V Patrii so našli dokumente
Sem že zapisal, da nikoli ne lažem. In ker na gornje vprašanje ne vem odgovora sem bil raje tiho, saj bi se sicer moras spustit na tvoj nivo.
Vem pa, da takrat, ko je prišel v Slovenijo ta tvoj strokovnjak, Industrije usnja Vrhnika ni mogel več rešiti niti Bog.[/quote]
mik,
Ha, ha, ha, kar dolgo te ni bilo, še dobro, da si zdržal? :-)))
HA, HA, “nikoli ne lažeš? Ma, dej, dej, le kdo ti verjame? Jaz že NE!
A tako, če bi napisal, da ne veš, bi se spustil na moj nivo?
ZANIMIV ODGOVOR?
Strokovnjak ni moj, je tvoj, že mnogokrat si napisal, da je velik strokovnjak, in ta tvoj strokovnjak je pripeljal tistega, za katerega praviš, da ne veš. Poglej v link, tam piše in v tistem linku nisem jaz pisala, sem samo prebrala. Preberi, da se ti mogoče kaj posveti? 🙂 Kaj je to za en strokovnjak, mogoče sta v žlahti? :-)))
Delal je vse po nalogu tvojega strokovnjaka bivšega ministra A. Bajuka.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042240868
To pa nisem vedela, da si bil poslovni partnet od IUV, niti, da ste imeli fešte, kjer se je na veliko razmetavalo! Tudi z denarjem pišeš?
BOGATI, ti je pa v SOCIALIZMU dobro šlo! Se pravi, da je šlo tudi nekaj denarja v tvoje usta in želodec. No, no, v zahvalo pa sedaj obrekuješ IUV.
SICER PA JAZ ŽE DOLGO VEM, DA OD TEBE NI KAJ PRIČAKOVATI!
K sreči nisi sam, VAS JE DOSTI, KO STE V SOCIALIZMU IZKORISTILI VSE MOŽNOSTI IN IZKORIŠČALI NA VSO MOČ.
Sedaj pa na vse pretege kritizirate tiste čase. SRAM NAJ TE BO!
Ne misli pa, da je mene kaj sram, ker sem ti tole napisala, pa če mi ti 100 x napišeš na kakšen nivo sem se spustila. A ja, na DUNAJSKO ŠOLO.:-)))
Dokler je bil DebevC direktor IUV, je skrbel za delavce, sem od mnogih slišala, ko je odšel, je odšla tudi skrb za delavce. Prišli so drugi gospodarji.
Ne vem, kdaj se je upokojil, vem pa, da je že sedem let v grobu.
Skrajno nesramno je, da sedaj poslovni partnerji tako grdo govorite o IUV in krivite direktorja Debevca, ko se ne more braniti. NESRAMNOST BREZ PRIMERE!
Še dobro, da je tvoj strokovnjak A.B. pripeljal v IUV, strokovnjaka, ko ni znal slovensko in vlekel dobro plačo, JIH DOKONČNO POTUNKAL, koliko, je dobival piše v zgornjem linku. MOGOČE, BI PA JIM LE BOG POMAGAL?!
Hm, še dober, da nisem en mal mem, da bi se strinjala s teboj in drugimi kritiki tukaj.
P.s.
Komentarje preberi, sem preverjala, če je link akriven in sem videla, da so se nadaljevali, zadnji je bil 12.02.2009, jaz ne bom sedaj brala nadaljevanj, ti bom raje tole kar sem napisala oddala.
Pozabila si dodati svoj prvi odgovor na katerega sem pa ti jaz odgovoril tako kot sem. Mislim da sem ti že kar nekajkrat to napisal če pa ne ti bom pa sedaj.
Deluješ v tipični maniri starih ljudi, ki mislijo da vse vejo ker so toliko stari, in da jih eno pišče že ne bo učilo kaj je prav in kaj ne. In toliko nesramne izjave kot so z moje strani so tudi s tvoje. Razlika je le ta , da ti to kar naprej praviš za mene jaz pa grem preko tvojih. Praviš da si prišla na čvek zaradi enostranskih pisanj nekaterih tukaj. Tudi jaz, kar si lahko že ugotovila, se oglašam na tvoja pisanja takrat ko prikazuješ vso stvar zelo enostransko. Dokler boš imela takšen način pisanja pričakuj da bom tudi jaz pristavil svoj piskerček mnenj. Če nisi sposobna sprejeti drugačnosti potem se raje ne udeležuj čveka. V pričakovanju odgovora tvoje odvetnice te lepo pozdravljam.
