V podporo moškim
Čuj KIR, po pravic povem da nisem ene tistih v slogu,važen da je tehniko. Nekaj pa že mora bit,če je pa še tehnika, pol pa ubijam zanj.Je rekel TOF: IMAM STIL, on pa na to:SPET EN Z MAJHNIM.Jaz bi si ušesa čistila raje z vatirano palčko, ko z zobotrebcem. Štekaš. A ti bi mene miril, jaz sem tko umirjena ko Persen. Predvsem po dobrem …khm, jem iz rok, al pa iz kje drugje. A misliš da sem normalna. Ne morem pomagat, če mi gredo eni na jetra, sej že raziskujejo zdravila za to.Sam ne rečt tko, ko je en zadnjič: da ima frača siguren velko, ko jemlje maxi tampone.Mislm, jao.Lp
Ja jih imam veliko, sam ne bi naštevala, kr pol bo spet pahorka napadla, da si zmišljujem in živim v fantazijskem svetu. Ne vem zakaj nekatere mislijo, da se vse dela po enih ustaljenih smernicah, ko pa ena odstopa od tega, pol so pa to fantazije. Pa ne vem a so ženske res tolk zategnjene, da nč ne probajo. men ni jasno kak si lahko v zakonu 30 let, pa vedno seksaš na enka način, v istem položaju, na istem mestu
Lažu,lažu, A si predstavljaš eno našo debeloguzovo (tko jo kličemo), ne vana nisem jest, brez gat,pa jest ne pridem več delat. Sicer pa da ne boš mislu, da je dedi nekateri ne obrajtajo. Jih rajca s svojo guzo, no vidiš, boh je za vse poskrbel, da dobijo svojo porcijo sexa.In ti še povem, da se z njo narežimo, da je kar hudo.Zajebant,luštn je delat z njo, ampak brez gatk oz, gat bi blo pa hudo. Pa če mene mal začne ščemet med nogam, ko smo dobil novga dr., pišuka je dober. Šarmanten, pol pa ga gledaš in se ti milo stori med nogami. In kaj boš brez gatk. Saj mal popivnajo porcelan. Brrr,haha,evo KIR odgovora.