V podporo moškim
Sarah 5,kva pa je s tabo, a prisluškuješ, ja pa naj se zrajcata, ondiju že prihaja po njegovih elegantnih črnih hlačah. Zakaj pa so bogi zdravniki, ker delajo z nami al kaj.Nejamraj, pust unadva da se rajcata in pust tud zdravnike. Bodi zdrava in odpeketaj v forum duševnost. Tuki f….o.Lp pa brez zamere
Če maš polna jajca,si jih sprazni ročno, nožno, al kokr hočeš. Jaz hočem f….., mal več cajta.Edin če špricne po kakšni oblini za začetek, pol pa hajdi na ….!?A not bi ga dal? kaj prst al kaj? Pa če ti ga stamalo stisnem (keglove vaje delujejo),pol boš pa znoru al pa joku. Od lepega seveda KIR-u dragi.
Naslednjič, ko dobim KIR ova ali fleševa jajca, pa se bomo pogovorili o tem, kdo je kaj. Prav vana, najboljša obramba je sedaj pri tebi napad. Da pa bo ondi še malo užival, bomo nadaljevali prihodnjič. Ondi, si že kdaj prebral kakšen post ni važen kolk stare ženske,ki se tako vun meče, s pocenimi štosi pobranimi iz revij kao Lisa,Jana,itd.Glede vsega ideal, ženske nismo (prave) prmejduš take kokoši, pa tud na netu ne. Think baby ondi, think.Ondi da ne boš čeljusti po tleh pobiral _ od začudenja.Lp od Erika Robertsa (brat od julije), če že moram bit dec, bi bla najraje on.Jebački za popizdit. Za mojim decem seveda, saj smo vendar zveste, a ne vana.
KIR če bi rad moj mail kar rečt, ondi greva na kavo.Jaz se ne bojim pokazat, vana pa še maila ne da. Torej, ker nisem iz LJ, se bomo morda ondi vidli v Medvodah,sestro mam tam na Preski.Kir imaš še kakšno glasbeno željo. Torej, provokacija je padla, samo za izvest je,kdo gre na piče, pa da vidmo kdo ma jajca:KIR,ondi,vana – pa da te vidim- jaz. Samo drug teden se zmente. Jaz bom na sliki, kogar ni, je usranc.Mirella kaj praviš na to.!? Bi ti tud zraven, izvini, samo podpitanje.Če še niste vidl babnice, ki reče bobu bob, ki se zna zajebavat in podjebavat,pol me boste videl. Sej bomo tebe tud a ne Vančika????? Al nimaš časa, moraš na drogu viset. Al nimaš kaj dokazovat!????Jutri nadaljevanje, da pride vana do sape.Ha,ha,halp
KIR če bi rad moj mail kar rečt, ondi greva na kavo.Jaz se ne bojim pokazat, vana pa še maila ne da. Torej, ker nisem iz LJ, se bomo morda ondi vidli v Medvodah,sestro mam tam na Preski.Kir imaš še kakšno glasbeno željo. Torej, provokacija je padla, samo za izvest je,kdo gre na piče, pa da vidmo kdo ma jajca:KIR,ondi,vana – pa da te vidim- jaz. Samo drug teden se zmente. Jaz bom na sliki, kogar ni, je usranc.Če še niste vidl babnice, ki reče bobu bob, ki se zna zajebavat in podjebavat,pol me boste videl. Sej bomo tebe tud a ne Vančika????? Al nimaš časa, moraš na drogu viset. Al nimaš kaj dokazovat!????Jutri nadaljevanje, da pride vana do sape.Ha,ha,halp
Vana bere finance zato ker so zastonj, jih po tleh mečejo, za vogalom pa Mičo kolpoterja špila, ha,ha,Pa cunje znucane prodaja za uboge otroke tle na netu, zraven pa finance bere.Dej jim kakšen nasvet glede delnic, kam naj vložijo svoje uboge cunje,da bodo postale lepe kot od Pepelke. Svašta,ej vana zdej si ga pa najebala. Jest pa obramba, to pa ni res, branim se oz. opravičujem,kadar ga kdaj userjem. Tuki pa nič branjenja.Tvoje poste bom zložila v knjigo: Vanini posti ali kako tudi kura ki vidi po netu rajca peteline, ki ne vidijo.