobno kot pred njim Drnovšek. Le da slednjemu ne očitaš nič.[/quote]

mik!

Najprej!!!

Ti in tvoj strokovnjak sta za=bana, nerazgledana…….
Vedela sem, da ga boš zagovarjal, te zelo, zelo dobro poznam!

Ne izgovarjaj se na druge!

IUV, je bila tovarna z velikim renomejem v svetu. Obstasjala je mnogo let.
Izvažali so svoje izdelke. Delavci so bili zadovoljni in tudi dobro plačani. Še bi lahko naštevala.

IUV je mnogo zgradila, tudi posodobila usnjarno, pa še veliko drugega.

Ko je prišla tale za=bana demokracija, je šlo vse počasi navzdol….

Spomenka, je že vedela zakaj je dejala: “USTAVITE DESNICO”, DEMOS, je propadel!

Še to:
Ko nekdo popuši na volitvah, se umakne in da mir! Se zaveda, da ga ljudje niso izvolil, da mu ne zaupajo več!

Ti in tebi podobni pa še kar naprej =zikate in delate prepir! Kjer morete!
Vedno imate prav in pika!

Sram naj te bo!!!! Za vse zgoraj napisano!!!

Le kje, se bo dobil strokovnjak, da bo TEBI DOPOVEDAL, TO JE PA ????????

In še, preberi si:
Napisala: Latha2
Datum: 28.06.2008

Samo še en mandat želim JJ, da počisti ta umazani balast …….
http://med.over.net/forum5/read.php?186,4815480,4824588#msg=4824588

Videti je ni več, ali pa =zika pod drugim imenom?
Omenjena, tudi ne prenaša Lado Zei, kot tudi ti ne! 🙂

Preberi si tudi kaj si napisal ti, kaj sem jaz, tam napisala, sem prebrala!
Kar daj Bajuku kakšen evro, če je tak revež!

Upam, da si šel na sonček, meni lepo sije že od jutranjih ur.
Nisi vreden besed, ampak……

Gornji “argumenti” niso vredni niti toliko kot jaz.

Koliko je IUV zgradila si pa poglej v Šoštanju ali Šmartnem. Lahko tudi v Mokronogu. Ali pa Debevčev spomenik na Ulovki…

mik, pojma nimaš!!!

IUV je zgradila pol Vrhnike, ja!

ja zafurali so jo tisti tapametni, ki so si basali svoje žepe, največ pa v zadnjih letih.

ninej, ne bi se rad spuščal na vajin nivo, ker ne mislim argumentov zamenjavati z žalitvami, pa vendar, mlada si še in ne znaš seštet 2+2!!!

IUV je res zgradila pol Vrhnike. V tistih “zlatih” letih, ko se je dalo živet na račun drugih. Bila je velik izvoznik, seveda je izvažala svoje izdelke z izgubo, ki smo jo davkoplačevalci v SFRJ pokrivali z izvoznimi subvencijami, tako kot vsem ostalim izvoznikom. In takrat, ko jim je šlo zelo lepo, so namesto da bi vlagali v razvoj gradili smučišče na Ulovki, ki danes žalostno propada, zgradili moderno opekarno, ki je bila že v startu obsojena na propad, delili visoke plače, ki niso bile produkt lastnega dela.

Zaradi zastarele tehnologije in razpada Jugoslavije je firma hitro začela pokati po šivih, na elitni ljubljanski lokaciji so najprej prodali skoraj novo tovarno Rožnik prodajalcu avtomobilov, prenehali plačevat dobaviteljem, od delavcev izvlekli lastninske certifikate, odprli interno banko, iz katere proti koncu ni bilo moč dvignit denarja (moj znanec je zaradi tega v obupu naredil samomor in zapustil družino), od leta 1992 delavci niso imeli več bajnih plač. Vse to ni pomagalo, potrebne so bile finančne injekcije in zapiranje najbolj nedonosnih objektov. Dokler se je to dogajalo tam daleč v Šoštanju in Šmartnem seveda ni bilo nič hudega. Vrhnika pa je že nekoliko bližje Ljubljani, to se pa mora slišati, kajne?

Kateri so tisti tapametni po tvoje? Očitno Bajuk, čeprav agonija traja že več kot trideset let in vsaj zadnjih 15 let ni bilo več kaj dosti za basanje v žepe. Hm, čudno razmišljanje. Da mi ne bi ušlo kaj o opranih možganih bom raje končal.

mik 15 miljonov zate ni dovolj, koliko je bilo prejšnja leta niti ne vem.

tehnologija ni bila stara in se je obnavljala do nekaj let nazaj. Ne nisem mislila samo Bajuka, spada pa med vse tiste, ki se že prej niso vprašali kam mečejo denar in kdo ga krade, ker delavci niso imeli nič od tega.

pa kakšnih trideset let, takrat je bila v najvišjem vzponu, agonija traja dibrih deset let (pred 15 so padli v krizo tako kot vsa podjetja, ki so bila vezana na izvoz ali uvoz z bivše Jugoslavije), pa bi se jo takoj po začetku krize dalo rešiti s pravimi ptijemi!

