Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V podporo moškim

V podporo moškim

No Vanči greš torej z mano na kavo?

Sam še tole: a si ti prakticirala drog s katerim se hvališ tud takrat ko si imela 100 kg,zdej si namreč shujšala. A pa je zdržal, drog namreč.Tvoje pisanje in nakladanje sproži v meni pravi naval čustev, kakšnih pa ugani sama.Sledi glasbena želja za slavljenko.

na gmailu si ga odpri vancy
al pa emailu al pa….kjer čš….

sam da se bi že enkrat z ondijem pogovorila, da ne bo tukej izdahnil:)

Vidiš, js sem se z njim pogovorila preko maila, me ne hvali več:))))))

Draga pahorka, si prišla natikat, al se tudi natikat?
Lepše bi blo to drugo, no če maš jajca ritko pristavit:-)))

Ja, a ne veš, da drogi zdržijo tud 100 kil, očitno še nisi nobenga probala, dvomim pa da ga bi znala uporabljati.
No, vsaj ob mojem branju privrejo na dan tvoja čustva, tudi to je nekaj, daj jih pokažeš vsaj malo. Ti si kar spuščaj glasbo slavljenke, še jaz bi ti jo. če bi ti jo lahko, samo da bi ti bilo lažje pri srcu;)

Vana prevedi: meglio un giorno come leone,ma non ciento gorni come capra. Tako domača naloga,ker znaš italijansko. Brez prepisovanja in sufliranja.Takoj in lahko po domače.Lp,pa da vidmo tvojo italijanščino!Kontroliram homework, pol pa grem.

Pahorka kaj pa provociraš našo direktno in temperamentno sexi Vanči?

Mirella tako je.Spoštujem te.

Tale pregovor al kakor bi ga ti imenovala, pa kr sama prevajaj, saj je meni namenjeno, tko da jaz vem kaj pomeni, domače naloge pa ne rabim, ker nisem več v vrtcu. Tko da ne rabim ne sufliranje, ne prepisovanja. Amapak saj vendar nisem tu zato da bi se havlila, a ne?

Glasba je bila namenjena slavljenki – to je tebi. A mail počas dela, al kaj drugega.Droga ne uporabljam, se raje vsedem na kakšen vroč, sklizav drog,un tvoj je hladen. Zaenkrat me ne zanima, ko me bo te povprašam kje se dobi najboljšega.KIR najprej odspred, da te vidim kakšen si, pol poje odzadaj,od strani in ostale variante, ker rada vidim kdo me j…,al v glavo al pa v rit.Jajca imam vsaketolk na posodo. Zadnjič sem našla flešove, pa sem mu odgovorila. Še kaj pozabla. Drog upam da ima priložena navodila, ker ga je najbrž težko uporabljati.Lp

No no, ne se preveč bodrit, da ti ne bodo krilca zrastla. Ma ne res si prava popestritev včasih, res, moram priznat.

Sem vedno pripravljena na debate s tabo, ker si pač vsi ne mormo bit všeč in žal ti pač jaz nisem. Sicer pa hvala bogu, da vsaj nekomu nisem všeč.

Vana cvek, sedi jutri mama v šolo. Ondi ti pa se ne vmešavaj, jasno. Drgač dobiš podpis. Vana je vakcinirana, tako da ne rabi tvoje podpore.Zmenta se, pogovorta se, pol se pa spoštujta.Vana ti si po moje tud v vrtcu manjkala kdaj, al ne.Ne pričakujem odgovora, oz. ga ne želim.Adijo

Se je pa spravla nate…Pač nekatere ne sprejemajo temperamentnosti in energičnih žensk.

Pahorka,noo,ne biti tako ostra do Vanči.

Še to: a veš da imajo Allways pa Red bull tud krilca. Uporabi, pa jih boš imela tud ti. Tko,zdej pa res dost.Grem delat (za drog).

Kaka ostrina do vroče Vanči.

hahahaha, Pahorka bravo! Očitno imaš res jajca (upam le da samo v prenesenem pomenu) in ravno eno tako bi jaz rad umiril:-)) Samo ti boš hotela poleg številke čevljev, velikosti in teže tudi debelino in dolžino *kurca*:-))

Jaz ne rabim krilc, ker sem trdno z nogami na tleh, ti jih pa očitno že maš.

Čuj ondi, a ne veš da se nasprotja privlačijo, pol boš pa vidu hudiča, ko ti bo temperament in energičnost žensk spraznil glavo, če maš srečo tud jajca. Mej si jo,mej.Vana pa poje: več (ne tek) je dvanajst sati. Ajmo delat, popoldanska poje čist ziher, pa vas še mal prepiham če bo čas.Lp

Le pridruži se še kaj no, nč ti bit nerodno

Ha,ha,ha,tudi tebi LP.Ne rečem pa da nimaš prav.

Bi kar trojčka šli lahko;-)

Ma dej ondi glave ti glihne bi spraznila, jajca pa

Misliš?kako samozavestno razmišljaš.

Ja zdej pa reč če si ne bi želel?

New Report

Close