Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V podporo moškim

V podporo moškim

Seveda špiort,kolesarjenje in tek.Pa obisk hribov,skratka pohodništvo v naravi.

ubogi zdravniki!

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Sej nimam nč proti debeloritnim ženskam, ker dec mora met neki za prjet. Sej mam jaz tudi pravo rit, pa sem ponosna nanjo, ni me sram. Ritka mora bit

Ravnopravšnja sexi,kajne?Super si,da si ponosna in samozavestna.Se rada ličiš,imaš rada lakirane in dolge rajcarske nohte?

A tko pol pahorka, pol niste brez gat? Mene je pa zmiri držal, da bi z roko posegel pod tisto modro krilo:-))

Dolgi nohti so moja strast, ker imam nore zamislice za lakiranje, tko da mam vedno kakšne ful odbite barve in šablonce.

Sarah 5,kva pa je s tabo, a prisluškuješ, ja pa naj se zrajcata, ondiju že prihaja po njegovih elegantnih črnih hlačah. Zakaj pa so bogi zdravniki, ker delajo z nami al kaj.Nejamraj, pust unadva da se rajcata in pust tud zdravnike. Bodi zdrava in odpeketaj v forum duševnost. Tuki f….o.Lp pa brez zamere

Nč ne zamermo:-)

Kar čutil sem to.Odličen stil imaš.privlačno.

KIR ti kar poseži pod modro krilo, če si faca, lahko še pod mojga. Če maš jajca seveda.

Js mam jajca, sam ne vem ali jih imaš ti! Za sex namreč; v nadaljevanju bi ti ga namreč kar not dal:-))

Se mi zdi da ma jajca tale pahorka;-)

Kaj pa veš, mogoče jih ma pa res, ko je tko agresivna, ženske običajno niso tko agresivne. počak mal, pa po hitro pridirjala na forum in ti lahko sama pove

Če maš polna jajca,si jih sprazni ročno, nožno, al kokr hočeš. Jaz hočem f….., mal več cajta.Edin če špricne po kakšni oblini za začetek, pol pa hajdi na ….!?A not bi ga dal? kaj prst al kaj? Pa če ti ga stamalo stisnem (keglove vaje delujejo),pol boš pa znoru al pa joku. Od lepega seveda KIR-u dragi.

Vanči obema se tako zdi kaj.Dobro začutiva drugo osebje.

Ročno, nožno ali kako drugače mi glih ni. Bi pa v vročo in vlažno vagino, sam nisem čist prepričan ali jo resnično imaš.

Najboljš bi blo kakšnega bivšega poslanca vprašat; on menda pregleduje mednožje:-))

Naslednjič, ko dobim KIR ova ali fleševa jajca, pa se bomo pogovorili o tem, kdo je kaj. Prav vana, najboljša obramba je sedaj pri tebi napad. Da pa bo ondi še malo užival, bomo nadaljevali prihodnjič. Ondi, si že kdaj prebral kakšen post ni važen kolk stare ženske,ki se tako vun meče, s pocenimi štosi pobranimi iz revij kao Lisa,Jana,itd.Glede vsega ideal, ženske nismo (prave) prmejduš take kokoši, pa tud na netu ne. Think baby ondi, think.Ondi da ne boš čeljusti po tleh pobiral _ od začudenja.Lp od Erika Robertsa (brat od julije), če že moram bit dec, bi bla najraje on.Jebački za popizdit. Za mojim decem seveda, saj smo vendar zveste, a ne vana.

Mislim da si mal zgrešila, ker moja obramba ni napad, amapk tvoja, dej mal ber svoje pisarije no. Sicer pa ne berem Lise, Jane al kaj že, ampak Finance, tko da ni straha da bi ti dala kakšen nasvet za hujšanje

pomojem bi bilo boljš, da bi brala Jano kot pa Finance, brez zamere, to je en navaden mrkaićevski bull shit od rumenega tiska, slabše od slovenskih novic

---------- le vent nous portera...

Ha,ha,ha.Res si zanimiv.

KIR če bi rad moj mail kar rečt, ondi greva na kavo.Jaz se ne bojim pokazat, vana pa še maila ne da. Torej, ker nisem iz LJ, se bomo morda ondi vidli v Medvodah,sestro mam tam na Preski.Kir imaš še kakšno glasbeno željo. Torej, provokacija je padla, samo za izvest je,kdo gre na piče, pa da vidmo kdo ma jajca:KIR,ondi,vana – pa da te vidim- jaz. Samo drug teden se zmente. Jaz bom na sliki, kogar ni, je usranc.Mirella kaj praviš na to.!? Bi ti tud zraven, izvini, samo podpitanje.Če še niste vidl babnice, ki reče bobu bob, ki se zna zajebavat in podjebavat,pol me boste videl. Sej bomo tebe tud a ne Vančika????? Al nimaš časa, moraš na drogu viset. Al nimaš kaj dokazovat!????Jutri nadaljevanje, da pride vana do sape.Ha,ha,halp

KIR če bi rad moj mail kar rečt, ondi greva na kavo.Jaz se ne bojim pokazat, vana pa še maila ne da. Torej, ker nisem iz LJ, se bomo morda ondi vidli v Medvodah,sestro mam tam na Preski.Kir imaš še kakšno glasbeno željo. Torej, provokacija je padla, samo za izvest je,kdo gre na piče, pa da vidmo kdo ma jajca:KIR,ondi,vana – pa da te vidim- jaz. Samo drug teden se zmente. Jaz bom na sliki, kogar ni, je usranc.Če še niste vidl babnice, ki reče bobu bob, ki se zna zajebavat in podjebavat,pol me boste videl. Sej bomo tebe tud a ne Vančika????? Al nimaš časa, moraš na drogu viset. Al nimaš kaj dokazovat!????Jutri nadaljevanje, da pride vana do sape.Ha,ha,halp

Mislim da nimam zaradi nobene stvari pridet do sape, sicer je pa zgleda da tebe sam gobec, rit pa sapa. A ni tko? Ne vem zakaj maš pol ti mail skrit? Le zakaj? Kdo pa je rekel da noben nima mojga maila?

Vana bere finance zato ker so zastonj, jih po tleh mečejo, za vogalom pa Mičo kolpoterja špila, ha,ha,Pa cunje znucane prodaja za uboge otroke tle na netu, zraven pa finance bere.Dej jim kakšen nasvet glede delnic, kam naj vložijo svoje uboge cunje,da bodo postale lepe kot od Pepelke. Svašta,ej vana zdej si ga pa najebala. Jest pa obramba, to pa ni res, branim se oz. opravičujem,kadar ga kdaj userjem. Tuki pa nič branjenja.Tvoje poste bom zložila v knjigo: Vanini posti ali kako tudi kura ki vidi po netu rajca peteline, ki ne vidijo.

Kakorkoli, ti se lahko še naprej slepiš, ni problema, kar tako naprej in boš daleč prišla.

New Report

Close