Še enkrat, oglej si “tehnologijo”, ki so jo zapustili v Šoštanju in Šmartnem. Iz tovarne Rožnik so v sedemdesetih letih odpeljali vse kar je bilo kaj vrednega, tako kot davno pred tem iz Šoštanja, Šmartna in Mokronoga. TO NI BILO pred petnajstimi leti. Pred dobrimi desetimi leti so okradli svoje varčevalce, prodali še tisto kar je ostalo od Rožnika, odtujili trgovine na Mestnem in Kongresnem trgu v Ljubljani, Pristavi in hotelu Park na Bledu, v Mariboru, Portorožu.
Ja, ni res, da bi bil za vse kriv Bajuk. Največji krivec za propad IUV-ja je bilo Debevčevo vlaganje v Ulovko in Opekarno, umiranje na obroke bi moral ustaviti Drnovšek, pa potem Bajuk, Rop in nazadnje Janša. Šele Pahor bo naredil red, če mu ne bo golobček preveč nagajal.

ma dej nehi, Debevca že 15 let ni več!

ja, ja.

mik,

Gornji “argumenti”, so vredni in vsak delavec IUV, dobro ve!

Na vse tvoje jezikanje, pisanje tukaj o IUV, ne morem drugače!

Jaz že dolgo vem, da nisi ti NIČ vreden, v tem linku, http://med.over.net/forum5/read.php?151,3184228,3186350#msg-3186350, že dolgo nazaj, si vse pokazal. Link sem prilepila zato, da še drugi vidijo, kaj si napisal!

mik,
pišeš, da si sin borca, že kar nekajkrat sem ti napisala, če bi bila jaz tvoj oče, me bilo zelo sram. Tudi, da se tvoj oče v grobu obrača, glede na tvoje pisanje tukaj. Mene podiš k spovedi, pojdi ti! Potreben si!
Podpiraš tiste, ki so po roru, (to si ti napisal) spuščali metke, na borce, med katerimi je bil tudi tvoj oče.
Žalostno!

Vedno zagovarjaš, AVN.JJačka in tvojega strokovnjaka Bajuka, zato, ker si bacek.
Veliko takih poslušnih ovčic, se strinja s teboj, pa so bili njihovi starši borci in tudi taboriščniki. Žalostno je to! Tudi z onkraj luže so se pritepli. Vse zaradi stolčkov. Pokvarjeci!!!!!
Lahko začneš s črko:
B, uh, Ba, in BB in ….
C, Cuk … fuj
D, Dež.. Dob.. itd., po celi abecedi so natreseni pokvarjenci.

Nisi osamljen, kar velika drušna vas je, ki ne znate sešteti 2+2, kar očitaš Ninej, sram naj te bo!!

Kar je Ninej napisala vse drži!! Ninej hvala ti!

Dokler je bil direktor Anton Debevec, je vse lepo klapalo, IUV Je imela dober renome povsod, če je tebi nerazgledanec prav ali ne!

Delavci so bili dobro plačani, vsak, če je le mogel se je zaposlil v IUV.
Tudi upokojenci so bili vsako leto povabljeni na novoletno srečanje, prejeli tudi koverto in nekaj denarja v njej. Še bi lahko naštevala.
Moj sosed je bil v IUV. Tudi mnogo Dolenjcev je bilo v IUV, Tudi hiše so si zgradili. Nekateri so stanovanja v blokih odkupili.

IUV je kar dolgo vozila, kljub temu, da je izgubila trge po tej prekrasni DEMOKRACIJI.

ŠE TO:
Zgoraj omenjaš Debevčev spomenik na Ulovki.
E, ti vseved, povej kdo je bil investitor Ulovke, Kdaj, katerega LETA se je začelo graditi, kdo je odkupil tam zemljišče itd. Nič ne veš, čvekaš tja v tri dni.
NI BILA IUV. Pojdi v arhiv SDK, če še obstaja. Lahko pa tudi povprašaš koga, ki več ve kot tisti tvoj poročevalec…..

Ni rečeno, ne vem, da je po tem kaj primaknila tudi IUV, saj je tovarna takrat dobro poslovala. Tudi odkupila nekaj. Ampak MATI NARAVA, je naredila svoje, SNEGA NI BILO, kot tudi po mnogih drugih smučiščih NE.

Vse dokler niso prišli tisti tvoji strokovnjali, je tovarna kljub krizi dobro delala.

Ko že vse veš, POVEJ, kdo je “Gregor Sturmer” ko je zgoraj v “linku” velikokrat omenjen. Me prav zanima, ga ne poznam, da izvem od tebe, ko si vseved, za vse!
BERI!
VSE V ANGLEŠČINI
zANIMIVO BRANJE!
Zadnje tri vrstice:
“Za nameček pa nam je vedno na vsa opozorila odgovarjal, da dela vse po dogovoru z lastnikom in bivšim finančnim ministrom Bajukom (tvojim strokovnjakom), ki naj bi ga v firmo pripeljal.”

Tako sranje, se je pojavilo z demokracijo in z uvoženimi strokovanjaki, ko so delavcem kar v angleščini plozali. Fuj!

Mogoče boš pa red naredil ti!??

New Report

Close