BOSS[/quote]
ojoj boss, tebi se pa res kravžljajo živčki, saj nisi mislil mene kaneda, Prababi ne rabi odvetnice, ker se predobro brani sama. Ti pa očitno ga, pa nikar si preveč ne ženi k srcu, tak je politični čvek!!!:)
hahaha na tem forumu pišejo samo nekateri enostransko, aneda??drugi pa upoštevajo vse strani, bravo za te, sam ne misli da ti pašeš mednje!!!:)[/quote]
Spoštovana gospa odvetnica ali je kaj za dodati na tvoj odgovor?
Eh prababi, leta ti ne prizanašajo. Zadnji čas je tvoja strpnost na veliki preizkušnji. Mal si preberi kaj napišeš ti, potem pa me kritiziraj. Tvoj jezik ni nič kaj čist. Do mene si še kar prizanesljiva so pa zato drugi toliko bolj na udaru. Glede bahanja z svojo izobrazbo si me očitno zamenjala s kom drugim ker tega pri meni nisi prebrala. Sicer pa mi ne ti ne ninej nista povedali pod katerimi imeni jaz vse pišem, ker to je bil tudi povod za tole pisanje. Tvoja odvetnica pa se je le oglasila, ni mogla biti tiho.
hahaha, veš da, neka politična stranka bi postavila na svoj forum vohuna in na tem forumu sodeluje največ 5 ljudi, bravo bila bi res dobra analiza!:)))[/quote]
Forum je enkraten za ustvarjanje mnenja. TI kot politični agitator to dobro veš.[/quote]
hahaha, mal si paranojičen!:))))
boss , se tule včasih tolk nasmejim, da ne potrebujem ustvarjati ali preusmerjati mnenj, veš bi bilo dolgčas brez vas!:))))
Zaupanje je torej obojestransko.
Tega nisem nikjer zapisal. Preberi še trikrat da boš razumela.
Nikoli nisem za Sturmerja zapisal da je strokovnjak, ker ga niti slučajno ne poznam, kaj šele da bi bil z njim v žlahti. Zapisal pa sem približno tako, da še tako velik strokovnjak v času njegovega prihoda niti z božjo pomočjo ne bi več mogel rešiti IUV-ja…
Ja, tudi jaz sem pojedel kar nekaj telečjih pečenk in zrezkov na njihovih žurkah. Pa brez slabe vesti, krepko sem jih zaslužil, ko sem za svojo firmo izterjeval po več mesecev, celo let, zaostale račune.
V socializmu je šlo glede na količino vloženega dela vsem dobro.Jaz ga pa prav gotovo nisem izkoriščal nič bolj kot večina drugih, s tabo vred. Prej manj kot več, “šenkanega” mi ni bilo prav veliko.
Ne kritiziram tistih časov, marsikaj je bilo dobrega, ne pa vse. Grehe za takratne napake bodo plačevali še moji vnuki, tako kot za današnje. Sram naj bo raje tiste, ki danes kritizirate, kako da je vse slabo…
Če se ne motim se je upokojil konec leta 1996, vendar nisem povsem prepričan.
Nikoli nisem grdo govoril o IUV-ju, niti o Debevcu. Vrhnika je imela od njih veliko koristi. Povedal sem pa nekaj resnic, žal jih je povozil čas.
Forum je enkraten za ustvarjanje mnenja. TI kot politični agitator to dobro veš.[/quote]
hahaha, mal si paranojičen!:))))
boss , se tule včasih tolk nasmejim, da ne potrebujem ustvarjati ali preusmerjati mnenj, veš bi bilo dolgčas brez vas!:))))[/quote]
Nč bat, nič paranojičen.
A svoj lonček pa ne boš nič pohvalila???
boss,
imam še nekaj dolga tukaj. 🙂
– Na preizkušnji si ti in tvoja nestrpnost!
– kar preberi, kaj pišeš, sem ti napisala, da ti samo vračam!
– Joj, ko bi ti le videl svoj jezik!?
– A izobrazba te moti, saj si pameten! Še preveč! Ha, zamenjava.:-)
– Ja, ja nikci, te žulijo? Mene nič!
