Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V podporo moškim

V podporo moškim

Vanči lepo se imej popoldne in upam ,da se še kaj danes tipkava.čao

Moj mail ni skrit,oz je zaradi takih kokoši kot si ti. Lahko pa mi pošlješ osebno sporočilo, nekateri tu gor so mi ga že, pa še odgovore so dobil. A ti lahko pišem, al nimaš časa!!!!!Jaz sem prišla daleč in bom še dalje, odgovor hočem, se upaš pokazat. Ne gobcaj okoli, rec da greš na piče, pa te bom vzljubila do grenkega konca, ki g aže slutim. Ne bo te. Le zakaj.Pusti ti maile, prid se pokazat kokoše če se upaš. No konkretno, saj vem,da se boš izmikala. Le zakaj vančikkka…. kje je pa tvoj razo, a si ga nategnila, pa je zdaj ves blažen. Naj pride še on na piče.

Js bi šla na kavo, sam KIR ne bo upal:)-če bom js tam….

Rada bi pa spoznala vancy, tud ce sam prek maila:)-sej sem huj k kak dedec, tud vidla bi jo rada:)
Mogoče me privlači ta samozavest pa vztrajnost odgovarjanja Ondiju:)-tako potrpežljivo, nežno….res, prava ženska….taka, ki ve, kaj Ondi hoče:)

Ondiiiii, peace, brother;)

No no ne se tako jeziti,noo.

Lepo popoldne mirella ti želim.čao

Šef kontrolira maile od šefice računovodstva, kaj pa med službenim časom počne, oziroma ne počne pa ne?

Ti vančika si res nakladačica prve vrste, mislim da se alenki 1974 ob tebi obrača, men se tudi.

Pa še nek mi povej, kje kupiš rožnate mrežaste najlonke črne barve??????
In kam stlačiš v seksi minico vso kožo ki je ostala ko si shujšala 30 kil.

šefici računovodstva kontrolirajo mail, kaj čez dan počne pa nikogar ne zanima? lepo te prosim vančika, nakladaš kot pes teče.

me pa zanima kje kupiš rožnate mrežaste najlonkee črne barve, in kam v ultra minico stlačiš vso kožo viška ki je ostala od 100 kil.

Oh lubčki moji, mislim da bi se meni moglo obračat ob teh komentarjih, ker sem le mislila, da so ljudje bolj razgledani in da morda celo poznajo zadeve o katerih pišejo.

Očitno živim v zmotah, da so na svetu še ljudje, ki nimajo predsodkov in ki si želijo zabave, pa vidim, da vsi raje kritizirajo stvari in osebe, ki jih ne poznajo.

Da pa ne bom vsem trn v peti, se pa raje poslavljam od foruma kot da se meni želodec obrača ob vseh kritikah, ki niso utemeljene in tudi nikoli ne bodo.

Prav nič se ne čudim, da moški ne prenesejo žensk, ker nekatere tu še same sebe ne prenesejo, kaj bi jih prenašali šele najbližji.

In ponovno bom deležna kritik, da nimam jajc in ne vem kaj še, pa se prav nič ne obremenjujem.

Pa lep pozdrav od nerealne, zasanjane in ne vem kakšne še!

Dobro jutro vanči.Ne odidi no,ne vzemi to tako resno.

Ne odhajaj,na ta forum si prinesla veliko direktnosti,popestritve in tudi zabave.pač kritik in pohval smo deležni vsakodnevno in razumljivo je da vsem le nismo po godu.Tako pač je enim si všeč drugim malo manj,zato ne nasedaj na provokacije,ki so za ta forum normalne že dolgo.Zato le pogumno in ostani taka kot si,ter še ostani tu saj si zanimiva in prav v veselje marsikateremu moškemu.

Kolk moških pa je tukaj? še?…takih, ki rabijo tako veselje?

Mislim, da je celoten SVM v riti:)

Veliko jih poste samo prebira-Okusi so razlićni in moramo biti strpni in sprejemljivi do vseh.

In je odšla.Ne da bi se pokazala, kokoš, men se ob tvojem pisanju obrača, pridi, pridi, pa če imaš tud drugo ime, saj ne moreš živet brez hvaljenja, saj se vedno najde “ta pameten” da te osvaja, da se napolniš z egom, če si se prej s čim drugim basala. Ti ti primitivizem, pa taka šefica, ki ji drugi maile berejo, treba bit pameten, pa se vse da. Čudni šefi, čudni časi. Torej pijača odpade, mirella in maxi gremo me enkrat na piče, me se ne bomo obremenjevale s štumfki,pa kratkimi krilci a ne, za sestanek.Edino če bo zraven izgubljeni razo, pa ondi, pa KIR (za Mirello), pa fleške za mene. Joj, flašek, kak jaz tebe pogrešam. A ti je tista svinjska glava res tak želodec pokvarla. Glede na to da prebiraš vanine maile, bi človek pričakoval, da maš želodec iz rosfreija.Lp

Pahorka ti si pa res za akcijo.Me veseli.

hehe, od kod ti to da jaz prebiram vanine maile? drugače pa saj veš, ko je jožek skuhal svinjsko glavo , nam je bilo še 50 let po tistem slabo, tako da ja, mam še malo slabosti, bo že minilo, sicer pa ti si iz stroke , kaj priporočaš? praznjenje želodca, kakšno razstruplajnje telesa, 15 dni ob vodi in kruha, vzdržnost od… vsega?

Ondi, vedno za akcijo. Fleš tebi priporočam vse, ker si se dobr zastrupil, če je blažja oblika pa Rupurut (brez recepta) može 6 na dan. Nč bat, ko jaz berem vanine maile, jih vzamem 2 naenkrat. Deluje, stoprocentno.Če to ne zaleže, pol pride ostalo, kar si napisal.Vzdržnost od vsega, može hrana, može vzdržnost od piča, kajenja, pa kaj ti še ostane. Pa valjda nisi mislil resno, da si vzdržen tudi od sexa. Najboljše zdravilo. Če ti po dobrem sexu ni bolje /pospeši utrip srca, kri poganja,same dobre stvari/. pol se najavi pri meni. Garantirano zvišam pritisk, pol pa upam da ne bo: sem mislila da mu prihaja, on je pa odhajal. Pravi strok. literatura da je najbolj trd, ko odhaja, moški namreč. Pod, nad, pred, za mano še noben ni odhajal, tako da ne vem.Zaupam literaturi, vendar ne želim sprobat.Flešek lep pozdrav, pa ne bod užaljena primadona, ker maš ti še dost pametnega in intel. za povedat,torej pridi v družbo. Premirje!?Sej nisem tolk zajebana, kot mislijo,sam eni mi dvigajo pritisk in želodec.Lp vsem,ajde da ludujemo

;-))))))))))))))
hehe, dobra si!
Jeea, pa si pojačala utrip tu!

New Report

Close