Na tole pisanje sem ti odgovorila 11.02.2009 18:18. Ni kaj, pozabiš, kaj si predrzneš pisati!
Zato si dobil tak odgovor!
Tudi to vem, da pri tebi bilobil ne deluje!
Ja, zaradi nestrpnežev sem prišla na MON! In tudi na politični čvek.
Glej odgovor z dne 14.02.2009 10:00, zgoraj imaš link, pod 4 in beri.
– Sem že zapisal, da nikoli ne lažem.
– In ker na gornje vprašanje ne vem odgovora sem bil raje tiho, saj bi se sicer moras spustit na tvoj nivo.
Vem pa, da takrat, ko je prišel v Slovenijo ta tvoj strokovnjak, Industrije usnja Vrhnika ni mogel več rešiti niti Bog.[/quote]
mik,
o lažnivosti, pa preberi vse tvoje poste, pa boš videl, koliko pošteno govoriš.
Ker ne veš odgovora, si bil raje tiho, Te je sram, da ne veš? Ali kaj?
No, razloži mi moj “nivo”, kako bi se spustil, če bi dejal, da ne veš.
Če jaz kaj ne vem, se v tisto ne spuščam!
Ma, kaki moj strokovnjak! JAZ NIMAM NOBENEGA STROKOVNJAKA! Gre se za Bajuka, ko ti vedno trdiš kakšen strokovnjak da je????
Za Sturmerja sem te spraševala, kdo je to, pa nisi odgovoril, pripeljal ga je Bajuk in če bi zgornji link prebral, bi veliko izvedel, pa se delaš nevednega!
Sturnerja je pripeljal Bajuk, delal je vse po Bajukovih navodili, tako piše v linku in imel je delavce za norca, tudi neprimerno se je obnašal do delavk. O njem je bilo veliko debate. Če bi link prebral, bi tudi videl, da nekateri omenjajo, da sta Bajuk in Sturmer v žlahti, jaz to ne vem, zato sem tebe spraševala, ker vse veš?
Nisem pa napisala, da bi bil Sturmer s teboj v žlahti.
Ja, ja, rad speljuješ teme kontra! Saj sem ti napisala, da si pokvarjenec!
mik, ko že pišeš, da nisi grdo govoril o IUV-ju, preberi vse svoje poste v tej temi. Če ti ne bi grdo govoril, bi bila jaz tiho, se ne bi oglasila.
Evo, nekaj postov ti bom napisala, ni jih malo:
31.01.09 11:06,
31.01.09 15:55, tukaj omenjaš Debevcev spomenik na Ulovki,
01.02.09 09:15,
01.02.09 17:41
03.02.09 21:39, Prijetno sanjaj še naslednjih tridesert let.
08.02.09 21:39,
15.02 09 16:29, O dunajski šoli, lahko o pasji, je izjavil Bajukov svak,
Iz teh postov se vidi, kako si grado govoril o IUV
16.02.09 18:57, pišeš, da nisi nikoli grdo govoril.
Sedaj pa na delo in beri, kako lepo si pisal o IUV v zgornjih postih, pa nisem vseh napisala.
Tukaj imaš pa še en link, iz katerega je marsikaj razvidno. Tudi to, da je
država zaposlila nesposobneže.
http://www.dnevnik.si/nedeljski_dnevnik/aktualno/1042236222
Šest let, šest uprav, ki niso bile poceni.
Dokler je bil Debevc v IUV, so kljub izgubi trga, še vedno dobro poslovali.
Ne, ni me sram. Veliko več stvari nevem kot pa vem. Za razliko od nekaterih, ki veste vse. Zato ti nisem hotel dati odgovora na ponovljene provokacije.
Da je Bajuk strokovnjak na finančnem področju so priznali ljudje, ki imajo veliko več znanja o ekonomiji kot jaz, tako da jim kar verjamem. Če je v žlahti s Sturmerjem nevem, prav tako pa ne vem, kaj bi bilo lahko narobe samo zato če sta.
Do delavcev se danes neprimerno obnašajo tudi mnogi direktorji, ki sploh niso Sturmerji in ki jih ni pripeljal Bajuk.
Pokvarjenec iz tvojih zapisov ni mogel razbrati, da ne namiguješ na to da sva S Sturmerjem v sorodu.
Če resnica ni lepa, potem sem res pisal grdo.
Res je, ceno pa plačujemo še danes. In jo bomo tudi še jutri, pa pojutrišnjem…